Τα ζώδια της Δευτέρας 7 Μαρτίου 2022

Τα ζώδια της Δευτέρας 7 Μαρτίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Ζητήματα που αφορούν την επαγγελματική σας ζωή θα πρέπει να είστε περισσότερο επιφυλακτικοί. Ίσως, προσπαθήσουν τρίτα πρόσωπα να σας εκμεταλλευτούν συναισθηματικά, όσο και χρηματικά. Συγκεντρωθείτε στην δουλειά σας και αφήστε τις δυσκολίες για άλλη μέρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, έχετε την ευκαιρία να οργανώσετε νέα σχέδια και να ασχοληθείτε με όσα έχετε δουλέψει στο παρελθόν. Συνεργαστείτε με άτομα που έχουν ελεγχθεί ως αξιόπιστα στο παρελθόν. Ευνοούνται οι συνεργασίες, ιδίως με άτομα του γυναικείου φύλου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα, ευνοεί τις συναντήσεις και θα λάβετε μηνύματα που έχουν να κάνουν με την επίδοσή σας. Μπορεί να υπάρξουν επισκέψεις που δεν είχατε προβλέψει στον εργασιακό σας χώρο και να σας ξαφνιάσουν. Η μέρα, είναι κατάλληλη για να συζητήσετε με τον σύντροφό σας, τυχόν παρεξηγήσεις που έχουν υπάρξει στο παρελθόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η διοργάνωση ευχάριστων εκδηλώσεων στον εργασιακό σας χώρο, θα φέρει πιο κοντά τους συναδέλφους και τις συνεργασίες. Ασχοληθείτε με ευχάριστα πράγματα, ιδίως με αυτά που έχουν να κάνουν με πολύ κόσμο. Ο έρωτας και το πάθος θα σας χαρίσουν ένα περιπετειώδες στίγμα στην διάρκεια της ημέρας.

ΛΕΩΝ

Επαναπροσδιορίστε την στάση σας απέναντι σε εντάσεις και αντιπαραθέσεις που έχουν δημιουργηθεί στο παρελθόν. Το ένστικτό σας είναι δυνατός οδηγός, για να διακρίνετε την αλήθεια. Μην αμφιβάλλετε για τις ικανότητες και τις δυνατότητες σας, και δείτε με ώριμη σκέψη τις εξελίξεις γύρω σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η διάθεση να ασχοληθείτε με συμφωνίες, αγορές, και νέα συμβόλαια, σας κάνει πιο δυναμικούς και αποφασιστικούς για το μέλλον σας. Μην αφήσετε την μέρα να πάει χαμένη και αναδείξτε τα ταλέντα σας. Μείνετε επιφυλακτικοί σε τρίτα πρόσωπα που επιθυμούν να επηρεάσουν αρνητικά την ερωτική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ

Οι ενάρξεις, οι συνεργασίες και οι επενδύσεις, έχουν ευνοϊκό χαρακτήρα και θα μπορέσετε να οδηγήσετε τα πράγματα στην πορεία που εσείς επιθυμείτε. Θυμηθείτε ότι, δεν έχουν όλοι τις δικές σας αγνές προθέσεις. Η ερωτική διάθεση και ο ρομαντισμός είναι στοιχεία που θα βοηθήσουν την σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν παρατηρήσετε τον εαυτό αρκετά οξύθυμο, αποφύγετε συζητήσεις που απαιτούν ανάλυση εις βάθος. Διοχετεύστε την ενέργεια σας σε δράσεις που θα βελτιώσουν την ψυχολογία σας. Η άθληση, η σωματική άσκηση και ένας περίπατος στην φύση θα είναι κατάλληλα για την ισορροπία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η υπερβολική ευαισθησία, μπορεί να σας παρασύρει σε αυταπάτες και ουτοπικές σκέψεις. Η μέρα, δεν είναι κατάλληλη για σας σε αποφάσεις που καθορίζουν την πορεία του μέλλοντος σας. Βρεθείτε με άτομα απολύτου εμπιστοσύνης και καταθέστε τις ανησυχίες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βάλτε φρένο σε εκκεντρικές ενέργειες και δράσεις, καθώς δεν είστε έτοιμοι να τις υποστηρίξετε. Σκεφτείτε θέματα που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σας σταδιοδρομία και μείνετε συγκεντρωμένοι στα θέλω σας. Επικοινωνήστε με τον σύντροφό σας, αλλά αφήστε χώρο και χρόνο εάν δεν υπάρχει η ίδια ανταπόκριση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πρακτικότητα και η σταθερότητα, είναι στοιχεία που μπορούν να χαράξουν μία μακροχρόνια πορεία στα επαγγελματικά σας. Βάλτε τάξη στα οικονομικά σας και αποφύγετε σπατάλες και περιττά έξοδα. Η διασκέδαση και το φλερτ, θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σας.

ΙΧΘΥΕΣ Παρατηρήστε τις αντιδράσεις των άλλων γύρω σας, πριν λάβετε οριστικές αποφάσεις. Δώστε χρόνο και χώρο σε καταστάσεις ή γεγονότα που είναι υπό εξέλιξη. Η αναδρομή στο παρελθόν, θα βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε λάθη και να αποφύγετε στο μέλλον υπερβολές και ανώριμες σκέψεις.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση