Τα ζώδια του Σαββάτου 22 Ιανουαρίου 2022

Τα ζώδια του Σαββάτου 22 Ιανουαρίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Η ζεστασιά και η αγνότητα των συναισθημάτων σας θα βελτιώσουν τις σχέσεις σας με αγαπημένα πρόσωπα. Ευνοούνται οι συνεργασίες, συμβόλαια και συμφωνίες που έχετε προγραμματίσει να υλοποιηθούν. Μείνετε επιφυλακτικοί σε συζητήσεις ή προτάσεις που έχουν αρνητικό υπόβαθρο.

ΤΑΥΡΟΣ

Διοχετεύστε την ενέργειά σας σε πιο εποικοδομητικές δράσεις και αποφύγετε ρίσκα και επιθετικές συμπεριφορές. Συζητήσεις που θα κάνετε με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας θα έχουν να κάνουν με την ανώτερη εκπαίδευση και την μόρφωσή σας. Εμπλουτίστε τις γνώσεις σας και αδράξτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι καθημερινές σας ασχολίες θα είναι στο επίκεντρο της ημέρας, αποφύγετε βιαστικές κινήσεις που μπορεί να φέρουν αρνητικά αποτελέσματα. Μία ξεχωριστή διάθεση είναι το κλειδί για να πλησιάσετε τον σύντροφό σας. Παρασκήνια θα έρθουν στο φως και μπορεί να σας εκπλήξουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα, σήμερα, ίσως να μην είναι όπως την αναμένετε και να στραφείτε σε ενέργειες που θα ενδυναμώσουν τις ανασφάλειές σας. Η επαγγελματική σας σταδιοδρομία απαιτεί προσοχή και αργά βήματα. Οι συνεργασίες και οι συμφωνίες που βρίσκονται στους στόχους σας, θα μπορέσουν να κυλήσουν ομαλά.

ΛΕΩΝ

Η σταθερότητα και πρακτική στάση είναι το κλειδί της επαγγελματικής σας πορεία και θα πρέπει να απομακρυνθείτε από εντάσεις και βιαστικές κινήσεις. Βάλτε σε μία τάξη τα οικονομικά σας και συνειδητοποιήστε πόσο σημαντική είναι η απόφαση σας απέναντι σε καταναλωτικές σκέψεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι αντιδράσεις των άλλων γύρω σας μπορεί να σας εκπλήξουν και να κινήσουν την περιέργειά σας. Τα λάθη που έχουν υπάρξει στο παρελθόν είναι περίοδος να τα επεξεργαστείτε και να καταλήξετε σε συμπεράσματα που θα βοηθήσουν την εξέλιξή σας. Ερωτικά θέματα μπορούν να ξεκαθαριστούν.

ΖΥΓΟΣ

Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν θα είναι ενδεχομένως αυτές που θα βελτιώσουν την οικονομική σας κατάσταση και θα βάλουν σε τάξη ανησυχίες που σας έχουν απορροφήσει όλο αυτό το διάστημα. Συγκεντρωθείτε στην δουλειά σας και αφήστε τις δυσκολίες για άλλη μέρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στο πλαίσιο των επαγγελματικών σας υποθέσεων θα υπάρξουν ευχάριστες συναντήσεις και θα μπορέσετε να προγραμματίσετε τις μελλοντικές συνεργασίες. Έχοντας υπόψιν τις συναισθηματικές αστάθειες που μπορεί να εμφανιστούν στην σχέση σας, μείνετε σε απόσταση από εντάσεις και καυγάδες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δυσάρεστες επαγγελματικές υποθέσεις μπορούν να σας ξαφνιάσουν μεν, αλλά από την άλλη μπορούν να σας δυναμώσουν. Λάβετε υπόψιν σας τις διαφωνίες που υπήρξαν στο παρελθόν και κινηθείτε αναλόγως. Μείνετε μόνοι και επεξεργαστείτε στοιχεία που έχετε στα χέρια σας, με σύνεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εργασιακά ζητήματα έρχονται στην επιφάνεια και θα σας απασχολήσουν για αρκετό καιρό. Κρατήστε την αυτοκυριαρχία σας και μην αφήσετε περιθώρια να σας εκμεταλλευτούν τρίτα πρόσωπα. Η διοργάνωση κάποιας κοινωνικής εκδήλωσης θα αναπτύξει τις επαφές σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εξαιρετική σας ικανότητα να διακρίνετε την αλήθεια, φέρει αλλαγές στις σχέσεις σας, καθώς μπορείτε να βάλετε σε τάξη τα πράγματα που ίσως, έχουν ξεφύγει. Η αναδρομή στο παρελθόν και η διερεύνησή σας σε υποθέσεις που απαρτίζουν την προσωπική σας ζωή, βοηθούν να εξελιχθείτε.  

ΙΧΘΥΕΣ Συνεργασίες και νέες επαφές θα σας ενθουσιάσουν, παρ’ ότι θα πρέπει να μείνετε προσγειωμένοι στα σχέδια που ήδη έχετε επεξεργαστεί. Κινηθείτε με βάση τις ικανότητες σας και μην αγχώνεστε για προκλήσεις που μπορείτε να τις βγάλετε εις πέρας. Μην αφήσετε την μέρα να πάει χαμένη.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση