Τα ζώδια της Κυριακής 27 Φεβρουαρίου 2022

Τα ζώδια της Κυριακής 27 Φεβρουαρίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Εργασίες που σχετίζονται με το εξωτερικό ή με μακρινές αποστάσεις, θα σας βγάλουν από το άγχος της καθημερινότητας. Η μέρα, είναι αφιερωμένη σε πρωτότυπες ιδέες και στην ανάδειξη της προσωπικής σας λάμψης. Η αποφασιστικότητα και η αυτοκυριαρχία, θα ελέγξουν τα πράγματα γύρω σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αρνητική σας ψυχολογία, μπορεί να επιδεινώσει τις καταστάσεις που συμβαίνουν και να νιώσετε ό,τι χειροτερεύουν. Η ψυχραιμία, μειώνει την αντίσταση που μπορεί να δημιουργήσει η εσωτερική ένταση. Βρεθείτε σε χώρους που σας εμπνέουν ασφάλεια και χαλαρώστε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καθημερινά θέματα ή ζητήματα που έχουν να κάνουν με υποχρεώσεις και ευθύνες, θα απορροφήσουν την ενέργειά σας. Απρόοπτα γεγονότα μπορεί να συμβούν στην διάρκεια της ημέρας και να σας ξαφνιάσουν, θυμηθείτε όμως, ότι θα τελειώσουν με τον τρόπο που άρχισαν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ψυχολογική σας κατάσταση, δεν βοηθάει να αναλάβετε επιπρόσθετες ευθύνες και υποχρεώσεις. Σεβαστείτε τις αντοχές σας και μην επιμένετε σε πράγματα που έχουν λάθος χειρισμό. Κάντε υπομονή και αποφύγετε επικοινωνίες ή συζητήσεις, που μπορεί να διαταράξουν τις σχέσεις σας.

ΛΕΩΝ

Η αυτοπεποίθηση και η διπλωματική στάση απέναντι σε επαγγελματικές υποθέσεις, θα φέρουν την ισορροπία στις σχέσεις σας. Ευχάριστες συναντήσεις μπορεί να υπάρξουν με πρόσωπα που βρίσκονται μακριά ή να ασχοληθείτε με νέα ενδιαφέροντα πράγματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην αφήνετε την αρνητική σας κατάσταση να φανεί ως εμπόδιο στα σχέδια σας. Αφήστε λίγο πίσω εντάσεις που σας έχουν αγχώσει και σκεφτείτε θετικά και αισιόδοξα για το μέλλον. Προτιμήστε συναντήσεις με ευχάριστα πρόσωπα και διασκεδάστε μαζί τους.

ΖΥΓΟΣ

Σε θέματα που αφορούν τον γάμο σας ή μακροχρόνιες σχέσεις, θα εξαντλήσετε όλα τα περιθώρια που σας δίνονται και θα επανεντάξετε ασχολίες που σας φέρνουν κοντά. Φίλοι ή κοντινά πρόσωπα θα προσφέρουν την βοήθεια τους και θα σας βγάλουν από το αδιέξοδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επικοινωνήστε με πρόσωπα που σας χαροποιούν και σας μεταδίδουν θετική ενέργεια. Σε προτάσεις που θα κάνετε στο κοντινό περιβάλλον, εάν παρατηρήσετε να είναι κάπως διστακτικοί, μην επιμείνετε. Δώστε χρόνο και χώρο στους άλλους και μην προσκολλάστε σε λεπτομέρειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι καταστάσεις ή γεγονότα που σχετίζονται με την προσωπική σας ανάπτυξη, απαιτούν να είστε συγκεντρωμένοι και να μην διατηρείτε μία στάση αδιαφορίας. Προγραμματίστε ή οργανώστε ταξίδια με μακρινούς προορισμούς, είτε επαγγελματικά, είτε αναψυχής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το οικογενειακό ή κοντινό σας περιβάλλον μπορεί να σας στηρίξει σε αποφάσεις που κρίνουν την σταδιοδρομία σας. Οι ανασφάλειες, οι αμφιβολίες και οι φοβίες για το μέλλον, δεν θα πρέπει να έχουν χώρο στις σκέψεις σας. Ίσως, θα πρέπει να μείνετε λίγο μόνοι για να σκεφτείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ανταλλαγές μηνυμάτων, ή τηλεφωνημάτων με πρόσωπα που βρίσκονται σε μακρινή απόσταση ή είναι από το παρελθόν, θα σας αναπτερώσουν ψυχικά. Οι νέες ενάρξεις είναι το επίκεντρο και θα δώσετε όλη σας την θετική ενέργεια.

ΙΧΘΥΕΣ Επαγγελματικά γεύματα ή συνεργασίες που είναι στο πλάνο, θα εκπληρωθούν με μικρές δυσκολίες. Σκεφτείτε πιο αισιόδοξα τα θέματα της εργασίας σας και μην προσπαθείτε να αναζωπυρωθούν καταστάσεις που έχουν κάνει τον κύκλο τους. Προχωρήστε για νέα σχέδια.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση