Τα ζώδια της Δευτέρας 14 Μαρτίου 2022

Τα ζώδια της Δευτέρας 14 Μαρτίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Μία ανησυχία και ένα πνεύμα ανυπακοής σας κυριεύει σήμερα, δίνοντάς σας την ώθηση να ρισκάρετε ή να κάνετε παράτολμα πράγματα. Μην κάνετε υπερβολές και βάλτε φρένο στην διάθεση σας, αν αυτό κριθεί απαραίτητο. Δείξτε την κατάλληλη προσοχή σε θέματα που αφορούν τις σχέσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πρακτική σας στάση και η σταθερότητα μπορούν να βοηθήσουν τα επαγγελματικά σας και να λάβετε τις αποφάσεις που χρειάζονται. Ίσως, βρεθείτε σε θέση να δώσετε συμβουλές σε τρίτα πρόσωπα και να συμπαρασταθείτε συναισθηματικά. Μην υπερβάλετε, απλά σταθείτε σε απόσταση ασφαλείας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στις επαγγελματικές σας υποθέσεις, καλό θα ήταν να παρατηρείτε τις αντιδράσεις των συνεργατών σας, πριν υπογράψετε συμφωνίες ή συμβόλαια. Ελέγξτε με λεπτομέρεια τα στοιχεία που σας δίνονται και μην είστε αφελείς σε προτάσεις που δεν έχουν γερά θεμέλια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ευαισθησία που δείχνετε κατά την διάρκεια της ημέρας, μπορεί να αποφέρει αρνητικά αποτελέσματα, καθώς θα αφήσει το περιθώριο σε κάποιους να σας εκμεταλλευτούν ή να σας εξαπατήσουν. Συγκεντρωθείτε στα δεδομένα σας και μην υποτιμάτε τις σκέψεις των άλλων.

ΛΕΩΝ

Στο πλαίσιο των επαγγελματικών εκδηλώσεων ή εξόδων θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με τα άτομα που συνεργάζεστε. Οι συνεργασίες σας ευνοούνται, ιδίως με άτομα που ανήκουν στο γυναικείο φύλο. Ταξίδια με κοντινό προορισμό θα βελτιώσουν την διάθεση σας και θα σας ανανεώσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι αποφάσεις που μπορεί να λάβετε σήμερα, ιδίως στον επαγγελματικό σας τομέα θα φέρουν θετικά αποτελέσματα. Έχετε καταβάλει αρκετές προσπάθειες στο παρελθόν και τώρα, ήρθε η ώρα να αποκομίσετε τα εύσημα. Φροντίστε περισσότερο την υγεία σας και κάντε τις απαραίτητες εξετάσεις, αν αυτό κρίνεται αναγκαίο.

ΖΥΓΟΣ

Ασχοληθείτε με ευχάριστα πράγματα και αναδείξτε τα ταλέντα σας. Η αρμονία και η γαλήνη που επικρατούν στον συναισθηματικό σας κόσμο, θα βελτιώσουν την σχέση με τον σύντροφό σας. Μπορείτε να συζητήσετε θέματα που σας απασχολούν ή να οργανώσετε ρομαντικές εξόδους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορεί οι εξελίξεις που συμβαίνουν γύρω σας, να μην συνάδουν με τις επιθυμίες και τα «θέλω» σας. Δεν είναι όμως λόγος, να νιώσετε αδύναμοι και άτολμοι. Θυμηθείτε ότι, υπάρχουν στιγμές που απλά μένετε παρατηρητές και όχι μάχιμοι. Μείνετε προσεχτικοί απέναντι στα πράγματα και απλά θα περάσουν πολύ γρήγορα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην επιτρέψετε στην μέρα να πάει χαμένη, απλά εξετάστε τα θέματα με περισσότερη λεπτομέρεια. Η συλλογική σκέψη και η διάθεση να κινηθείτε με δυναμισμό, θα σας δώσουν τον έλεγχο στα χέρια σας. Επικοινωνήστε με συγγενικά ή φιλικά πρόσωπα, δείχνοντας όμως, προσοχή σε τρίτους που επιθυμούν να σας επηρεάσουν αρνητικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δημιουργείστε μία ευχάριστη ατμόσφαιρα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον και αποφύγετε προκλήσεις που δεν είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε. Η τάση να κάνετε δώρα στους αγαπημένους σας ή να αλλάξετε την εξωτερική σας εμφάνιση, θα βελτιώσει την ψυχολογία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, είστε αρκετά οξύθυμοι και δεν έχετε την υπομονή να εξετάσετε σοβαρά ζητήματα. Μην πιέζετε τον εαυτό σας και ασχοληθείτε με θέματα που σας χαλαρώνουν και σας προκαλούν το ενδιαφέρον. Η άθληση ή η σωματική άσκηση, θα βοηθήσουν να αποβάλλετε την αρνητική ενέργεια.

ΙΧΘΥΕΣ Στα καθημερινά σας φαίνεται να δείχνετε μεγαλύτερη ευαισθησία και αυτό να στέκεται εμπόδιο στην συναισθηματική σας ισορροπία. Μην παρασύρεστε από αυταπάτες ή πλασματικές σκέψεις και δείτε με πιο ρεαλιστικό τρόπο τα πράγματα. Ασχοληθείτε περισσότερο με τις επιθυμίες και τις προσδοκίες σας.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση