Τα ζώδια της Τρίτης 1 Μαρτίου 2022

Τα ζώδια της Τρίτης 1 Μαρτίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Οι αντιπαραθέσεις και οι ανταγωνισμοί θα είναι στο επίκεντρο της ημέρας γι’ αυτό θα πρέπει να μείνετε ψύχραιμοι. Αποφύγετε βιαστικές κινήσεις και αποφάσεις και συζητήστε με μεγαλύτερα άτομα, που μπορούν να σας καθοδηγήσουν στις ανησυχίες σας. Δείξτε υπομονή σε θέματα σχέσεων.

ΤΑΥΡΟΣ

Ενώ θα βρεθείτε απέναντι σε προκλήσεις ή ανταγωνισμούς, η διάθεση να διασκεδάσετε και να περάσετε όμορφα θα υπερισχύσει στην συμπεριφορά σας. Η αίσθηση και η ψυχική διάθεση να δημιουργήσετε θα σας κάνει πιο διπλωμάτες και ομιλητικούς σε θέματα που έχουν την πρόθεση να σας αποπροσανατολίσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ψυχολογική σας κατάσταση χρειάζεται προσοχή, μην αφήσετε απρόοπτα γεγονότα να την επιδεινώσουν. Συμβουλή της ημέρας είναι η ψυχραιμία και να αποφύγετε να μεγαλοποιείτε τα πράγματα. Ξεπεράστε με αποφασιστικότητα οτιδήποτε παρουσιαστεί και χωρίς να εμβαθύνετε σε θέματα που είναι ανούσια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η διάθεση να ασχοληθείτε με πρωτοποριακά ή ακραία ζητήματα θα σας αλλάξει την καθημερινότητα. Μπορεί να μην είστε σε θέση να ασχοληθείτε με κοινότυπα ή καθημερινά θέματα, γι’ αυτό δώστε χρόνο στον εαυτό σας. Η γυμναστική και οι σωματικές ασκήσεις θα σας χαρίσουν ευεξία.

ΛΕΩΝ

Η απομόνωση και η αποφυγή σοβαρών αποφάσεων θα σας απομακρύνει από το γύρω περιβάλλον. Η ανάγκη να βρείτε τον εαυτό σας και να εστιάσετε μέσα σας θα χαμηλώσει τους τόνους. Αποφύγετε επικοινωνίες, ιδίως αν αφορά σχέσεις, ώστε να μην διαταράξετε τους ρυθμούς της.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αισιοδοξία και η αυτοπεποίθηση θα είναι τα όπλα που θα χειριστείτε με δυναμισμό τα επαγγελματικά ή κοινωνικά σας ζητήματα. Μία επαγγελματική έξοδος θα χαλαρώσει τους τόνους και θα δημιουργήσει ένα ήπιο κλίμα στις συνεργασίες σας. Το φλερτ και η διασκέδαση θα σας απογειώσουν.

ΖΥΓΟΣ

Προσπαθήστε να φανείτε ρεαλιστές απέναντι στις επαγγελματικές προσδοκίες σας και μην ονειρεύεστε πράγματα που δεν εξυπηρετούν την εξέλιξη σας. Φανείτε προσεχτικοί στην συμπεριφορά σας, γιατί μπορεί να φανείτε αδιάκριτοι ή σχολαστικοί απέναντι στο ταίρι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ενώ η διάθεση σας να περάσετε όμορφα με το ταίρι σας θα δημιουργήσει ένα ευχάριστο κλίμα, οι αμφιβολίες και οι αμφιταλαντεύσεις θα φέρουν εμπόδια μεταξύ σας. Δεν χρειάζονται δισταγμοί σε απλά θέματα, στηριχτείτε μόνο στην πρόθεση και στα αγνά σας συναισθήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η επικοινωνία με κοντινά ή φιλικά πρόσωπα θα είναι υπό ένταση, αν δείτε τα πράγματα από μία λανθασμένη οπτική. Μείνετε πιο διαλλακτικοί απέναντι στις απόψεις ή στις επιχειρηματολογίες των άλλων και στηριχτείτε στην διαίσθηση και το ένστικτό σας, για τα πορίσματα που θέλετε να βγάλετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι καταστάσεις που σχετίζονται με άτομα που είναι στην ζωή σας, θα διαφοροποιηθούν από αυτό που είχατε στο μυαλό σας. Ίσως, πυροδοτηθούν συζητήσεις που δεν είχατε το σθένος μέχρι τώρα να ανοίξετε. Ο ρεαλισμός και η συλλογική σκέψη θα σας οδηγήσουν σε θετικά αποτελέσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η συναισθηματική σας κατάσταση σήμερα, μπορεί να επηρεάσει θέματα που αφορούν τις σχέσεις σας. Η τάση να μείνετε μόνοι και να αποσυμφορηθείτε από εντάσεις του παρελθόντος, θα σας φέρει πιο κοντά με τον εσωτερικό σας κόσμο.

ΙΧΘΥΕΣ Ασχοληθείτε με τις επαγγελματικές σας υποθέσεις και οργανώστε νέα σχέδια για το μέλλον. Η μέρα, ευνοεί νέα σχέδια, αφού οι προσδοκίες σας έχουν έναν δυναμικό χαρακτήρα. Ίσως, χαλαρώσετε στην διάρκεια της ημέρας με την επαφή με παρελθοντικές σχέσεις, ενώ ταυτόχρονα θα αναζωπυρωθούν συναισθήματα.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση