Τα ζώδια του Σαββάτου 5 Μαρτίου 2022

Τα ζώδια του Σαββάτου 5 Μαρτίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Οι παρασκηνιακές καταστάσεις δεν αφήνουν τις σκέψεις σας να λειτουργήσουν ελεύθερα και να ανακαλύψετε ίσως, κρυμμένους εχθρούς. Απομακρυνθείτε από εντάσεις που μπορούν να σας αποπροσανατολίσουν και να επηρεάσουν αρνητικά την ψυχολογία σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μιλήστε με φίλους ή άτομα του ίδιου κύκλου και καταθέστε τα μελλοντικά σας σχέδια. Οι συζητήσεις με ένα δυναμικό περιεχόμενο, θα βοηθήσουν να δείτε με αισιοδοξία το μέλλον σας. Μπορεί να εμφανιστεί ένα μικρό εμπόδιο στην ερωτική σας ζωή, το οποίο θα εξαλειφθεί γρήγορα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα επαγγελματικά σας μπορούν να βρεθούν στο κατάλληλο σημείο που επιθυμείτε, αφού οι έρευνες που έχετε κάνει έχουν δείξει ότι τα στηρίζεται σε γερά θεμέλια. Δείξτε προσοχή στην εκδήλωση των συναισθημάτων σας και μην μένετε σε στερεότυπα του παρελθόντος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα, είναι κατάλληλη για ξεκαθαρίσματα και να επανατοποθετηθείτε μέσα στην σχέση σας. Μην αφήνετε εμμονές και εκνευρισμούς να σας δημιουργήσουν ένα αρνητικό κλίμα με τον σύντροφό σας. Ακολουθήστε την διαίσθηση σας σε αποφάσεις που είναι να λάβετε αυτή την περίοδο.

ΛΕΩΝ

Σε οικονομικά θέματα που μπορεί να σας απασχολήσουν κατά την διάρκεια της ημέρας, θυμηθείτε ότι μπορεί να υπάρχουν παγίδες και παρασκήνια στις συναλλαγές που είχατε στο παρελθόν. Μείνετε συγκεντρωμένοι και απομακρυνθείτε από βιαστικές κινήσεις που μπορούν να σας επηρεάσουν αρνητικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ειλικρίνεια είναι το κλειδί στις νέες συνεργασίες που ενδεχομένως να προκύψουν κατά την διάρκεια της ημέρας. Προβάλλετε τις ικανότητες και τις δυνατότητες σας, χωρίς να δείχνετε φοβισμένοι και ανήμποροι να τα καταφέρετε. Ζητήστε συμβουλές από άτομα μεγαλύτερης ηλικίας ή αυτών που εμπιστεύεστε.

ΖΥΓΟΣ

Η καθημερινότητα θα σας απορροφήσει και θα μειώσετε την ενέργεια σας σε νέα δημιουργήματα. Μην αγχώνεστε, αφήστε την μέρα να περάσει και επιδοθείτε με τον καλύτερο τρόπο στον κατάλληλο χρόνο. Ίσως, έρθετε σε επαφή με άτομα του παρελθόντος που είχατε κοινά ενδιαφέροντα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, έχετε την τύχη με το μέρος σας και μπορείτε να χαράξετε νέα μακροχρόνια σχέδια, ιδίως στον επαγγελματικό σας τομέα. Ζητήματα που έχουν να κάνουν με την ανώτερη εκπαίδευση ή με την βελτίωση της μόρφωσής σας, θα χαρίσουν ένα ενδιαφέρον στίγμα στην μέρα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η έντονη συναισθηματική φόρτιση μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην επικοινωνία και σε ξεκαθαρίσματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική σας ζωή. Παρασκήνια του παρελθόντος θα σας εκπλήξουν και θα πρέπει να μείνετε ψύχραιμοι απέναντι στην διευθέτηση τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μία κινητικότητα που δεν είχατε προβλέψει θα εμφανιστεί σήμερα στον επαγγελματικό σας χώρο, και νέες ευκαιρίες θα κάνουν την εμφάνισή τους. Θυμηθείτε να είστε επιφυλακτικοί σε προτάσεις που δείχνουν μετέωρες και δεν μπορούν να σας υποσχεθούν μία σταθερή πορεία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στην επαγγελματική σας ζωή, φαίνεται να επικρατεί μία ηρεμία η οποία δεν σας ικανοποιεί. Χρήματα που πηγάζουν από την προσωπική σας δράση, θα διαμορφώσουν και θα βελτιώσουν την καθημερινότητα σας. Οργανώστε μία ρομαντική έξοδο με τον σύντροφό σας και χαρείτε τις μικρές στιγμές που σας προσφέρονται.

ΙΧΘΥΕΣ Αποφύγετε συζητήσεις και αντιπαραθέσεις σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική σας εξέλιξη. Μείνετε μόνοι και χαλαρώστε, χωρίς να πιέζετε τις καταστάσεις γύρω σας. Η μέρα, δεν είναι κατάλληλη για ξεκαθαρίσματα και επανατοποθετήσεις μέσα στην ερωτική σας ζωή.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση