Τα ζώδια της Δευτέρας 28 Φεβρουαρίου 2022

Τα ζώδια της Δευτέρας 28 Φεβρουαρίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Τα επαγγελματικά σας μπορεί να βρεθούν στο καλύτερο σημείο και μία αίσθηση δύναμης θα επηρεάσει τις σκέψεις σας. Η στάση αυτή, θα βελτιώσει την αυτοπεποίθηση σας και θα χαράξετε νέα σχέδια με αισιοδοξία. Θα ευνοηθούν, η υλική ασφάλεια και γενικότερα τα οικονομικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η επιθυμία να βρεθείτε με νέους ανθρώπους και να ξεκαθαρίσετε παρεξηγήσεις που τυχών υπήρξαν στο παρελθόν, θα ενισχύσει τον κύκλο σας και θα φέρει σε ισορροπία τα συναισθήματα σας. Ταξιδέψτε, ασχοληθείτε με θέματα παιδείας, εκπαίδευσης και βρείτε νέους στόχους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα σας, δεν χαρακτηρίζεται και από τις πιο αισιόδοξες και αυτό, μπορεί να σας εμποδίσει να συμβάλλετε δημιουργικά σε νέες δράσεις. Εξετάστε τα μελλοντικά σας πλάνα με περισσότερη αυτοπεποίθηση και δυναμική και ασχοληθείτε με παλιά μυστικά, που θα σας δώσουν ένα ενδιαφέρον στίγμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το σημαντικότερο πράγμα είναι να μπορείτε να διαγνώσετε αρνητικές σκέψεις των άλλων γύρω σας και να προστατέψετε τον εαυτό σας. Με άτομα που είναι ξεκάθαρα, μπορείτε να έχετε καλές συνεργασίες. Με τον σύντροφό σας θα μπορέσετε να έχετε τρυφερές στιγμές, που θα σας φέρουν πιο κοντά.

ΛΕΩΝ

Η καθημερινότητα και η ρουτίνα θα σας απασχολήσουν περισσότερο, φέρνοντας ταυτόχρονα στην επιφάνεια θέματα της υλικής σας ασφάλειας. Δείξτε προσοχή με τον τρόπο που θα τα διαχειριστείτε και θα ψάξετε να αντλήσετε στοιχεία, από παρελθοντικές σας εμπειρίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι νομικές υποθέσεις ή δικαστικά θέματα που εκκρεμούν θα απαιτήσουν να τα επανεξετάσετε και να τα βάλετε σε μία τάξη. Η οργάνωση και η σταθερότητα, απέναντι σε κρίσιμα ζητήματα, θα σας δώσει το καλύτερο αποτέλεσμα. Μην μένετε στις απόψεις των άλλων γύρω σας, απλά συγκεντρωθείτε στα δικά σας «θέλω».

ΖΥΓΟΣ

Μία απότομη αλλαγή μπορεί να παρουσιάσετε στην συμπεριφορά και στα αισθήματα σας, επηρεάζοντας το πλάνο που έχετε. Επιμείνετε σε ό,τι σας δίνει σιγουριά και ωθεί τις καταστάσεις προς το καλύτερο. Αποφύγετε κόντρες και εντάσεις με κοντινά ή συγγενικά σας πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ζητήματα που έχουν να κάνουν με μακροχρόνιες σχέσεις, μπορεί να σας κουράσουν ψυχολογικά, θα μπορέσουν όμως να βρεθούν λύσεις που θα σας χαροποιήσουν. Μπορεί να μην δείχνει τίποτε σταθερό γύρω σας, όμως μπορείτε να αλλάξετε την πορεία τους, αν εσείς το θέλετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι επιτυχίες που πηγάζουν από την προσωπική σας προσπάθεια, θα χαράξουν νέους στόχους στην ζωή σας. Οι αλλαγές που θέλετε να συμβούν σε ζητήματα καριέρας, είστε έτοιμοι να υποστηρίξετε και θα αποκτήσετε αυτό που επιθυμείτε. Στηριχτείτε απλά στις δυνάμεις και στο ένστικτό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, δεν βρίσκεστε σε θέση να αντιμετωπίσετε κρίσιμα ζητήματα ή συγκρούσεις που υπήρξαν στο παρελθόν με κοντινά ή οικεία πρόσωπα. Αποφύγετε συζητήσεις ή προκλήσεις που μπορεί να υπάρξουν και ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και τους στόχους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υποθέσεις παρασκηνίου θα ωθήσουν να σκαλίσετε κρυφές πτυχές και θα πρέπει να είστε σε επαγρύπνηση. Αποφύγετε σκέψεις πανικού, διότι δεν σας αφήνουν να δείτε ψύχραιμα τις καταστάσεις ή τα γεγονότα γύρω σας. Ηρεμήστε λίγο και εστιάστε στα στοιχεία που έχετε στα χέρια σας.

ΙΧΘΥΕΣ Η επαγγελματική σας ζωή, θα στηρίξει τα σχέδια και τους στόχους που έχετε θέσει, εφόσον έχετε δώσει την ανάλογη βαρύτητα. Η διπλωματία και η στάση να ελίσσεστε σε δυσκολίες, είναι τα όπλα για να κατακτήσετε τους στόχους σας. Η δημοσιότητα των σχεδίων σας, μπορεί να σας παροτρύνει σε νέα ανοίγματα ή να δεχθείτε ξαφνική βοήθεια. 

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση