Τα ζώδια της Τετάρτης 9 Μαρτίου 2022

Τα ζώδια της Τετάρτης 9 Μαρτίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Μην είστε βιαστικοί σε αποφάσεις και συμπεράσματα, ιδίως σε θέματα καριέρας και κοινωνικής καταξίωσης. Ακολουθήστε μία πιο σίγουρη πορεία και παρατηρήστε τις αντιδράσεις των άλλων γύρω σας. Η τάση να συνειδητοποιήσετε λάθη του παρελθόντος, θα βοηθήσει στην εξέλιξη σας και στην πνευματική σας ανάπτυξη.

ΤΑΥΡΟΣ

Η υπέρμετρη ευαισθησία και η έλλειψη αυτοπεποίθησης, μπορούν να σας οδηγήσουν σε συμπεράσματα που θα διαμορφώσουν ένα μέλλον απόμακρο από τα «θέλω» και τις επιθυμίες σας. Συμβουλευτείτε αρμόδια άτομα ή άτομα που εμπιστεύεστε και απομακρυνθείτε από τις επιθέσεις που δεν είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ταξίδια με κοντινούς προορισμούς ή εξορμήσεις στην φύση, θα φροντίσουν να μείνετε δραστήριοι και να είστε γεμάτοι θετική ενέργεια. Βελτιώστε την ψυχολογία σας και ασχοληθείτε με ό,τι νιώθετε, ότι σας χαλαρώνει και σας βοηθά να μείνετε ισορροπημένοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι επισκέψεις που ενδεχομένως να υπάρξουν στον εργασιακό σας χώρο, θα φέρουν μία μικρή αλλαγή στην εργασία σας. Η διπλωματική σας στάση θα βοηθήσει πολύ στον χειρισμό αυτών και δεν θα αφήσει κενά στις συνεργασίες σας. Ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας και ξεκαθαρίστε τυχόν παρεξηγήσεις που έχουν υπάρξει ανάμεσα σας.

ΛΕΩΝ

Ασχοληθείτε με ευχάριστα πράγματα και μην είστε απόμακροι σε χαρούμενα άτομα, που βοηθούν να είστε χαλαροί. Η αρμονία των συναισθημάτων σας, βελτιώνει εντάσεις και αντιπαραθέσεις μέσα στην σχέση σας. Η επικοινωνία με τον σύντροφό σας θα ανανεώσει την μέχρι τώρα πορεία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ικανότητα να διακρίνετε την αλήθεια σε συμπεριφορές, γεγονότα ή προτάσεις θα αλλάξει την επαφή σας με άτομα του κοντινού ή κοινωνικού σας περιβάλλοντος. Επανατοποθετηθείτε σε ζητήματα που έχετε διακρίνει μία λάθος πορεία και υπερασπιστείτε τον εαυτό σας και τα μελλοντικά σας σχέδια.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, μπορείτε να έχετε τον έλεγχο των συμφωνιών ή των συνεργασιών που θα προκύψουν, καθώς θα βρεθείτε απέναντι σε νέες προκλήσεις. Μείνετε επιφυλακτικοί και υπερασπιστείτε τον εαυτό σας, σε επιθέσεις αρνητικών τρίτων ατόμων. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η διοργάνωση εξόδων με τον σύντροφό σας, θα επαναφέρουν το πάθος μέσα στην σχέση σας. Εκμεταλλευτείτε την διάθεση και τα αισθήματα αισιοδοξίας και δημιουργήστε μία ευχάριστη ατμόσφαιρα. Αγορές και δώρα, θα είναι ο στόχος σας με σκοπό να ευχαριστήσετε το ταίρι σας. Αποφύγετε υπερβολές και σπατάλες.  

ΤΟΞΟΤΗΣ

Διοχετεύστε την ενέργεια σας σε κάποια εργασία ή ενασχόληση που θα έχει δημιουργικό αποτέλεσμα. Μην μένετε σε εκνευρισμούς και εντάσεις του παρελθόντος, όταν έχετε το περιθώριο να δείτε ταυτόχρονα την θετική μορφή των γεγονότων. Δυσκολίες θα αντιμετωπίσετε σε θέματα οικονομικά και κληρονομιές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσπαθήστε να μείνετε ψύχραιμοι σε ξαφνικές περιστάσεις που μπορεί να σας αποπροσανατολίσουν. Φανείτε προσεκτικοί και στηριχτείτε στην σταθερότητα και ωριμότητα των σκέψεων σας. Αποφύγετε βιαστικές αποφάσεις και αυθορμητισμούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μία αίσθηση απεγκλωβισμού ή το κυνήγι χαμένων ονείρων, θα σας οδηγήσει σε πράξεις που ίσως αργότερα θα μετανιώσετε. Οδηγηθείτε με αργά και σταθερά βήματα και επανεξετάστε λάθη του παρελθόντος. Βάλτε τα πράγματα σε μία τάξη και έπειτα ενεργείστε κατάλληλα.

ΙΧΘΥΕΣ Η πρόθεση να σταθείτε ως αρωγοί στους αγαπημένους σας, θα σας απομακρύνει από την καθημερινότητα και την ρουτίνα. Δώστε συμβουλές, αν αυτό χρειάζεται και μην γίνεστε απαιτητικοί σε προτάσεις που ίσως, δεν είναι οι κατάλληλες ως λύση για τους άλλους.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση