Τα ζώδια της Τρίτης 22 Φεβρουαρίου 2022

Τα ζώδια της Τρίτης 22 Φεβρουαρίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, μπορείτε να κάνετε μία αναδρομή στο παρελθόν και να αποδεχτείτε λάθη που έχουν γίνει. Διαγνώστε τα συναισθήματα των γύρω σας, πριν ακολουθείτε σε νέες συνεργασίες. Από εσάς υπάρχει μία ειλικρινής διάθεση, η οποία θα πρέπει να βρει την ανάλογη απήχηση στους γύρω.

ΤΑΥΡΟΣ

Λογαριασμοί και υποχρεώσεις θα σας απασχολήσουν σήμερα και θα ψάξετε να βρείτε νέους τρόπους αντιμετώπισης. Η πρόθεση να αυξήσετε το εισόδημά σας, απαιτεί προσπάθεια και υπομονή. Επικοινωνίες και μικρά ταξίδια θα βελτιώσουν την ψυχολογία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φλερτάρετε και διασκεδάστε χωρίς να σας ακολουθούν ενοχές και τύψεις. Οι ευθύνες που έχετε αναλάβει και οι υποχρεώσεις, ίσως βάζουν ένα σταμάτημα στα μελλοντικά σας σχέδια. Απεγκλωβιστείτε από ό,τι σας περιορίζει και συζητήστε το με τα άτομα που συνδέονται με αυτό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μία έντονη στροφή προς το σπίτι και την οικογένεια, θα σας κάνει να νιώσετε ασφαλής και θα σας χαλαρώσει από τις εντάσεις της καθημερινότητα. Αποφύγετε τυχόν κόντρες που μπορεί να εμφανιστούν και αφήστε συζητήσεις που αφορούν σοβαρά ζητήματα, για άλλη μέρα.

ΛΕΩΝ

Ενώ υπάρχει μεγάλη κινητικότητα στον εργασιακό σας χώρο, δεν σας υπόσχεται ό,τι τα σχέδια σας θα υλοποιηθούν άμεσα. Συνεχίστε να προσπαθείτε και μην αναστέλλετε ζητήματα που έχετε καταβάλει μεγάλες προσπάθειες. Συναντηθείτε με άτομα που σας κάνουν να νιώθετε χαρά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Χρήματα που πηγάζουν από προσπάθειες που έχετε καταβάλλει στο παρελθόν, θα έρθουν σε απρόοπτο χρόνο. Η ζεστασιά και η θαλπωρή ενός σπιτιού, θα βελτιώσει την ψυχολογία σας. Οι συναντήσεις που ενδεχομένως να υπάρξουν στον εργασιακό σας χώρο, θα δώσουν ένα ενδιαφέρον στίγμα στην σταδιοδρομία σας.

ΖΥΓΟΣ

Αποφύγετε ζητήματα που έχουν ένα αρνητικό παρελθόν και απλά μπορούν να ταράξουν την ψυχολογία σας. Μία κυκλοθυμική διάθεση, δεν θα επιτρέψει να γίνουν συζητήσεις σε ήπιο κλίμα. Η ψυχραιμία θα είναι το κλειδί της ημέρα. Απλά ελέγξτε τις αντιδράσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η τάση να σκαλίσετε κρυφές πτυχές του εαυτού σας, θα βελτιώσουν την αυτοπεποίθηση σας. Μην μείνετε σε γεγονότα που δεν είναι η ώρα να εξηγήσετε, γιατί θα σας επηρεάσει αρνητικά στην ψυχολογία σας. Αντιμετωπίστε, θέματα που μπορείτε να τα βάλετε στην θέση τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Συζητήστε με φίλους ή άτομα του ίδιου κύκλου, για σχέδια που είστε έτοιμοι να κατακτήσετε. Δεχθείτε βοήθεια από το κοντινό σας περιβάλλον και μην παροτρύνετε ανοίγματα που δεν είστε έτοιμοι να υποστηρίξετε. Η συμφιλίωση είναι το κλειδί της ημέρας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σοβαρότητα και η αντικειμενικότητα απέναντι σε συμπεριφορές και καταστάσεις θα ευνοήσουν την θέση σας και δεν θα αφήσετε περιθώρια να υπάρξει συναισθηματική εκμετάλλευση. Οι επαφές σας με οικεία πρόσωπα, μπορεί να μην είναι οι αναμενόμενες, αλλά θα δώσουν ένα ενδιαφέρον στίγμα στην ημέρα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η επιθυμία να μιλήσετε για υποθέσεις που σας χαροποιούν, θα είναι η αρχή για να σχεδιάσετε νέους στόχους. Οι φιλικές σας σχέσεις και ιδίως αυτές με το αντίθετο φύλο θα βελτιωθούν και θα ξεκαθαριστούν παρεξηγήσεις που ίσως, υπήρξαν στο παρελθόν μεταξύ τους.

ΙΧΘΥΕΣ Κρυφές καταστάσεις ή μυστικά του παρελθόντος θα έρθουν στην επιφάνεια και θα ξεκαθαρίσουν ενδεχομένως ένα γκρίζο τοπίο. Στηρίξτε τα συμπεράσματα σας μέσω συλλογικής σκέψης και σοφίας, αποφεύγοντας το ενδεχόμενο να οδηγηθείτε σε ουτοπίες.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση