Τα ζώδια της Κυριακής 6 Μαρτίου 2022

Τα ζώδια της Κυριακής 6 Μαρτίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Η συναισθηματική σας κατάσταση δεν είναι κατάλληλη για ανταγωνισμούς και επιθέσεις. Βρεθείτε σε μέρη που νιώθετε ασφαλείς και απωθούν τους κινδύνους που ίσως παρουσιάζονται. Η άθληση, ο διαλογισμός ή ένας περίπατος θα σας αποφορτίσει από το άγχος και το στρες.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα, είναι κατάλληλη για να συλλέξετε στοιχεία και να επανεξετάσετε με λεπτομέρεια υποθέσεις που σας απασχολούν ή εκκρεμούν από το παρελθόν. Συζητήστε με άτομα που έχετε τα ίδια ενδιαφέροντα ή φίλους και βρείτε τρόπους που θα σας οδηγήσουν σε θετικά αποτελέσματα.  

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα επαγγελματικά σας μπορεί να επηρεαστούν αρνητικά από μία κυκλοθυμική ή επιθετική διάθεση. Προσπαθήστε να μείνετε αποστασιοποιημένοι σε καταστάσεις που δείχνουν ραγδαίες εξελίξεις. Παρατηρήστε τις με λεπτομέρεια και έπειτα δράστε χωρίς αμφιβολίες και διλλήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αισιοδοξία είναι ένα συναίσθημα που μπορεί να δώσει την ώθηση να προχωρήσετε παρακάτω. Μην στέκεστε σε θέματα του παρελθόντος που έχουν δείξει ότι δεν μπορούν να σας προσφέρουν κάτι περισσότερο. Η διασκέδαση και το φλερτ, θα σας χαλαρώσουν και θα σας αποφορτίσουν από αρνητικές σκέψεις.

ΛΕΩΝ

Η αρνητική σας διάθεση ενισχύει την αρνητική πορεία των γεγονότων που συμβαίνουν γύρω σας. Προσπαθήστε να μείνετε ψύχραιμοι και να δείτε με πιο αισιόδοξη ματιά το μέλλον σας. Μην στέκεστε σε στερεότυπα του παρελθόντος και αφήστε ελεύθερο τον εαυτό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η βιασύνη και η έλλειψη διάθεσης να ασχοληθείτε με ζητήματα ρουτίνας, θα εμφανίσει εναλλασσόμενα συναισθήματα. Απρόοπτα γεγονότα που θα κάνουν την εμφάνισή τους, θα ενισχύσουν τον κοινωνικό σας περίγυρο. Αδράξτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και δώστε βαρύτητα σε θέματα που μπορούν να βελτιώσουν την εξέλιξη σας.

ΖΥΓΟΣ

Μία συναισθηματική πτώση σας διακατέχει κατά την διάρκεια της ημέρας και μπορεί να νιώσετε μία έντονη μοναξιά. Ίσως, αυτό οφείλεται στην απαισιοδοξία και στην έλλειψη υπομονής. Απλά, αποφύγετε τα δύσκολα και αφήστε την μέρα να κυλήσει χωρίς περιορισμούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αυτοπεποίθηση και η θετική ενέργεια, είναι αυτά που θα καταγράψουν μία διαφορετική συμπεριφορά απέναντι στα γεγονότα. Οι συνεργασίες και οι ανταγωνισμοί, είναι κάτι που θα εξετάσετε με συλλογική σκέψη και θα αποφύγετε βιαστικές κινήσεις και καταλυτικές αποφάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα επαγγελματικά σας θα έχουν την ανάλογη εξέλιξη που εσείς θα τους ορίσετε με την συμπεριφορά σας. Οι εμμονές και οι προκαταλήψεις, μπορούν να δημιουργήσουν εντάσεις και να έχουν αρνητικές επιδράσεις στις συνεργασίες σας. Μην είστε πολύ αυστηροί σε θέματα σχέσεων, που έχουν την δυνατότητα να εξαλειφθούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η διάθεση να προγραμματίσετε μία έξοδο με τον σύντροφό σας και να έρθετε πιο κοντά, θα δημιουργήσει ένα ευχάριστο κλίμα ανάμεσα σας. Οι επαφές με φίλους ή κοινωνικές ομάδες που έχετε κοινά ενδιαφέροντα, θα αλλάξουν την διάθεση σας και θα νιώσετε ευχάριστα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πρόθεση να βοηθήσετε κοντινά πρόσωπα ή άτομα που αγαπάτε σε ζητήματα που τους απασχολούν, θα δώσει ένα ενδιαφέρον στίγμα στην μέρα σας. Χρήματα που θα λάβετε θα ξοδευτούν γρήγορα. Η ψυχική σας υγεία θα βελτιωθεί, καθώς θα ασχοληθείτε με θέματα που σας ενθουσιάσουν.

ΙΧΘΥΕΣ Στα επαγγελματικά σας μπορεί βρεθείτε απέναντι σε αποφάσεις που μέχρι τώρα αποφεύγατε. Υπάρχει το ενδεχόμενο να μετατρέψετε σε θετική ενέργεια μία συναισθηματική φόρτιση, εξαιτίας των ξαφνικών γεγονότων. Η μέρα, είναι κατάλληλη να βρεθείτε κοντά στο ταίρι σας και να επιλύσετε θέματα που σας απασχολούν.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση