Τα ζώδια της Κυριακής 23 Ιανουαρίου 2022

Τα ζώδια της Κυριακής 23 Ιανουαρίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Μικρά ταξίδια ή αποδράσεις στην φύση, θα βελτιώσουν την ψυχολογία σας και θα φέρουν σε ισορροπία τα πραγματικά σας αισθήματα. Η ειλικρινής διάθεση είναι το κλειδί για να επικοινωνήσετε με τον σύντροφό σας και να υπάρξει το κατάλληλο κλίμα για να ξεκαθαρίσετε υποθέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι ασχολίες με καθημερινά ζητήματα, λογαριασμούς, υποχρεώσεις, θα είναι στα πρώτα ενδιαφέροντά σας. Προσπαθήστε να αποφύγετε το υπερβολικό άγχος και να βρεθείτε με πρόσωπα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Συζητήσεις με συγγενικά ή κοντινά άτομα θα φέρουν συγκρούσεις, εάν μείνετε αδιάφοροι σε σοβαρά ζητήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Χαράξτε σχέδια που θα εξελίξουν τα επαγγελματικά σας και παράλληλα θα βελτιώσουν την ψυχολογία σας. Έχετε την απαιτούμενη διάθεση και την καθαρότητα σκέψης, που θα σας οδηγήσουν σε δυναμικές αποφάσεις. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα και οδηγήστε τα πράγματα προς το καλύτερο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, η μέρα μπορεί να είναι λίγο στενάχωρη για σας, καθώς θα αμυνθείτε για τα κεκτημένα σας και οι αντιπαραθέσεις θα σας επηρεάσουν αρνητικά. Οι συζητήσεις με φιλικά πρόσωπα ή κοντινά που εμπιστεύεστε, θα σταθούν ως αρωγοί στις αποφάσεις και τα συμπεράσματά σας.

ΛΕΩΝ

Μία διαφορετική κινητικότητα θα σας ωθήσει να ξεκινήσετε σχέδια που θα γεννηθούν από απρόοπτα γεγονότα. Μείνετε προσεχτικοί απέναντι στις αποφάσεις που θα πρέπει να ληφθούν και στηριχτείτε σε δυναμικά στοιχεία. Οι συνεργασίες, οι συμφωνίες και οι νέες επαφές θα σας ευνοήσουν επαγγελματικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στα επαγγελματικά σας ζητήματα θα πρέπει να είστε σχολαστικοί και να μην αδιαφορείτε σε στοιχεία που δείχνουν την ένταση που μπορεί να προκύψει. Τα ξεκαθαρίσματα που έχετε στο υπόψιν σας, θα βάλουν σε τάξη τα πράγματα. Θέματα με τα παιδιά ή με τον σύντροφό σας, απαιτούν προσοχή.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, μπορεί να εμφανιστεί ένας μικρός εκνευρισμός σε συζητήσεις που αφορούν την καριέρα και την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Προσπαθήστε να διατηρήσετε το κλίμα σε ήπιους τόνους και αποφύγετε εμμονές και αρνητικές σκέψεις που θα σας κρατήσουν δέσμιους στο παρελθόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, μπορεί να σας απασχολήσουν υποθέσεις του παρελθόντος που έχουν να κάνουν με παρασκήνια και δυσφημίσεις. Μην βιαστείτε να καταλήξετε σε συμπεράσματα, πριν εξετάσετε τα θέματα από μία σφαιρική πλευρά. Ηρεμήστε και διατηρείστε την ψυχραιμία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μιλήστε με φίλους ή άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα και σχεδιάστε μελλοντικά σχέδια. Μπορεί να λάβετε μία βοήθεια από άτομα που δεν περιμένετε και οι σχέσεις σας θα επαναπροσδιοριστούν. Το κλειδί της ημέρας, είναι η συμφιλίωση και η αλληλοκατανόηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η υλική σας ασφάλεια είναι αυτό που σας απασχολεί έντονα και οι προσπάθειες να χαράξετε νέα πλάνα θα έχουν θετικό αποτέλεσμα. Δείξτε σοβαρότητα σε συμπεριφορές που υποθάλπουν αρνητικές σκέψεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η επιθυμία να συζητήσετε με άτομα που έχετε κοινό στόχο, θα φτιάξει την διάθεσή σας. Ασχοληθείτε με ταξίδια και υποθέσεις που είναι ευχάριστες και συμφιλιωθείτε με τις επιθυμίες και τα «θέλω σας». Σήμερα, τίποτα δεν σας κρατά να ζήσετε την περιπέτεια και να διασκεδάσετε.

ΙΧΘΥΕΣ Οικονομικά ζητήματα θα έρθουν στο φως και θα νιώσετε μία μικρή δέσμευση. Προσπαθήστε να βάλετε σε τάξη τα πράγματα και να συγκεντρωθείτε σε θέματα που δείχνουν σημαντικά για το μέλλον σας. Ένας περίπατος στην φύση θα σας ανανεώσει.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση