Τα ζώδια της Τρίτης 15 Μαρτίου 2022

Τα ζώδια της Τρίτης 15 Μαρτίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Μία έντονη στροφή προς το σπίτι ή προς τα άτομα που υπάρχει αλληλοκατανόηση θα περιορίσει τις δράσεις σας. Μία μικρή ένταση και ανησυχία σας διακατέχει κατά την διάρκεια της ημέρας και δίνει το προβάδισμα για να υπάρξουν εντάσεις. Ασχοληθείτε με ό,τι σας χαλαρώνει και σας βοηθά να μείνετε ψύχραιμοι. 

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορεί να παρατηρήσετε μία ξαφνική κινητικότητα στον εργασιακό σας χώρο, χωρίς όμως να σας προσδιορίζει το αποτέλεσμα. Μείνετε παρατηρητές και αφήστε τις καταστάσεις να εξελιχθούν. Η ανάγκη για επικοινωνία θα σας οδηγήσει σε συναντήσεις με άτομα που συμπαθείτε ή είχατε κοινά ενδιαφέροντα στο παρελθόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στην επαγγελματική σας ζωή οι δράσεις θα είναι πιο στοχευμένες και θα μπορέσετε να κατακτήσετε τους στόχους σας. Θέματα που αφορούν την καριέρα θα έχουν θετικά αποτελέσματα και θα αναζητήσετε νέες διόδους. Στηριχτείτε στην διπλωματία και την επιχειρηματικότητα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι ερωτικές σας σχέσεις μπορούν να αναζωπυρωθούν και να ξεκαθαρίσετε θέματα που έχουν δημιουργήσει ένα αρνητικό κλίμα ανάμεσά σας. Μην χάσετε την αυτοκυριαρχία σας και δείτε με πιο ρεαλιστικό τρόπο τα γεγονότα γύρω σας. Ευνοούνται μακρινά ταξίδια και θέματα ανώτερης γνώσης.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, μπορεί να απασχοληθείτε με υποθέσεις του παρελθόντος και ιδίως με ζητήματα κρυφών καταστάσεων. Επικεντρωθείτε στα στοιχεία που έχετε στα χέρια σας και αποφύγετε βιαστικά συμπεράσματα. Αποφύγετε προκαταλήψεις και στερεότυπα που μπορούν να σταθούν ως εμπόδιο στις σκέψεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η διάθεση να μιλήσετε με φίλους, θα βοηθήσει να κάνετε νέα ανοίγματα. Ίσως, δεχθείτε μία βοήθεια, αλλάζοντας έτσι το κλίμα της μέρας σας. Η συμφιλίωση είναι το κλειδί για να εξισορροπήσετε αντιπαραθέσεις που τυχόν έχουν υπάρξει στην ερωτική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ

Η μέρα, είναι κατάλληλη για να οδηγήσετε τα σχέδια σας στην ολοκλήρωση ή να τα δημοσιοποιήσετε. Στηριχτείτε στις δυνάμεις και τις ικανότητές σας. Μην απογοητεύεστε σε κριτικές που μπορεί να υπάρξουν, αντιθέτως μείνετε συντονισμένοι στους στόχους που έχετε θέσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η επιθυμία να ταξιδέψετε ή να αποδράσετε από την καθημερινότητα, θα σας χαρίσουν ένα ευχάριστο συναίσθημα. Η μέρα, είναι κατάλληλη για ξεκαθαρίσματα και παρεξηγήσεις που ίσως έχουν υπάρξει στο παρελθόν. Η τύχη, είναι με το μέρος σας και ανοίγονται νέοι δρόμοι προς την επιτυχία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, μπορεί να σας απασχολήσουν οικονομικά θέματα και ότι σχετίζεται με κληρονομιές και ασφάλειες. Παρασκηνιακά θέματα δίνουν ένα ενδιαφέρον στίγμα στην ημέρα σας. Βασιστείτε στην διαίσθηση σας και μην αφήνετε το περιθώριο να σας εκμεταλλευτούν ή να σας εξαπατήσουν αρνητικά άτομα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ειλικρινής διάθεση ή συναισθήματα βοηθούν να ξεδιαλύνετε τα πράγματα που εξελίσσονται στις σχέσεις σας. Εκμεταλλευτείτε τις τρυφερές στιγμές που μπορεί να υπάρξουν με τον σύντροφό σας. Μία ρομαντική έξοδο θα σας φέρει πιο κοντά και θα αναζωπυρωθεί η σχέση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει, μπορεί να σας κουράσουν και να νιώσετε την ανάγκη να ξαλαφρώσετε. Ασχοληθείτε με την οργάνωση ταξιδιών σε μακρινές αποστάσεις που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σας σταδιοδρομία ή την ψυχαγωγία.

ΙΧΘΥΕΣ Ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σχέδια που θα σας απασχολήσουν την επόμενη περίοδο και φροντίστε να μείνετε συντονισμένοι στα ήδη συμπεράσματα που έχετε κάνει. Οι συλλογικές σκέψεις και η αποφασιστικότητα, θα διαμορφώσουν ένα δυναμικό κλίμα που θα σας οδηγήσει στην ολοκλήρωση του στόχου σας.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση