Τα ζώδια της Κυριακής 20 Μαρτίου 2022

Τα ζώδια της Κυριακής 20 Μαρτίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Η καθημερινότητα και τα θέματα που την αφορούν θα σας απορροφήσουν και δεν θα έχετε το περιθώριο να εξετάσετε μακροχρόνια πλάνα. Αφήστε τις αποφάσεις ή τα συμπεράσματα για άλλη μέρα και συγκεντρωθείτε στον τρόπο που θα πρέπει να τα διαχειριστείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Ασχοληθείτε με επαγγελματικά σχέδια που θα σας απασχολήσουν στο προσεχές μέλλον. Διώξτε το άγχος και μείνετε πιο συγκεντρωμένοι στις απαιτήσεις της ημέρας. Θέματα ανώτερης εκπαίδευσης ή πνευματικής μόρφωσης θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σας και θα δώσουν ένα ευχάριστο στίγμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία έντονη στροφή προς την οικογένεια ή προς άτομα του κοντινού σας κύκλου, θα αλλάξει την διάθεση σας και θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα. Ίσως, μία μικρή συναισθηματική φόρτιση σας απομακρύνει από δράσεις και μελλοντικά σχέδια. Παρασκήνια και κρυφές υποθέσεις μπορεί να σας εκπλήξουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μία μεγάλη κινητικότητα κυρίως επικοινωνιακή θα υπάρξει στον χώρο εργασίας σας και θα δώσει το περιθώριο να διευρύνετε τους ορίζοντες σας. Μην σταθείτε σε προτάσεις που δεν δείχνουν την ανάλογη σταθερότητα και αξιοπιστία. Θέματα σχέσεων θα μπορέσετε να τα ξεκαθαρίσετε.

ΛΕΩΝ

Η προσωπική σας ακτινοβολία θα εκδηλωθεί στον εργασιακό σας χώρο και θα υπάρξει ένα ευχάριστο κλίμα. Μία ζεστασιά και μία γλυκύτητα, θα σας φέρουν πιο κοντά με τον σύντροφό σας. Έρωτες και νέες περιπέτειες θα έχουν σύντομη κατάληξη. Προτιμήστε την θαλπωρή του σπιτιού σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, μπορείτε να ξεκαθαρίσετε ζητήματα που σας έχουν απασχολήσει όλο αυτό το διάστημα και να επανατοποθετηθείτε. Αποφύγετε εντάσεις και καυγάδες, απλά καταθέστε την άποψή σας με σταθερότητα και ωριμότητα. Ίσως, νιώσετε ότι χάνετε τον έλεγχο των καταστάσεων.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, θα σας απασχολήσουν υποθέσεις παρασκηνίου και μπορεί να ανακαλύψετε κρυμμένους εχθρούς. Θυμηθείτε ότι κάποιες σκέψεις μπορεί να ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας σας και αυτό, δεν ευνοεί τις αποφάσεις σας. Βρεθείτε λίγο μόνοι και στραφείτε στον εαυτό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, η μέρα, μπορεί να σας σπρώξει σε νέα ανοίγματα και να έρθετε σε επαφή με άτομα που τους βλέπατε με διαφορετική ματιά. Η επικοινωνία σας θα ευνοηθεί και στις συνεργασίες σας θα τροποποιηθεί το αποτέλεσμα. Μπορεί να σας στηρίξουν φίλοι και συγγενείς, στις ανησυχίες που έχετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σοβαρότητα που θα δείξετε σε επαγγελματικά ζητήματα θα σας ξεχωρίσει από τους άλλους. Η οργάνωση και ο λεπτομερής έλεγχος σε στοιχεία που έχετε στα χέρια σας, θα βελτιώσει τα μελλοντικά σας σχέδια. Μία κριτική στάση μπορεί να κρατήσουν οι γύρω σας και αυτό, θα σας επηρεάσει αρνητικά στην ψυχολογία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ασχοληθείτε με υποθέσεις που έχουν να κάνουν με την εξέλιξη της προσωπικότητας σας. Η τύχη, θα είναι με το μέρος σας και θα μπορέσετε να εξαντλήσετε όλα τα περιθώρια που σας έχουν δοθεί, για την επαγγελματική σας άνοδο. Ξεκαθαρίστε παρεξηγήσεις ή εντάσεις του παρελθόντος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οικονομικά θέματα θα έρθουν στην επιφάνεια και ίσως, σας αγχώσουν λιγάκι. Βάλτε φρένο στα καταναλωτικά σας σχέδια και μην προβείτε σε υπερβολές που ίσως, έπειτα μετανιώσετε. Η φαντασία θα οδηγήσει σε αλλαγές και η καθημερινότητα σας θα είναι ενδιαφέρουσα.

ΙΧΘΥΕΣ Η διάγνωση συναισθημάτων των ατόμων που βρίσκονται στο κοντινό σας περιβάλλον, θα σας δώσει την λύση που αναζητάτε. Μείνετε εστιασμένοι σε λόγια και πράξεις που έχουν ειπωθεί και έπειτα προβείτε σε συμπεράσματα που θα βελτιώσουν τις σχέσεις σας.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση