Τα ζώδια της Πέμπτης 24 Φεβρουαρίου 2022

Τα ζώδια της Πέμπτης 24 Φεβρουαρίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Οικονομικά θέματα θα σχετιστούν με την υλική σας ασφάλεια και θα απαιτήσουν την προσοχή σας. Η ενασχόληση σας με το παρελθόν ή με παλιά μυστικά, θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας. Μία νευρικότητα και ένας αόριστος εκνευρισμός, μπορεί να παρουσιαστεί στην σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Το σημαντικότερο πράγμα για να διαγνώσετε συναισθήματα των άλλων γύρω σας, είναι να μείνετε ανοιχτοί στα μηνύματα που λαμβάνετε. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας. Η ένταξή σας σε νέες κοινωνικές ομάδες θα είναι ενδιαφέρουσα και θα βελτιώσει την ψυχολογική σας διάθεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Λογαριασμοί και υποχρεώσεις θα σας απασχολήσουν κατά την διάρκεια της ημέρας και μπορεί να σας κουράσουν ψυχολογικά και σωματικά. Αφιερώστε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας και μην στοχεύετε σε όνειρα που στην ουσία δεν είναι δικά σας. Ένας περίπατος στην φύση θα βοηθήσει να αποσυμφορηθείτε από αρνητικές σκέψεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ασχοληθείτε με επαγγελματικά σχέδια που θα έχουν άμεση εκτέλεση και δείτε τα στοιχεία που σας δίνονται πιο διεξοδικά. Φλερτάρετε, διασκεδάστε και χαρείτε. Η μέρα, σήμερα, σας δίνει το περιθώριο να χαλαρώσετε και να πάρετε αυτό που σας αξίζει. Εκμεταλλευτείτε το.

ΛΕΩΝ

Μία έντονη στροφή προς τις συναισθηματικές ανησυχίες, ώστε να δείτε από που προκαλούνται και τι θα πρέπει να πράξετε. Άτομα που νιώθετε κοντά σας, θα βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις σας και να ενεργοποιηθείτε σε νέα μελλοντικά σχέδια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η κινητικότητα που θα παρατηρήσετε στον εργασιακό σας χώρο, θα είναι ικανή να σας δώσει το μαρς, για τα επόμενα σας βήματα. Μπορεί η λήψη των αποφάσεων να μην είναι ευνοϊκή για σήμερα, αλλά θα η προσπάθεια να δείτε μία νέα οπτική απέναντι στα πράγματα θα ευνοήσει το μέλλον.

ΖΥΓΟΣ

Στα επαγγελματικά σας υπάρχει μία ηρεμία και μπορεί να διαμορφώσετε ένα νέο κλίμα με τους συνεργάτες σας. Αισθήματα αισιοδοξίας θα βελτιώσουν την επικοινωνία σας και θέματα που αφορούν την καριέρα σας. Διοργανώστε κάποια έξοδο ή δείπνο με τον σύντροφό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αποφύγετε ζητήματα που είναι κρίσιμα για την σταδιοδρομία σας, όσο νιώθετε ότι δεν είστε έτοιμοι να τα βάλετε σε τάξη. Ξεκαθαρίστε καταστάσεις που σας έχουν μπερδέψει και επαναπροσδιορίστε την θέση σας. Μία κυκλοθυμική συμπεριφορά, μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις ανάμεσα στην ερωτική σας σχέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Υποθέσεις που έχουν να κάνουν με παρασκήνια του παρελθόντος, μπορεί να φέρουν στην επιφάνεια κρυμμένους εχθρούς. Βρείτε την ισορροπία σας και εστιάστε σε ό,τι σας κάνει ευτυχισμένους. Δικαστικά θέματα ή ανώτερης εκπαίδευσης, θέλουν μεγαλύτερη προσοχή.  

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ανοίγματα που σας οδηγούν προς την κατάκτηση των στόχων σας, ευνοούνται και οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν σε απρόοπτο χρόνο θα φέρουν στην δημοσιότητα στοιχεία ή σχέδια. Το φιλικό περιβάλλον θα βοηθήσει στην στήριξη των αποφάσεων και θα λάβετε συμβουλές που θα σας ανακουφίσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υποστηρίξτε και υπερασπιστείτε θέματα που αφορούν την υλική σας ασφάλεια. Οργανώστε κάποιο δείπνο ή κάποια εξόρμηση στην φύση με το ταίρι σας, δημιουργώντας ένα ευχάριστο κλίμα στην σχέση σας. Προσπαθήστε να δείτε από ένα πιο ευρύ πρίσμα την προσωπική σας ζωή.

ΙΧΘΥΕΣ Η επιθυμία σας να βρεθείτε σε κόσμο και να αναδείξετε τα ταλέντα σας, θα φέρει θετικό αποτέλεσμα. Σήμερα, η μέρα σας δίνει φτερά και μπορείτε να δημιουργήσετε νέα δεδομένα για τον επαγγελματικό τομέα. Αδράξτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση