Τα ζώδια του Σαββάτου 19 Μαρτίου 2022

Τα ζώδια του Σαββάτου 19 Μαρτίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Υποθέσεις που έχουν να κάνουν με μακρινές αποστάσεις θα ευνοηθούν σήμερα και θα μπορέσετε να τις οργανώσετε και να τις προγραμματίσετε. Μία μικρή ανησυχία μπορεί να σταθεί εμπόδιο και θα πρέπει να μείνετε συγκεντρωμένοι σε ό,τι επιθυμείτε να υλοποιήσετε. Διοχετεύστε σε ευχάριστες δράσεις την ενέργεια σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ευαισθησία που θα δείξετε απέναντι σε γεγονότα που θα εξελιχθούν, μπορεί να σας παρασύρει σε αυταπάτες και να εξαπατηθείτε. Φανείτε προσεκτικοί σε κάθε περίσταση. Βρεθείτε με άτομα απολύτου εμπιστοσύνης και περάστε με ηρεμία την ημέρα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία αίσθηση ανησυχίας και το πνεύμα ελευθερίας θα σας οδηγήσει σε βιαστικές αποφάσεις ή δράσεις, που μπορεί στο μέλλον να μετανιώσετε. Προσπαθήσετε να βάλετε όρια στις ενέργειες σας και να σκεφτείτε πιο σφαιρικά τον τρόπο που θα ακολουθήσετε για να φτάσετε στον στόχο σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι αποφάσεις σε επαγγελματικά θέματα απαιτούν να είστε συγκεντρωμένοι και να δράσετε έπειτα από συλλογική σκέψη. Θέματα καριέρας και κοινωνικής καταξίωσης θα βελτιωθούν και μπορεί να δεχθείτε προτάσεις που θα αλλάξουν το μέχρι τώρα κλίμα. Μείνετε επιφυλακτικοί σε τρίτα άτομα που μπορεί να σας εξαπατήσουν.

ΛΕΩΝ

Στις επαγγελματικές σας υποθέσεις υπάρχει το ενδεχόμενο να εμφανιστούν αντιδράσεις που θα δημιουργήσουν αντιπαραθέσεις. Συνειδητοποιήστε λάθη και αποφύγετε υπέρμετρα ανοίγματα ή εκδηλώσεις. Η ερωτική σας ζωή, θα έχει το περιθώριο να ομαλοποιηθεί και να ξεκαθαριστούν θέματα που σας απασχολούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσπαθήστε να ελέγξετε τα αισθήματα σας και να συγκεντρωθείτε σε σοβαρά ζητήματα. Συγκεντρωθείτε περισσότερο στην δουλειά σας και μην προβείτε σε αποφάσεις που δεν είστε έτοιμοι να υποστηρίξετε. Οικονομικά θέματα θα έχουν το περιθώριο να μπουν σε μία τάξη.

ΖΥΓΟΣ

Οι συνεργασίες με νέα πρόσωπα θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον σας και θα ασχοληθείτε με καινούργια σχέδια. Μπορείτε να προγραμματίσετε γεύματα ή ανταλλαγές δώρων και ευχάριστες συναντήσεις. Ταξίδια σε κοντινούς προορισμούς ή κοντά στη φύση, θα σας ανανεώσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μία ευχάριστη συνάντηση θα σας ενθουσιάσει και θα σας δώσει ένα μήνυμα αισιοδοξίας. Επισκέψεις στον επαγγελματικό σας χώρο, μπορεί να σας αγχώσουν και να αποπροσανατολιστείτε από τους στόχους σας. Θέματα μακροχρόνιων σχέσεων, θα χρειαστούν την ψυχραιμία και την υπομονή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ενασχόληση σας με ευχάριστα πράγματα θα αλλάξει την διάθεση σας και θα νιώσετε ανανεωμένοι. Απομακρυνθείτε από οριστικές αποφάσεις και επανεξετάστε τα εργασιακά σας θέματα. Δείξτε μεγαλύτερη προσοχή σε θέματα υγείας και αποφύγετε αγχωτικές σκέψεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μία αίσθηση απαισιοδοξίας θα διαμορφώσει το κλίμα της ημέρας και θα πρέπει να είστε προσεχτικοί απέναντι στις κινήσεις σας. Αποφύγετε κάθε είδους αποφάσεις που μπορούν να σας επηρεάσουν αρνητικά και να σας εγκλωβίσουν. Διακρίνετε το ύφος τρίτων προσώπων, που ενδεχομένως τείνουν να σας εξαπατήσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Συνεργαστείτε με πρόσωπα που έχετε τα ίδια ενδιαφέροντα και οργανώστε πλάνα για το μέλλον. Η επικοινωνία σας θα ευνοηθεί και οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν θα έχουν θετικό αποτέλεσμα. Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, θα βοηθήσουν να περάσετε ευχάριστα την ημέρα σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Αισθήματα αισιοδοξίας και ζεστασιάς θα ανανεώσουν τις σχέσεις σας και θα νιώσετε ηθική ικανοποίηση. Ζητήματα που έχουν να κάνουν με την υλική σας ασφάλεια θα μπουν σε μία τάξη και θα οργανωθούν. Ευνοούνται συναντήσεις και συμβόλαια, χωρίς όμως να ξεχνάτε να είστε επιφυλακτικοί.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση