Τα ζώδια της Πέμπτης 10 Μαρτίου 2022

Τα ζώδια της Πέμπτης 10 Μαρτίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Μία απροσδιόριστη ηρεμία θα επικρατήσει στον επαγγελματικό σας χώρο και ίσως, νιώσετε μία μικρή ανησυχία. Συγκεντρωθείτε σε πλάνα που έχουν την δυναμική να σας εξελίξουν και βάλτε με την σειρά θέματα που σας απασχολούν. Ένα αίσθημα ζεστασιάς θα επικρατήσει στην ερωτική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην αντιδράτε οξύθυμα σε κρίσιμα ζητήματα, αντ’ αυτού μπορείτε να μιλήσετε με επιχειρήματα και να προστατέψετε τα κεκτημένα σας. Μην επιμείνετε να ξεμπερδέψετε ή να ξεκαθαρίσετε θέματα του παρελθόντος που έχουν δείξει μία αρνητική εικόνα. Απλά, μπορείτε να τα εστιάσετε και να τα βάλετε σε σειρά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, θα σας απασχολήσουν υποθέσεις που έχουν να κάνουν με ένα κρυφό παρελθόν και θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας. Μην επιτρέψετε σε βιαστικές αποφάσεις να οδηγήσουν τα πράγματα σε μία μετέωρη κατάσταση. Ηρεμίστε και χαλαρώστε, αφήνοντας για άλλη μέρα τα πορίσματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μιλήστε με φίλους ή άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα και οργανώστε σχέδια για το μέλλον. Μπορεί να δεχθείτε μία βοήθεια σε απρόοπτο χρόνο, από άτομα που δεν έχετε υπόψιν σας ότι μπορούν να σταθούν δίπλα σας. Επικοινωνίες με κοντινά η συγγενικά άτομα, θα ευνοηθούν.

ΛΕΩΝ

Η μέρα, είναι κατάλληλη για νέες ενάρξεις και για να βάλετε μπροστά σχέδια που έχετε εξετάσεις προσπάθειες στο παρελθόν. Δείξτε σοβαρότητα, απέναντι σε εκδηλώσεις ατόμων που έρχεστε για πρώτη φορά σε επαφή. Η κριτική στάση των άλλων απέναντι στις ενέργειες σας, θα γίνει το κίνητρο να πάτε παρακάτω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θέματα που σχετίζονται με την παιδεία ή τις μακρινές αποστάσεις, θα σας ανανεώσουν. Κάποιες μικρές οικονομικές δυσκολίες, θα σταθούν εμπόδιο στα μελλοντικά σας σχέδια, οι οποίες θα ξεπεραστούν γρήγορα. Μικρές αλλαγές θα υπάρξουν στην ερωτική σας ζωή και θα σας τραβήξουν το ενδιαφέρον.

ΖΥΓΟΣ

Θέματα που αφορούν ασφάλειες, κληρονομικά και οικονομικά, θα είναι το επίκεντρο της ημέρα. Ίσως, να μην μπορέσετε να βρείτε την λύση τους, αλλά η ταξινόμηση τους θα σας βοηθήσει στο άμεσο μέλλον. Περιορίστε ένστικτα ή αντιδράσεις που δεν θα έχουν θετική ανταπόκριση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, μπορείτε να διαγνώσετε τα πραγματικά συναισθήματα των άλλων γύρω σας, αφού θα εστιάσετε στις αντιδράσεις και στην συμπεριφορά τους. Αυτή η στάση, θα βοηθήσει στο να κατανέμετε τις σχέσεις σας, στην ανάλογη θέση. Με τους ειλικρινείς μπορείτε να έχετε καλές συνεργασίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καθημερινά θέματα θα έχουν την τάση να σας αποτρέψουν από μελλοντικά σχέδια, καθώς θα αναγκαστείτε να δώσετε την λύση τους. Αφεθείτε σε μικρά πράγματα και μην έχετε απαιτήσεις που δεν είναι η ώρα να εκπληρωθούν. Μία ματιά στο παρελθόν θα σας φέρει κοντά με πρόσωπα που είχατε κοινά ενδιαφέροντα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αποφασιστικότητα και η αυτοκυριαρχία, θα ωθήσουν τις πράξεις σας σε μία καινούργια πορεία, ιδίως στα επαγγελματικά σας. Έχετε την απαιτούμενη καθαρότητα σκέψης να στηρίξετε τα όνειρα και τις προσδοκίες σας. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες και ταυτόχρονα διασκεδάστε και ερωτευτείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μία έντονη στροφή θα νιώσετε προς το σπίτι ή άτομα που βρίσκονται στο κοντινό σας περιβάλλον. Αποφύγετε κάθε κόντρα ή ένταση που θα επηρεάσει αρνητικά την ψυχολογία σας. Μείνετε μόνοι, αν το έχετε ανάγκη και ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας. Εξάλλου το αξίζετε.

ΙΧΘΥΕΣ Η κινητικότητα που ενδεχομένως να υπάρξει στον εργασιακό σας χώρο, δεν είναι αυτή που μπορεί να σας υποσχεθεί την ολοκλήρωση των προσδοκιών σας. Χαλαρώστε και αφήστε τα πράγματα να κινηθούν ελευθέρα, χωρίς πιέσεις. Η μέρα, δεν ευνοεί την λήψη σημαντικών αποφάσεων, αφού απρόοπτες εναλλαγές λαμβάνουν χώρα.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση