Τα ζώδια της Κυριακής 13 Μαρτίου 2022

Τα ζώδια της Κυριακής 13 Μαρτίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Μία συναισθηματική πτώση θα σας επηρεάσει αρνητικά και η προσπάθεια σας να απομακρυνθείτε από προκαταλήψεις ή ενοχές, θα είναι το κλειδί της ημέρας. Προγραμματίστε μία έξοδο με φίλους ή κοντινά πρόσωπα και περάστε ευχάριστα μαζί τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Η διάθεση να βοηθήσετε και να συμπαρασταθείτε σε άτομα που το έχουν ανάγκη, θα σας ευνοήσει συναισθηματικά. Στην εργασία σας τα πράγματα θα κυλήσουν ευχάριστα και ίσως λάβετε χρήματα που δεν τα είχατε στα υπόψιν. Μην επιμείνετε με λεπτολογίες και μικρολεπτομέρειες που μπορούν να επιφέρουν εντάσεις μέσα στις σχέσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία συναισθηματική φόρτιση μπορεί να μετατραπεί σε δράση ή να διοχετεύσετε την ενέργεια σας σε πιο θετικά αποτελέσματα. Ίσως, αντιμετωπίσετε μικρές δυσκολίες στα επαγγελματικά σας και αυτό, θα σας δώσει την ώθηση να πάτε παρακάτω. Μην το βάζετε κάτω, απλά εμπιστευτείτε τις δυνάμεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, θα μπορέσετε να καθίσετε στο σπίτι και να απασχοληθείτε με ευχάριστα πράγματα. Η επαφή σας με κοντινά πρόσωπα ή άτομα που εμπιστεύεστε, θα σας βγάλει από το αδιέξοδο. Συναίσθημα και διαίσθηση είναι οι λέξεις κλειδιά για να αντιμετωπίσετε καταστάσεις που μπορεί να συμβούν.

ΛΕΩΝ

Η μέρα, δεν ευνοεί στην λήψη αποφάσεων και γι’ αυτό θα πρέπει να μείνετε απόμακροι από εντάσεις και λεκτικές αντιπαραθέσεις. Μπορείτε απλά, να επανεξετάσετε τα πράγματα με λεπτομέρεια και να δώσετε μία σωστή πορεία στα πράγματα. Συνεργασίες και θέματα σχέσεων θα ευνοηθούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η διάθεση σας μπορεί να φέρει τα αντίστοιχα αποτελέσματα στις σχέσεις σας. Παραμείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας και δείτε με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον σας. Μικρές αποδράσεις στην φύση θα σας φέρουν πιο κοντά με το κέντρο σας. Απλά, επιδιώξτε το.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, μπορείτε να διαγνώσετε και να προβλέψετε καταστάσεις που είναι υπό εξέλιξη. Η ρεαλιστική εικόνα απέναντι στα πράγματα, θα βοηθήσει να μείνετε συγκεντρωμένοι στον τρόπο που μπορούν να διευθετηθούν. Βρεθείτε ανάμεσα σε φίλους και προσέξτε παράλληλα την συμπεριφορά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Συγκρατείστε την φαντασία σας σε υποθέσεις που έχουν να κάνουν με παρασκήνια και εστιάστε στα στοιχεία που σας δίνονται. Σκεφτείτε απλά, λογικά και προσγειωμένα, δίνοντας το περιθώριο να επανατοποθετηθούν τα πράγματα στην κανονική τους κατάσταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ασχοληθείτε με επαγγελματικά θέματα και αποφύγετε βιασύνες και αυθόρμητες συμπεριφορές. Ίσως, προκύψει κάτι ασυνήθιστο σήμερα και αυτό, μπορεί να στιγματίσει την ψυχολογία σας. Ένα νέο φλερτ θα σας συνεπάρει και θα σας βγάλει από την ρουτίνα, χωρίς όμως να σας υπόσχεται μακροχρόνια διάρκεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένα αίσθημα μοναξιάς ή απαισιοδοξίας σας διακατέχει έντονα, σήμερα. Μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια για να αντιμετωπιστούν, δυσκολίες του παρελθόντος και θα πρέπει να δείξετε υπομονή και σύνεση. Αποφύγετε να λάβετε αποφάσεις και δείτε πιο επιφανειακά τις καταστάσεις γύρω σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, βρίσκεστε στην κατάλληλη θέση να συμμετέχετε σε προτάσεις που θα δώσουν ένα νέο άνοιγμα στην ζωή σας. Η αυτοπεποίθηση και η αισιοδοξία είναι στοιχεία που μπορούν να ξεπεράσουν δυσκολίες και να συνεχίσετε δυναμικά στην υλοποίηση του στόχου σας. Μην πτοείστε σε προκλήσεις που μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους.

ΙΧΘΥΕΣ Ξεπεράστε συναισθήματα που έχουν επηρεάσει αρνητικά την ψυχολογία σας, ακόμα και τις δράσεις σας. Μην αφήνετε την υπερευαισθησία να είναι αυτή που θα δώσει την λύση σε αποφάσεις ζωής. Στραφείτε στα οικονομικά σας θέματα και προσπαθήστε να τα βάλετε σε τάξη.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση