Τα ζώδια της Παρασκευής 18 Μαρτίου 2022

Τα ζώδια της Παρασκευής 18 Μαρτίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Οι συνεργασίες και οι συμφωνίες που έχετε στο πλάνο να υλοποιηθούν, θα έχουν θετικά αποτελέσματα, καθώς η αυτοπεποίθηση και η ζωτικότητα σας θα βοηθήσουν να χειριστείτε με τον καλύτερο τρόπο τις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Μην πτοηθείτε σε οποιαδήποτε πρόκληση εμφανιστεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι εμμονές και οι προκαταλήψεις θα έχουν αρνητική επίδραση και θα δημιουργήσουν μία ένταση στα επαγγελματικά σας. Προσπαθήστε να μείνετε ψύχραιμοι και να ξεπεράσετε οποιαδήποτε συναισθήματα στέκονται εμπόδιο στις σχέσεις σας. Οικονομικά θέματα θα ευνοηθούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, μπορεί να νιώσετε αμφιβολίες και διχασμούς σε νέα σχέδια που αφορούν την σχέση σας. Μην αποφασίσετε βιαστικά, αντ’ αυτού βαδίστε με αργά βήματα και καταθέστε τις δικές σας απόψεις. Ίσως, επηρεάζουν τις σκέψεις σας ψυχικές εμπειρίες του παρελθόντος που ήταν αρνητικές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πρόθεση να βοηθήσετε και να συμπαρασταθείτε στις δυσκολίες των άλλων, δημιουργεί ένα θετικό κλίμα και ενδυναμώσει την σχέση σας. Χρήματα που περνούν από τα χέρια σας, μπορεί να ξοδευτούν αμέσως. Βάλτε τα όρια σας και μην οδηγήστε σε υπερβολές.

ΛΕΩΝ

Μία συναισθηματική φόρτιση θα μετατρέψει την αρνητική σας ενέργεια σε δημιουργία, καθώς θα μπορέσετε να την διοχετεύσετε με εξυπνάδα προς όφελός σας. Η διπλωματική σας στάση, θα ωθήσει τα επαγγελματικά σας θέματα να βρουν δίοδο και να αντιμετωπιστούν οι δυσκολίες που έχουν προκύψει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Βρεθείτε σε μέρη που νοιώθετε ασφάλεια και απαλλαγείτε από ενοχικές σκέψεις και τύψεις. Το φιλικό σας περιβάλλον θα σταθεί δίπλα στις ανησυχίες σας και οι συμβουλές τους θα σας χαρίσουν ηρεμία. Θυμηθείτε όσο πιο καλή είναι η συναισθηματική σας κατάσταση, τόσο θα κυλίσει πιο ευχάριστα η ημέρα.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με πολύ κόσμο και να συλλέξετε στοιχεία που σας είναι απαραίτητα για την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Οι συνεργασίες σας θα κυλήσουν με ένα ευχάριστο κλίμα και θα ξεκαθαρίσετε τις μέχρι τώρα συγκρούσεις του παρελθόντος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η στάση σας απέναντι στα πράγματα ίσως είναι λιγάκι διστακτική και αυτό, δημιουργεί αναβολές και αντιπαραθέσεις. Ξεκινήστε με μία ευχάριστη συνάντηση με τον σύντροφό σας και δημιουργήστε ένα ανάλαφρο κλίμα ανάμεσα σας. Αφήστε στην άκρη δυσκολίες και επικεντρωθείτε λιγάκι στο να διασκεδάσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Απασχοληθείτε με νέα πλάνα και επανεξετάστε τα με ηρεμία. Παρ’ ότι έχετε μία αισιόδοξη σκέψη ίσως, πρέπει να οδηγηθείτε με πιο αργούς ρυθμούς απέναντι στα σχέδια σας. Η μέρα, είναι κατάλληλη να βρεθείτε ανάμεσα σε φίλους και να συζητήσετε για κοινούς στόχους. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Συγκρατείστε την φαντασία σας και εξετάστε τα θέματα που σας απασχολούν με ορθολογική σκέψη. Μην εμπιστεύεστε τρίτα πρόσωπα που έχουν ένα αρνητικό παρελθόν, εξετάστε λεπτομερώς τις προτάσεις που θα δεχτείτε. Διαφυλάξτε την ηρεμία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ασχοληθείτε με σοβαρότητα στα επαγγελματικά σας θέματα και αντιδράστε με ωριμότητα σε ανταγωνισμούς που μπορεί να σας αναστατώσουν. Η μέρα, έχει αρκετά απρόοπτα και αυτό δημιουργεί δυσκολίες στις σχέσεις σας. Μία νέα γνωριμία θα σας εκπλήξει, χωρίς όμως να σας υπόσχεται διάρκεια. 

ΙΧΘΥΕΣ Ένα αίσθημα μοναξιάς και απαισιοδοξίας θα σας κρατήσει μακριά από νέες δράσεις. Δείξτε λίγο υπομονή, αποφεύγοντας εμπόδια και αντιπαραθέσεις. Θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας θα ευνοηθούν και θα τα βάλετε σε τάξη.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση