Τα ζώδια της Τετάρτης 23 Φεβρουαρίου 2022

Τα ζώδια της Τετάρτης 23 Φεβρουαρίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Διατηρείστε επιφυλάξεις σε συνεργασίες που δεν στηρίζονται σε γερά θεμέλια και μην προβείτε σε συμβόλαια που δεν έχετε ελέγξει αναλυτικά. Ο χρόνος που σας δίνεται είναι κατάλληλος για να επανεξετάσετε τα πράγματα και να οδηγηθείτε με σταθερά βήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην αφήσετε την μέρα να πάει χαμένη, αλλά χρησιμοποιείστε μία νέα στρατηγική απέναντι στις εξελίξεις. Λειτουργήστε πιο ώριμα και παρατηρείστε τα μηνύματα που λαμβάνετε. Επικοινωνίες με το κοινωνικό ή φιλικό περιβάλλουν θα χρειαστούν προσοχή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Διοχετεύστε την ενέργεια σας σε δράσεις που θα δώσουν την σιγουριά στον εαυτό σας και θα λάβετε ικανοποίηση από αυτές. Οι συζητήσεις και οι συναντήσεις που έχετε στο πρόγραμμα, καλό θα ήταν να εξελιχθούν σε ήπια επίπεδα. Προσοχή σε επιθετικές συμπεριφορές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δείξτε περισσότερη ευαισθησία σε καθημερινά θέματα και φανείτε προσεκτικοί σε κάθε περίσταση που μπορεί να σας βγάλει εκτός ορίων. Οι συζητήσεις με τον σύντροφό σας θα έχουν την δυνατότητα να ξεκαθαρίσουν εντάσεις του παρελθόντος, όταν δείξετε κατανόηση και εμπιστοσύνη.

ΛΕΩΝ

Τα επαγγελματικά σας σχέδια και η σταδιοδρομία σας, θα είναι το επίκεντρο της ημέρας και θα συζητήσετε με άτομα που έχουν άμεση σχέση με αυτά. Καλό είναι να βάλετε κάποιο όρια, όταν αυτό κριθεί απαραίτητο και να μην βιαστείτε σε αποφάσεις που στο μέλλον ίσως μετανιώσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι συμβουλές που θα δώσετε σε τρίτους θα στηρίξουν σχέδια και θα είναι ευεργετικές στην ψυχολογία. Η πρόθεση να βοηθήσετε θα χαρίσει ηθική ικανοποίηση, μην ξεχνάτε όμως, να οδηγήστε μέχρι εκεί που σας επιτρέπετε. Η ένταση στην ερωτική σας ζωή, θα δημιουργήσει θέματα στην επικοινωνία σας.

ΖΥΓΟΣ

Παρατηρήστε τις αντιδράσεις των γύρω και συνειδητοποιείστε αλλαγές ή λάθη που έχουν επέλθει από το παρελθόν. Αποφύγετε εκδηλώσεις που θα σας χαρακτηρίσουν υπερβολικούς και μιλήστε με ειλικρίνεια. Δικαστικές υποθέσεις ή ότι θέματα αφορούν τον νόμο, θα πρέπει να είστε πιο προσεχτικοί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι αρνητικές αλλαγές που υπήρξαν στην ζωή σας, έχουν δημιουργήσει μία σύγχυση στις σκέψεις σας. Καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να τις ξεμπερδέψετε, πριν προβείτε σε νέες ενάρξεις. Αφήστε τον χρόνο να κυλήσει ελεύθερα και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η απότομη μεταβολή των συναισθημάτων σας δεν προσφέρει ψυχραιμία και ήρεμες σκέψεις. Ο πανικός δεν είναι καλός αρωγός, ιδίως σε αποφάσεις ζωής. Μείνετε μόνοι και σκεφτείτε τι θα πρέπει να κάνετε και ζητήστε συμβουλές από κοντινά πρόσωπα ή πρόσωπα που εμπιστεύεστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επισκέψεις που θα γίνουν στον επαγγελματικό σας χώρο, θα χαρίσουν ένα ενδιαφέρον στίγμα στην ημέρα σας. Σήμερα, μπορείτε να λάβετε απαντήσεις από ενέργειες του παρελθόντος που έχετε μέχρι τώρα καταβάλλει. Οι νέες συμφωνίες ή συνεργασίες, καλό θα ήταν να συμβούν στα πλαίσια κάποιας εξόδου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γεγονότα που έχουν να κάνουν με έντονη δράση, μπορεί να σας προκαλέσουν άγχος και στρες. Ίσως, το να απομακρυνθείτε για λίγο από αυτά, θα σας προσφέρει την ασφάλεια που έχετε ανάγκη. Κατανοήστε τα συναισθήματα των ατόμων που σας ενδιαφέρουν και κινηθείτε ανάλογα.

ΙΧΘΥΕΣ

Σκεφτείτε την σταδιοδρομία σας με αισιοδοξία και μην επιτρέπετε σε αρνητικές σκέψεις να σας καταβάλουν ψυχολογικά. Το ένστικτό και η διαίσθηση σας, μπορούν να σας καθοδηγήσουν αλάνθαστα στον στόχο σας. Απλά εμπιστευτείτε τα και ακούστε τα. Φροντίστε την υγεία σας.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση