Τα ζώδια του Σαββάτου 26 Φεβρουαρίου 2022

Τα ζώδια του Σαββάτου 26 Φεβρουαρίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Ασχοληθείτε με προσωπικά ζητήματα που θα χαρίσουν αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση. Σήμερα, είναι η κατάλληλη μέρα να για να ξεκαθαρίσετε προστριβές ή παρεξηγήσεις που έχουν δημιουργηθεί στο παρελθόν. Διασκεδάστε και χαρείτε νέους έρωτες.

ΤΑΥΡΟΣ

Οικονομικά θέματα που έχουν επηρεαστεί από το παρελθόν, θα φροντίσετε να τα διαχειριστείτε με τον καλύτερο τρόπο. Βασιστείτε στην διαίσθηση σας και ξεκινήστε νέα σχέδια. Παρασκήνια και κρυφές υποθέσεις θα δώσουν ένα ενδιαφέρον στίγμα στην ημέρα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το σημαντικότερο πράγμα είναι να διαγνώσετε συναισθήματα που έχουν μία αρνητικότητα από τα γύρω άτομα. Η συμπεριφορά σας απέναντι σε υποθέσεις που κρίνουν το μέλλον σας, θα πρέπει να είναι ανάλογη και να αποφύγετε υπέρμετρες πράξεις. Η ειλικρινής διάθεση μπορεί να βρει την απήχηση που επιθυμείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η κοινωνική καταξίωση είναι στα πρωτεύοντα θέματα σας και θα κάνετε προσπάθειες για να αναπτύξετε τον κύκλο σας. Μικρά ταξίδια ή μικροί προορισμοί στην φύση, θα βοηθήσουν να ανεβείτε ψυχολογικά. Οι επικοινωνίες στις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα βελτιωθούν.

ΛΕΩΝ

Χαράξτε επαγγελματικά σχέδια που θα σας απασχολήσουν στην διάρκεια του επόμενου μήνα. Η συλλογική σκέψη και η ωριμότητα είναι στοιχεία που θα αποτελέσουν τον κρίκο για σημαντικές αποφάσεις. Διώξτε το άγχος και βγείτε στην φύση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, μπορεί να νιώσετε μία έντονη στροφή προς το σπίτι και την τάση για μοναχικότητα. Αποξενωθείτε από καταστάσεις που σας προκαλούν άγχος και δημιουργούν εσωτερική ένταση. Αποφύγετε κόντρες και εντάσεις που μπορεί να συμβούν με κοντινά ή συγγενικά πρόσωπα. Η ψυχραιμία είναι το κλειδί.

ΖΥΓΟΣ

Η κινητικότητα που θα δείξετε απέναντι στα επαγγελματικά σας σχέδια θα βοηθήσει να έρθουν στην επιφάνεια τα ταλέντα σας. Οδηγήστε κάποιες συναντήσεις που θα ευνοήσουν τα επαγγελματικά σας σχέδια. Η ερωτική σας ζωή θα ενισχυθεί και θα νιώσετε χαρούμενοι με τον σύντροφό σας.  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στις ερωτικές σας σχέσεις θα αντιμετωπίσετε μικρές δυσκολίες και θα πρέπει να είστε συγκεντρωμένοι στα ζητήματα που θέλετε να συζητηθούν. Η ευθυμία και η γλυκύτητα στην συμπεριφορά σας, θα αλλάξει την διάθεση στις επαγγελματικές σας σχέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Διασκεδάστε και χαρείτε με άτομα που αγαπάτε και μην αφήσετε την κυκλοθυμική διάθεση να σας χαλάσει τα σχέδια. Σήμερα, μπορείτε να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις που σας έχουν πιέσει στο παρελθόν και να τις δείτε μέσω μίας διαφορετικής οπτικής. Μακρινά ταξίδια ή θέματα ανώτερης εκπαίδευσης, ευνοούνται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι υποθέσεις παρασκηνίου ή κρυφές καταστάσεις του παρελθόντος θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σας και θα εστιάσετε στον τρόπο αλλαγής. Εμπειρίες που έχουν διαμορφώσει τον τρόπο σκέψης σας, θα βοηθήσουν να δείτε με άλλη οπτική την προσωπική σας εξέλιξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μιλήστε με φίλους ή άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα και δώστε στην δημοσιότητα στοιχεία ή σχέδια που θα αναδείξουν την επιχειρηματικότητά σας. Η διπλωματία θα σας βγάλει από την δύσκολη θέση, σε περιστάσεις που είναι προκλητικές.

ΙΧΘΥΕΣ Η συμπεριφορά σας απέναντι σε συναδέλφους και συνεργάτες, θα είναι πιο καθοριστική και θα σας δώσει το περιθώριο να αναπτύξετε θέματα που ίσως, μέχρι τώρα δεν έχουν ξεκαθαριστεί. Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας, η αυτοεκτίμηση και η αυτοπεποίθηση θα είναι αρωγός, για τις αποφάσεις σας.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση