Τα ζώδια της Δευτέρας 21 Φεβρουαρίου 2022

Τα ζώδια της Δευτέρας 21 Φεβρουαρίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Η δυνατότητα να επαναπροσδιορίσετε την στάση σας και να αλλάξετε την κατάσταση που επικρατεί, στηρίζεται στην αποφασιστικότητα και την αυτοκυριαρχία σας. Δείτε με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον σας και δεχθείτε συμβουλές από άτομα καταρτισμένα ή άτομα που εμπιστεύεστε.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, μπορεί να παρατηρήσετε τον εαυτό σας να είναι λιγάκι οξύθυμος, προσέξτε όμως την συμπεριφορά σας απέναντι στις σχέσεις σας. Μην προκαλείτε και αποφύγετε συζητήσεις και συναντήσεις που δεν είστε σε θέση να υπερασπιστείτε ή να αναλύσετε όσο χρειάζεται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στα θέματα της καθημερινότητας θα δείξετε περισσότερη ευαισθησία και θα προσπαθήσετε να ξεκαθαρίσετε κρυφές καταστάσεις που εξελίχθηκαν στο παρελθόν. Ίσως, η μοναξιά είναι το κλειδί για να δείτε με ξεκάθαρη ματιά τα πράγματα και να αποφύγετε βιαστικές κινήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ανυπακοή και η αντισυμβατικότητα είναι στοιχεία που θα σας απογειώσουν και θα κρατήσουν μακριά από την καθημερινότητα και την ρουτίνα. Ζήστε το σήμερα και διασκεδάστε με τα άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Συζητήσεις για θέματα σχέσεων θα έχουν θετικό αποτέλεσμα.

ΛΕΩΝ

Η πρακτικότητα και η σταθερότητα είναι στοιχεία που θα ευνοήσουν τα επαγγελματικά σας θέματα. Λάβετε αποφάσεις όπου χρειάζεται και μην επιτρέψετε σε αρνητικά άτομα να διαβάλλουν τις απόψεις σας. Μία ψυχρότητα μπορεί να εμφανιστεί στην ερωτική σας ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στις επαγγελματικές σας υποθέσεις θα πρέπει να μην αφήνετε τον έλεγχο σε τρίτους, αλλά να στηρίζετε τα σχέδια σας με δυναμισμό. Ξεκάθαρα συναισθήματα μπορεί να ευνοήσουν τις σχέσεις σας με τους γύρω και η  ανταπόκριση που θα λάβετε θα σας ικανοποιήσει ηθικά.

ΖΥΓΟΣ

Δείξτε την ευαισθησία σας όπου χρειάζεται και μην αφήνετε αρνητικά άτομα να εκμεταλλευτούν τα συναισθήματα σας. Κρατήστε την αυτοκυριαρχία σας, ιδίως σε θέματα που έχουν να κάνουν με συγγενικά πρόσωπα. Βάλτε σε τάξη, όσα σας έχουν δημιουργήσει μία ανησυχία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στο πλαίσιο των επαγγελματικών συναντήσεων υπάρξουν προτάσεις που θα είναι ευνοϊκές στο άμεσο μέλλον. Συνεργασίες με νέα πρόσωπα και ιδίως με άτομα γυναικείου φύλλου, θα έχουν καλή επικοινωνία και θα μπορέσετε να εξετάσετε διεξοδικά τα μελλοντικά σας πλάνα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα συναισθήματα σας θα είναι εναλλασσόμενα και δεν θα μπορέσετε να εστιάσετε σε σοβαρά ζητήματα. Ίσως, δεχθείτε επισκέψεις στον επαγγελματικό σας χώρο που θα δώσουν ένα ευχάριστο τόνο στην ημέρα σας. Υλικά αγαθά και ασφάλεια θα είναι στο επίκεντρο της προσοχής σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ασχοληθείτε με ευχάριστα πράγματα και μην επιμένετε σε ένα αρνητικό παρελθόν. Διασκεδάστε, χαρείτε και ζήστε τον έρωτα. Η ερωτική σας ζωή θα έχει την ευκαιρία να αναζωπυρωθεί και να δείτε με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον σας. Φροντίστε περισσότερο την υγεία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επαναπροσδιορίστε την θέση σας, όπου αυτό χρειάζεται και μην επιτρέπετε να σας βλάψουν ψυχικά. Η συλλογική σκέψη, βοηθά να αντικρίζετε σοβαρά ζητήματα με έναν ρεαλιστικό τρόπο. Ίσως, νιώσετε μία ξαφνική έλξη από έναν παλιό σας έρωτα.

ΙΧΘΥΕΣ Επικοινωνήστε με νέα άτομα και βρεθείτε σε χώρους που σας κάνουν να αισθάνεστε άνετα. Μην αφήνετε την μέρα να πάει χαμένη. Ευκαιρίες που θα υπάρξουν θα είναι μικρής διάρκειας, απλά παρατηρήστε το και αδράξτε τις. Διατηρείστε τις επιφυλάξεις σας σε αρνητικά πρόσωπα.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση