Τα ζώδια της Παρασκευής 11 Μαρτίου 2022

Τα ζώδια της Παρασκευής 11 Μαρτίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Η επικοινωνία με τους άλλους γύρω σας ευνοείται και έχετε το περιθώριο να αναπτυχθούν νέες σχέσεις. Οι συνεργασίες σας, θα έχουν την κατάλληλη υποδομή να εξελιχθούν, αφού θα μιλήσετε με ειλικρίνεια. Μικρές δυσκολίες στην προσωπική σας ζωή θα επηρεάσουν αρνητικά τα συναισθήματα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Γεγονότα και καταστάσεις που σχετίζονται με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος, θα σας ωθήσουν να ενεργήσετε διαφορετικά. Ίσως, αναγκαστείτε να εστιάσετε πρόωρα σε επαγγελματικά θέματα που έχετε αφήσει στο απροσδιόριστα. Η αρμονία και η γαλήνη των συναισθημάτων σας, μπορούν να εξισορροπήσουν την σχέση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η τάση να ονειρευτείτε και να σκεφτείτε το προσεχώς μέλλον, σας δίνει την υπομονή και την δύναμη να συνεχίσετε. Ίσως, επιθυμείτε να μείνετε λίγο μόνοι και να εστιάσετε σε ανασφάλειες και φοβίες που έχουν δημιουργηθεί. Συζητήστε με αρμόδια άτομα ή με αυτούς που εμπιστεύεστε και ζητήστε την βοήθεια τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η λεπτομερής εξέταση των επαγγελματικών σας υποθέσεων και η οργάνωση νέων σχεδίων, θα σας βγάλουν από την ρουτίνα και θα σας οδηγήσουν δυναμικά σε μία νέα ζωή. Προσοχή μην παρασυρθείτε από λεπτολογίες. Ακολουθήστε την διαίσθηση και το ένστικτό σας, σε αποφάσεις που πρέπει να λάβετε.

ΛΕΩΝ

Μία έξοδο θα βελτιώσει τις σχέσεις και τις συνεργασίες που έχουν κουραστεί στο παρελθόν. Άτομα μεγαλύτερης ηλικίας θα βοηθήσουν να προσπεράσετε δυσκολίες στον επαγγελματικό σας χώρο. Η διάθεση σας, θα είναι αυτή που θα οδηγήσει τα πράγματα σε θετικά αποτελέσματα, ιδίως στις ερωτικές σας σχέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μέρα, είναι αφιερωμένη στις μακρινές αποστάσεις και μία αισιόδοξη διάθεση θα αλλάξει την καθημερινότητα σας. Οι φιλικές σας συναντήσεις ή με άτομα από το κοινωνικό σας περιβάλλον, θα δώσουν ένα ξεχωριστό χρώμα στην ημέρα σας. Ο έρωτας και το φλερτ, γίνονται κίνητρα για την ανανέωση της εξωτερικής σας εμφάνιση.

ΖΥΓΟΣ

Η ψυχραιμία είναι το κλειδί της ημέρας, για να μπορέσετε να καθιερώσετε τα νέα σας σχέδια και να αποφύγετε κρυφές καταστάσεις. Ίσως, τα γεγονότα που θα εξελιχθούν θα επιδεινώσουν την κατάσταση και θα προσπαθήσουν να σας αποπροσανατολίσουν. Αφήστε ελεύθερα να εξελιχθούν τα πράγματα και μείνετε παρατηρητές. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αρκετά απρόοπτα μπορεί να συμβούν σήμερα και αφήστε τις προκαταλήψεις στην άκρη. Δείξτε το ανάλογο ενδιαφέρον, χωρίς όμως να παρασυρθείτε από ακρότητες και φανταστικές σκέψεις. Η επικοινωνία με φίλους ή συγγενικά πρόσωπα, θα βελτιωθεί και θα ξεκαθαρίσετε παρεξηγήσεις που τυχόν έχουν δημιουργηθεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αρνητική σας ψυχολογία και το αίσθημα απομόνωσης θα σας κρατήσει μακριά από νέα σχέδια και ενάρξεις. Μπορεί να εμφανιστεί μία ψυχρότητα στις σχέσεις σας και αυτό, θα δημιουργήσει ένα αρνητικό κλίμα. Προσπαθήστε να ελέγξετε τα πράγματα όσο είναι δυνατόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αισιόδοξη σκέψη θα αλλάξει την καθημερινότητα σας και θα την οδηγήσει σε αυθόρμητες ενέργειες. Η χαλαρότητα και η τάση να διασκεδάσετε, θα χαρίσουν ευχάριστες στιγμές στην ημέρα σας. Ασχοληθείτε με ό,τι σας δίνει χαρά και αφήστε τα δύσκολα για άλλη μέρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσπαθήστε να ελέγξετε τις αντιδράσεις και τα συναισθήματα σας και μην τα αφήσετε να γίνουν εμπόδιο στα μελλοντικά σας σχέδια. Μείνετε ρεαλιστές στις εξελίξεις που εμφανίζονται και μην είστε αδιάκριτοι σε θέματα που έχουν να κάνουν με τους άλλους γύρω σας. Οικονομικά θέματα μπορούν να βελτιωθούν.

ΙΧΘΥΕΣ Ο προγραμματισμός και η οργάνωση είναι αυτά που θα βοηθήσουν να μην οδηγηθείτε σε υπερβολές και υπέρμετρες ενέργειες. Η τάση για ξόδεμα θα είναι έντονη σήμερα και θα στρέψετε την προσοχή σας σε δώρα και στο να χαρίσετε χαρά στους αγαπημένους σας.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση