Τα ζώδια της Κυριακής 20 Φεβρουαρίου 2022

Τα ζώδια της Κυριακής 20 Φεβρουαρίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Ένα αίσθημα απομόνωσης και ματαιοδοξίας θα κυριεύσει τα συναισθήματα σας. Η μειωμένη όρεξη για νέα σχέδια ή μελλοντικούς προγραμματισμούς, θα σας αφήσει αδιάφορους για προσωπικά ζητήματα. Βρεθείτε μόνοι, ή κάντε ένα περίπατο και  εστιάσετε στο κέντρο σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μία έντονη αυτοπεποίθηση και μία εσωτερική δύναμη θα σας καθοδηγήσει σε ενέργειες που θα ολοκληρώσουν εκκρεμότητες του παρελθόντος. Δάνεια και οικονομικά θέματα, είναι στο πλάνο σας και θα συλλέξετε τα απαραίτητα στοιχεία για να τα επιλύσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ξεπεράστε συναισθήματα που έχουν αρνητική επιρροή στην υγεία σας και φροντίζουν να μένετε δέσμιοι στο παρελθόν. Αποβάλετε προκαταλήψεις ή εμμονές που σας κουράζουν ψυχικά και δείτε πιο αισιόδοξα το μέλλον σας. Συζητήστε με φίλους ή άτομα που εμπιστεύεστε τα σχέδια σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προκαταλήψεις ή συμπλέγματα που έχουν δημιουργηθεί από τις αρνητικές αλλαγές, σας επηρεάζουν αρνητικά την υγεία σας. Βρείτε νέους στόχους και απομακρυνθείτε από ό,τι σας κάνει να νιώθετε αρνητικά. Χαρίστε στον εαυτό σας το χαμόγελο και την ευτυχία που σας αξίζει.

ΛΕΩΝ

Η πρόθεση να ακούσετε δυσκολίες των κοντινών σας ατόμων ή να φροντίσετε άτομα που έχουν ανάγκη, θα γεμίσει την ημέρα σας. Χρήματα που μπορεί να λάβετε θα σας ανακουφίσουν. Η δημιουργία νέων σχεδίων απαιτεί υπομονή και προσπάθεια για να τα καταφέρετε.  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία συναισθηματική φόρτιση μπορεί να μετατραπεί σε θετική ενέργεια και να ωθήσετε ζητήματα που ίσως μέχρι τώρα αδιαφορούσατε. Αντιμετωπίστε δυσκολίες που έχουν εμφανιστεί, και στηριχτείτε στην δυναμική, στην πειθαρχία και την οργάνωση που διαθέτετε.

ΖΥΓΟΣ

Η απόσταση από ευθύνες και υποχρεώσεις θα σας έκανε να αισθανθείτε ευχάριστα και να νιώσετε ασφάλεια. Ίσως, δεν είναι η κατάλληλη μέρα για σας να συζητήσετε με κοντινά ή συγγενικά σας πρόσωπα, καθώς μία εσωτερική ένταση δεν θα σας επιτρέψει να διατηρήσετε ευχάριστο κλίμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Συλλέξτε στοιχεία και εξετάστε με λεπτομέρεια συνεργασίες ή θέματα γάμου, ιδίως όταν έχει δημιουργηθεί ένα αρνητικό κλίμα μεταξύ σας. Ξεκαθαρίστε τα πράγματα και μην αφήνετε τρίτα πρόσωπα να σας εκμεταλλευτούν συναισθηματικά. Διαλογιστείτε ή βγείτε στην φύση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η διάθεση σας δεν είναι σταθερή και εναλλάσσετε από τους εξωτερικούς παράγοντες. Φροντίστε την υγεία σας και βάλτε την υγιεινή διατροφή και την άθληση στην καθημερινότητα σας. Οικονομικά και θέματα υλικής ασφάλειας θα ευνοηθούν και θα βρείτε δίοδο σε δυσκολίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αισιοδοξία ,οι φιλοσοφημένες σκέψεις, θα δώσουν την δύναμη να ωθήσετε καταστάσεις του παρελθόντος σε ένα θετικά αποτελέσματα. Συμπεριφερθείτε έξυπνα σε προκλήσεις ή ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν σε απρόοπτο χρόνο. Επανεξετάστε πλάνα, αν αυτό κρίνεται απαραίτητο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αρνητική σας διάθεση θα φέρει δυσκολίες στην επικοινωνία και στην ερωτική σας ζωή. Φροντίστε να αποβάλλετε την αρνητική ενέργεια που σας έχει δημιουργήσει η ένταση του παρελθόντος και ξεκινήστε μία νέα αρχή. Κρυφές υποθέσεις θα στιγματίσουν με ενδιαφέρον την μέρα σας.

ΙΧΘΥΕΣ Ασχοληθείτε με ζητήματα που έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά σχέδια και την καριέρα σας. Οι δυσκολίες που θα αντιμετωπίσετε θα είναι για ένα μικρό σταμάτημα, ενώ παράλληλα θα γεμίσουν με δυναμισμό τις πράξεις σας. Επικοινωνίες και φίλοι, ευνοούνται.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση