Τα ζώδια της Δευτέρας 24 Ιανουαρίου 2022

Τα ζώδια της Δευτέρας 24 Ιανουαρίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα, είναι κατάλληλη για κοινωνικές επαφές, ταξίδια, φίλους και συμφωνίες που έχετε προγραμματίσει. Μπορείτε να χαλαρώσετε, όμως μην αφήσετε την μέρα να πάει χαμένη. Νέες ενάρξεις μπορείτε να τις συζητήσετε και να βάλετε στο πλάνο σας μακροχρόνια σχέδια.

ΤΑΥΡΟΣ

Η επαγγελματική σας σταδιοδρομία είναι το σημαντικότερο για εσάς, σήμερα. Η επαφή σας με νέα άτομα, θα δημιουργήσει μία ευχάριστη ατμόσφαιρα και θα φανούν οι αγνές σας προθέσεις. Ίσως, όλοι να μην έχουν την ίδια διάθεση με εσάς, γι’ αυτό να είστε λιγάκι επιφυλακτικοί. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Διοχετεύστε την ενέργειά σας σε προσπάθειες που θα αποβάλλουν το άγχος και την ένταση. Η άθληση και οι σωματικές δραστηριότητες είναι το κλειδί για μείνετε ισορροπημένοι. Δείξτε προσοχή στην συμπεριφορά που αντλείτε από ενστικτώδεις επιθυμίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θέματα καθημερινότητας θα σας παρασύρουν σε αυταπάτες και μπορεί να σας αφήσουν εκτεθειμένους σε αρνητικές σκέψεις των τρίτων. Συνεργασίες και θέματα γάμου, θα έχουν την προσοχή σας και ξεκαθαρίσματα που επιθυμείτε να γίνουν, φροντίστε να εξελιχθούν σε ήπιο κλίμα.

ΛΕΩΝ

Βάλτε φρένο σε καταστάσεις που έχει χαθεί ο έλεγχος, οι βιαστικές κινήσεις δεν είναι αυτές που θα σας επιτρέψουν να προβλέψετε το μέλλον. Μην αφήσετε να σας συνεπάρει η υπερβολική ευαισθησία, δείξτε δυναμικοί απέναντι σε καταστάσεις που μπορεί να σας προκαλέσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πρακτικότητα και η σταθερότητα απέναντι σε συμπεράσματα που θα πρέπει να υπάρξουν, θα βάλει σε σειρά σκέψεις που μπορεί να σας στεναχωρούν. Η θέση σας απέναντι σε συμβουλές που χρειάζονται κοντινά σας πρόσωπα, θα είναι η κατάλληλη και θα τους βγάλουν από το αδιέξοδο.  

ΖΥΓΟΣ

Οι προκλήσεις που θα υπάρξουν στο επαγγελματικό περιβάλλον, θα φέρουν στο φως παρασκήνια που έχουν συμβεί στο παρελθόν. Επεξεργαστείτε τα θέματα με σοφία και ζητήστε συμβουλές από άτομα που εμπιστεύεστε. Κάντε αργά βήματα και μην παρασύρεστε από βιασύνες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι εντάσεις που ίσως έχουν εμφανιστεί το προηγούμενο διάστημα, έχουν επηρεάσει αρνητικά την ψυχολογία και τα αισθήματά σας. Σήμερα, δεν βρίσκεστε στην κατάλληλη θέση να ξεκαθαρίσετε ζητήματα που έχουν εμφανιστεί σε απρόοπτους χρόνους. Απλά μείνετε σπίτι και χαλαρώστε ή ασχοληθείτε με την άθληση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Συνεργασίες και επικοινωνίες θα έρθουν στο καλύτερό τους και μέσα από συζητήσεις που θα κάνετε, θα προκύψουν νέα στοιχεία που θα σας εμψυχώσουν και θα κινηθείτε αισιόδοξα. Μικρές αλλαγές θα συμβούν στα οικονομικά σας και γενικότερα σε θέματα που νιώθετε υλική ασφάλεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μία ευχάριστη συντροφιά θα σας ανανεώσει και θα σας βγάλει από την ρουτίνα και την καθημερινότητα. Εργασιακά θέματα θα βελτιωθούν και η δυναμική στάση και η υπευθυνότητα που θα δείξετε, θα βοηθήσουν την εξέλιξή σας. Συζητήστε τα επαγγελματικά σας, στα πλαίσια μιας εξόδου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ευχάριστα πράγματα θα σας απασχολήσουν σήμερα, ιδίως στον χώρο της εργασίας σας και θα επανεξετάσετε πλάνα που δείχνουν μία μακροχρόνια διάρκεια. Τα συναισθήματα που θα δείξετε απέναντι στον σύντροφό σας και η κατανόηση σε ανησυχίες του, θα οδηγήσουν την σχέση σας προς το καλύτερο.

ΙΧΘΥΕΣ Η συναισθηματική σας κατάσταση μπορεί να δείχνει λίγο μπερδεμένη και αυτό, να σας δημιουργεί μία ένταση. Αποφύγετε αρνητικές σκέψεις και εξετάστε πιο ρεαλιστικά τα φαινόμενα που έχουν παρουσιαστεί. Μία αναδρομή στο παρελθόν, θα σας αφήσει να ονειρευτείτε.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση