Τα ζώδια της Παρασκευής 25 Φεβρουαρίου 2022

Τα ζώδια της Παρασκευής 25 Φεβρουαρίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Η αρνητική ψυχολογία σας μπορεί να επιδεινωθεί από κάποια γεγονότα ή καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν. Το κλειδί της ημέρας είναι η ψυχραιμία. Αποστασιοποιηθείτε, κάντε ένα βήμα πίσω και εξετάστε τα θέματα. Συμβουλευτείτε άτομα που εμπιστεύεστε ή άτομα που είναι καταρτισμένα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και μην αφήνετε τους γύρω να εμποδίσουν τα σχέδια σας, αφού οι προσπάθειες που έχετε καταβάλει μπορούν να χαρίσουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Αφήστε τις αμφιβολίες και τους δισταγμούς και εμπιστευτείτε τις δυνάμεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αποφύγετε επικοινωνίες που ενδεχομένως θα ταράξουν την ερωτική σας ζωή. Η διάθεση σας δεν είναι σταθερή και οι απότομες εναλλαγές, αφήνουν το ενδεχόμενο να επηρεαστούν οι απόψεις σας. Συγκεντρωθείτε σε αυτό που θέλετε να κάνετε και στηριχτείτε στις επιλογές σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αυτοπεποίθηση είναι το όπλο για να καταφέρετε τα σχέδια σας και να χειριστείτε με τον καλύτερο τρόπο τα επαγγελματικά σας. Σήμερα, η διάθεση να ξεχάσετε σκοτούρες και δυσκολίες, θα σας οδηγήσει σε ευχάριστες συναντήσεις, καθώς θα σας διασκεδάσουν και θα σας χαλαρώσουν.

ΛΕΩΝ

Μην επιτρέψετε στην αρνητική σας ψυχολογία να γίνει φρένο στα σχέδια που έχετε στο πλάνο. Προσπαθήστε να φανείτε ρεαλιστές. Προτιμήστε να συνεργαστείτε ή να συναντηθείτε με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Σε θέματα σχέσεων, απαιτείται ψυχραιμία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προγραμματίστε τα καταναλωτικά σας σχέδια και αποφύγετε δαπάνες και έξοδα που θα σας οδηγήσουν εκτός προϋπολογισμού. Η ανανέωση της εξωτερικής σας εμφάνισης, θα βελτιώσει τη διάθεσή σας και θα νιώσετε ανανεωμένοι. Κάντε δώρα στον εαυτό σας και στους αγαπημένους σας.

ΖΥΓΟΣ

Οι συνεργασίες και οι συμφωνίες με καινούργια άτομα, θα αλλάξουν τις μέχρι τώρα συνήθειές σας. Μην προσκολλάστε σε λεπτομέρειες που δεν επιτρέπουν να είστε ψύχραιμοι και αντικειμενικοί απέναντι σε γεγονότα και καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια νέα διαδρομή στο επαγγελματικό σας χώρο, θα ξεπροβάλει τα ταλέντα σας. Μπορείτε να εξετάσετε σχέδια με μακροπρόθεσμη πορεία και να τους δώσετε μία ευνοϊκή εξέλιξη. Προγραμματίστε συναντήσεις που θα μπορέσετε να παρουσιάσετε τους μελλοντικούς σας στόχους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η τάση να μείνετε μόνοι και να ξεκαθαρίσετε θέματα που σας έχουν μπερδέψει ή σας έχουν αποπροσανατολίσει από τον στόχο σας, θα φέρει θετικά αποτελέσματα. Απομακρυνθείτε από ότι μπορεί να σας διαβάλλει και να επιβαρύνει αρνητικά τα συναισθήματά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μία νοσταλγία σε σχέσεις του παρελθόντος, θα σας οδηγήσει στην επανασύνδεση. Θα επικοινωνήσετε ή θα κανονίσετε να βρεθείτε, η μέρα σας θα περάσει ευχάριστα. Συζητήστε με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα και προγραμματίστε νέους στόχους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η υγιεινή διατροφή, η άθληση και η κατανάλωση νερού ή αφεψημάτων, θα αποβάλλει τοξίνες του οργανισμού σας και θα βελτιώσετε την υγεία σας. Μια νέα στάση ζωής θα σας εμψυχώσει και θα μπορέσετε να καταστρώσετε νέα σχέδια που θα έχουν ευνοϊκή εξέλιξη.

ΙΧΘΥΕΣ Εργασίες που σχετίζονται με το εξωτερικό ή μακρινούς τόπους, μπορεί να σας απασχολήσουν και να απορροφήσουν αρκετή ενέργεια. Θερμά συναισθήματα θα αλλάξουν την συμπεριφορά σας απέναντι στον σύντροφο σας. Η αποφασιστικότητα και η ωριμότητα είναι στοιχεία που θα βοηθήσουν τις αποφάσεις σας.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση