Τα ζώδια της Παρασκευής 4 Μαρτίου 2022

Τα ζώδια της Παρασκευής 4 Μαρτίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, θα σας απασχολήσουν υποθέσεις που έχουν να κάνουν με παρασκηνιακές καταστάσεις και θα νιώσετε έναν μικρό εγκλωβισμό. Περιοριστείτε στα δεδομένα σας και μην αφήσετε να κατευθυνθούν οι σκέψεις σας σε χαοτικά συμπεράσματα. Συζητήστε με άτομα που εμπιστεύεστε.

ΤΑΥΡΟΣ

Δώστε στην δημοσιότητα στοιχεία ή σχέδια που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σας πορεία. Συζητήστε με άτομα που έχουν κοινά ενδιαφέροντα και μπορούν να σας προτείνουν περισσότερες επιλογές. Δείξτε προσοχή στα οικονομικά και στα δάνεια που έχετε στην κατοχή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορεί η μέρα να μην είναι από τις καλύτερες σας, μπορείτε όμως να οργανώσετε συναντήσεις με κοντινά πρόσωπα ή φίλους που θα σας βελτιώσουν την διάθεση σας. Θέματα εργασίας ή υλικής ασφάλειας, θα έχουν την ανάλογη ανταπόκριση των προσπαθειών σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα, είναι κατάλληλη για ξεκαθαρίσματα σε παρεξηγήσεις ή εντάσεις που έχουν συμβεί στο παρελθόν. Μείνετε σταθεροί στις απόψεις σας, ταυτόχρονα όμως αφήστε και τους γύρω να καταθέσουν ελευθέρα την άποψή τους. Θέματα που σχετίζονται με την παιδεία και τον έρωτα θα σας ανανεώσουν.

ΛΕΩΝ

Η έμπνευση και η φαντασία είναι στοιχεία που δυναμώνουν την ενεργητικότητα σας και βελτιώνουν την εικόνα σας. Η ενασχόληση σας με παλιά μυστικά θα δώσει ένα ενδιαφέρον στίγμα στην ημέρα σας. Εξετάστε την ερωτική σας σχέση με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και τόλμη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία ξεχωριστή μέρα θα αντιμετωπίσετε, σήμερα, καθώς οι αλλαγές και η περιπέτεια θα ακολουθούν τα βήματά σας. Μην ξαφνιαστείτε σε προτάσεις που μπορεί να υπάρξουν, απλά θυμηθείτε ότι μπορεί να μην υπόσχονται μακροχρόνια διάρκεια. Βρεθείτε με φίλους και διασκεδάστε.

ΖΥΓΟΣ

Η μέρα, σήμερα, θα είναι μικρής δράσης και θα ασχοληθείτε περισσότερο με κοινότυπα και καθημερινά πράγματα. Μακρινά ταξίδια ή μετακινήσεις δεν θα έχουν την εύνοια που επιθυμείτε, επομένως μπορείτε απλά να τα επανεξετάσετε πιο αναλυτικά. Ένας περίπατος στην φύση θα βοηθήσει την ψυχολογία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, μπορείτε να ασχοληθείτε με επαγγελματικά σχέδια που έχετε όλο αυτό το διάστημα σε εξέλιξη. Διώξτε το άγχος και τις ενοχές και στηριχτείτε στις δυνάμεις και τα εχέγγυα που έχετε στα χέρια σας. Φλερτάρετε και ψάξτε για νέους έρωτες που θα σας χαλαρώσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μία έντονη στροφή προς το σπίτι ή χώρους που νιώθετε ασφάλεια θα σας απομακρύνουν από επαγγελματικά σχέδια και δράσεις. Μην πιέζετε τον εαυτό σας να κάνει περισσότερα πράγματα και να ξεπερνά τις δυνατότητες του. Θυμηθείτε η παραπάνω πίεση φέρνει αρνητικά αποτελέσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αποφύγετε την λήψη αποφάσεων που δεν είστε σε θέση να υποστηρίξετε. Εστιάστε σε συνεργασίες που έχετε δουλέψει στο παρελθόν και έχουν δείξει θετικά αποτελέσματα. Η υπερευαισθησία σας, μπορεί να σταθεί εμπόδιο σε ξεκαθαρίσματα που αφορούν μακροχρόνιες σχέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο έρωτας και η δημιουργία είναι στοιχεία που θα σας ανανεώσουν και θα χαρίσουν μία ευχάριστη διάθεση. Τολμήστε σε ζητήματα που επιθυμεί η καρδιά σας και μην νιώθετε ενοχές. Κινηθείτε ελεύθερα και δώστε μεγαλύτερη προσοχή σε θέματα καριέρας.

ΙΧΘΥΕΣ Μην χάνετε την αυτοκυριαρχία και τον δυναμισμό σας, σε προκλήσεις που έχουν ξαφνική εμφάνιση. Νέοι έρωτες θα σας διασκεδάσουν και θα σας αναζωπυρώσουν παρελθοντικά συναισθήματα. Μακρινά ταξίδια ή μετακινήσεις θα είναι στα ενδιαφέροντα σας και θα προσπαθήσετε να τα ολοκληρώσετε.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση