Τα ζώδια του Σαββάτου 19 Φεβρουαρίου 2022

Τα ζώδια του Σαββάτου 19 Φεβρουαρίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Μία εσωτερική ένταση θα προβάλλετε στους γύρω σας, ίσως και χωρίς να το αντιλαμβάνεστε. Κάντε ένα βήμα πίσω και παρατηρήστε τα συναισθήματα σας, χωρίς να πιέζετε καταστάσεις. Η άθληση, η σωματική άσκηση, ο περίπατος στην φύση, θα βοηθήσουν να δείτε ξεκάθαρα τα πράγματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες που έχετε αναλάβει, ίσως έχουν επηρεάσει την υγεία και την ψυχολογία σας. Προσπαθήστε λίγο, να αποστασιοποιηθείτε και να δείτε με πιο ξεκάθαρη ματιά τις καταστάσεις γύρω σας. Μείνετε μόνοι ή βρεθείτε με άτομα εμπιστοσύνης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το πνεύμα ελευθερίας μπορεί να σας κυριεύσει και να σας οδηγήσει σε πράξεις που στο μέλλον θα μετανιώσετε. Αποφύγετε παρορμήσεις και μην υπερβάλετε, ιδίως σε συναισθήματα που σας φέρνουν εκτός ελέγχου. Συζητήστε με τον σύντροφό σας σε ήπιο κλίμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ευελιξία που δείχνετε στα επαγγελματικά σας θα είναι αποδοτική στο συνεχές μέλλον και θα λάβετε την ανάλογη ανταμοιβή. Η πρακτικότητα και η σταθερότητα, σας δίνουν την σιγουριά να λάβετε αποφάσεις που συνάδουν με την κοινωνική σας καταξίωση.

ΛΕΩΝ

Παρατηρήστε τις αντιδράσεις των γύρω και συνειδητοποιήστε παράλληλα τα δικά σας λάθη. Μην δημιουργείτε αρνητικό υπόβαθρο σε νέα σχέδια. Απλά δείτε την πραγματική εικόνα που επικρατεί γύρω σας. Διασκεδάστε και οργανώστε μακρινούς προορισμούς, με άτομα που αγαπάτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κρατήστε την αυτοκυριαρχία σας και ασχοληθείτε με πράγματα που σας χαροποιούν και σας δίνουν αισιοδοξία. Δείξτε προσοχή σε άτομα που μπορεί να σας εξαπατήσουν και κινηθείτε με περισσότερη σιγουριά. Ξεμπερδέψτε καταστάσεις που σας μπερδεύουν και ζητήστε συμβουλή από έμπιστα πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ

Στο πλαίσιο των επαγγελματικών σας εκδηλώσεων ή συναντήσεων θα υπάρξουν προτάσεις που θα σας ευνοήσουν στο μέλλον. Συγκεντρωθείτε σε ζητήματα που θα βελτιώσουν τα σχέδιά σας και θα μπορέσετε να ενισχύσετε τα οικονομικά. Μικρές αποδράσεις θα σας χαλαρώσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η υλική σας ασφάλεια θα είναι το θέμα που θα σας απασχολήσει στην διάρκεια της ημέρας. Οι αποφάσεις που θα λάβετε θα σας δώσουν την ευκαιρία να απομακρυνθείτε από τοξικές αποφάσεις. Ξεκαθαρίστε παρεξηγήσεις του παρελθόντος που μπορεί να έχουν υπάρξει στην σχέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η διάθεση να ξεκινήσετε νέα σχέδια θα σας χαρίσει μία αισιόδοξη ματιά. Ασχοληθείτε με ευχάριστα θέματα και με ό,τι σας χαροποιεί. Διοργανώστε εκδηλώσεις που θα βελτιώσουν τις σχέσεις σας και θα σας διασκεδάσουν. Αρνητικά συναισθήματα θα ξεπεραστούν, και θα νιώσετε ανακούφιση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Περιορίστε τα υπερβολικά συναισθήματα και σκεφτείτε με περισσότερη λογική. Ίσως, οι εντάσεις και οι αλλαγές που υπήρξαν στο παρελθόν, έχουν επηρεάσει αρνητικά την ψυχολογία σας. Μπορεί να νιώσετε μία έλξη από άτομα του παρελθόντος που είχατε κοινό σκοπό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι συνεργασίες και οι συμφωνίες με νέα πρόσωπα, θα είναι το επίκεντρο της ημέρας σας. Βολιδοσκοπήστε τα πράγμα γύρω σας και μην λάβετε αποφάσεις, αν δεν είστε έτοιμοι. Δώστε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας. Διατηρείστε τις επιφυλάξεις σας και ακούστε το ένστικτό σας.  

ΙΧΘΥΕΣ

Αισθήματα που σας γεμίζουν με αισιοδοξία και χαρά, θα φέρουν τις αλλαγές στην καθημερινότητα σας. Οι αγορές ή τα καταναλωτικά σχέδια, θα φροντίσουν να βελτιώσετε την εξωτερική σας εμφάνιση και την ψυχολογία σας. Μείνετε μακριά από ό,τι νιώθετε σας πιέζει.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση