Τα ζώδια της Τετάρτης 16 Μαρτίου 2022

Τα ζώδια της Τετάρτης 16 Μαρτίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, δεν έχετε την συναισθηματική ηρεμία για να αναμειχθείτε σε ανταγωνισμούς και επαγγελματικές ενασχολήσεις. Μείνετε στο σπίτι και βρεθείτε ανάμεσα σε άτομα που εμπιστεύεστε και μπορούν να σας χαλαρώσουν. Φανείτε απλά ρεαλιστές στις αναζητήσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα, σήμερα, θα είναι πιο χαλαρή και θα σας δώσει το περιθώριο να διαμορφώσετε ένα ευχάριστο κλίμα με τους άλλους γύρω σας. Η τάση να ξοδέψετε χρήματα και να περάσετε ευχάριστα με τον σύντροφό σας, σας οδηγεί σε αγορές και δώρα. Φίλοι και κοινωνικές ομάδες θα χαρίσουν ένα ενδιαφέρον στίγμα στην μέρα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θέματα καριέρας θα απαιτήσουν να μείνετε συγκεντρωμένοι σε νέες προτάσεις και να εξετάσετε τα στοιχεία που σας δίνονται. Αν νιώσετε κάπως διστακτικοί, μην πιέσετε τις καταστάσεις γύρω σας, γιατί θα βρεθείτε εκτός σχεδίων. Αφήστε τα πράγματα ελεύθερα και απλά μείνετε παρατηρητές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αρμονία στα αισθήματα σας, θα δημιουργήσουν ένα θετικό κλίμα με τον σύντροφό σας και θα μπορέσετε σε ήπιους τόνους να βελτιωθούν ζητήματα που έχουν υπάρξει στο παρελθόν. Ένας ξαφνικός έρωτας, μπορεί να σας τραβήξει την προσοχή και να σας ανανεώσει ψυχολογικά.

ΛΕΩΝ

Μικρές φοβίες και αμφιβολίες θα αλλάξουν την διάθεση σας και θα στρέψετε την προσοχή σας σε λάθος δρόμο. Μην βιάζεστε σε αποφάσεις που κρίνουν το μέλλον σας και ιδίως στον επαγγελματικό σας τομέα. Δείξτε μεγαλύτερη προσοχή σε οικονομικά θέματα και βασιστείτε στην διαίσθησή σας.  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι επικοινωνίες σας θα βελτιωθούν και θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε την θέση σας, με κοντινά ή συγγενικά πρόσωπα. Καταθέστε τις απόψεις σας και επανατοποθετηθείτε σε ζητήματα που έχουν δείξει μία λάθος πορεία. Εστιάστε στην βελτίωση των συναισθημάτων σας και απασχοληθείτε με ό,τι σας χαλαρώνει.

ΖΥΓΟΣ

Το περιβάλλον γύρω σας θα βοηθήσει να περάσετε ευχάριστα την μέρα σας και να απομακρυνθείτε από την ρουτίνα και την καθημερινότητα. Μία έξοδος με τον σύντροφό σας σε αγαπημένα μέρη ή σε έναν ρομαντικό δείπνο, θα σας φέρει πιο κοντά. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι συναντήσεις που θα υπάρξουν θα χαρίσουν ένα ξεχωριστό χρώμα στην ημέρα σας και θα αναπτύξετε νέες κοινωνικές σχέσεις. Η επιθυμία να διασκεδάσετε και να χαρείτε την ζωή, θα οδηγήσει να κάνετε παράτολμες ενέργειες. Ίσως, η ρουτίνα και οι ευθύνες σας έχουν κουράσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ψυχολογική σας κατάσταση δεν είναι κατάλληλη να βρεθείτε απέναντι σε καίρια ζητήματα. Η συμμετοχή σας σε αντιπαραθέσεις, μπορεί να επιδεινώσουν την κατάσταση και να χειροτερέψει το κλίμα στις σχέσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πρόθεση να ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό ή ακραίο, μπορεί να σας εκπλήξει. Ενεργείστε κατάλληλα και αποφύγετε φοβίες και ενοχές, βάζοντας παράλληλα όρια όπου χρειάζεται. Η μέρα, συνοδεύεται με αρκετά απρόοπτα, τα οποία όμως θα τελειώσουν ξαφνικά όπως άρχισαν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μία συναισθηματική ψυχρότητα θα κάνει την εμφάνισή της, καθώς αισθάνεστε κουρασμένοι ψυχικά και συναισθηματικά. Η στάση αυτή, θα δυσκολέψει τις επικοινωνίες και τις συναντήσεις σας, γι’ αυτό προσπαθήστε να τις χειριστείτε με ηρεμία και ψυχραιμία.

ΙΧΘΥΕΣ Η αυτοπεποίθηση και η δυναμική εικόνα που θα δείξετε απέναντι στα πράγματα θα αλλάξουν γενικότερα το κλίμα και τις σχέσεις σας. Η μέρα, είναι κατάλληλη για να οργανώσετε σχέδια και να βρεθείτε με άτομα που ενισχύουν την επαγγελματική σας σταδιοδρομία.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση