Τα ζώδια της Παρασκευής 18 Φεβρουαρίου 2022

Τα ζώδια της Παρασκευής 18 Φεβρουαρίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Η αυτοπεποίθηση και η δυναμική που δείχνετε απέναντι στα πράγματα, είναι τα όπλα για να χειριστείτε επαγγελματικά ή κοινωνικά ζητήματα. Δικαστικά θέματα που έχουν προκύψει, θα προσπαθήσετε να βρείτε λύσεις, που θα φέρουν θετικά αποτελέσματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Μία άρνηση μπορεί να δείξετε απέναντι σε προσφορές ή νέες ενασχολήσεις από τους άλλους. Σε εντάσεις ή κινδύνους που μπορεί να παρουσιαστούν μην δείξετε σχολαστικότητα και αδυναμία. Παρατηρείστε τα φαινόμενα που συμβαίνουν γύρω σας, διατηρώντας την ψυχραιμία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο προγραμματισμός για τα νέα καταναλωτικά σχέδια, θα βοηθήσει να μείνετε εντός του προϋπολογισμού σας. Φίλοι και νέες συνεργασίες, θα απελευθερώσουν το άγχος που σας κρατά δέσμιους, ενώ θα δείξουν μία καλή διάθεση για τα σχέδια σας. Δεν χρειάζονται δισταγμοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επικοινωνήστε με πρόσωπα που δεν έχουν αρνητική διάθεση και βρείτε νέους παραμέτρους ενασχόλησης. Μην προσκολλάστε σε λεπτομέρειες που δεν έχουν να σας δείξουν κάτι περισσότερο και καταναλώνετε αρκετή ενέργεια. Αν δείτε κάπως διστακτικούς τους άλλους γύρω σας, αποφύγετε τις πιέσεις.

ΛΕΩΝ

Γεγονότα ή καταστάσεις που σχετίζονται με τα μελλοντικά σας σχέδια θα ευνοηθούν και θα χαράξετε νέους ορίζοντες. Προγραμματίστε συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα και περάστε ευχάριστα μαζί τους. Ο έρωτας και το πάθος θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η συναισθηματική σας κατάσταση, ίσως να μην είναι η κατάλληλη για να ξεκαθαρίσετε οικογενειακά ζητήματα που σας έχουν απασχολήσει, όλο αυτό το διάστημα. Θέματα που αφορούν κληρονομικά, δάνεια, οικονομικά, θα μπορέσουν να μπουν σε τάξη και μία αίσθηση ανακούφισης θα σας διαπεράσει.

ΖΥΓΟΣ

Η λεπτομερής εξέταση υποθέσεων που έχετε αφήσει πίσω, θα καθησυχάσει σκέψεις και τα σχέδια σας. Μία νοσταλγική διάθεση, θα σας οδηγήσει στην αναδρομή και θα επιδιώξετε κοινές δράσεις με άτομα που έχουν κοινό ενδιαφέρον. Ασκηθείτε, περπατήστε και χαλαρώστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δουλειές που σχετίζονται με το εξωτερικό θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σας και θα μπορέσετε να διαμορφώσετε τα δεδομένα σας, με έναν καλύτερο τρόπο. Ένας νέος έρωτας θα κατακλύσει τα συναισθήματα σας και θα περάσετε ευχάριστα την ημέρα σας, ίσως σας υποσχεθεί μακροχρόνια διάρκεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ψυχραιμία είναι το κλειδί της ημέρας και προσπαθήστε να μην μεγαλοποιείτε καταστάσεις. Δείτε με αντικειμενικότητα τι ακριβώς συμβαίνει και απομακρυνθείτε από υπερβολές που ίσως αργότερα μετανιώσετε. Μείνετε μόνοι και αναζητήστε τι σας κάνει ευτυχισμένους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ασχοληθείτε με κάτι που θα είναι ασυνήθιστο και ακραίο, αλλά βάλτε όρια όπου αυτό χρειάζεται. Αφήστε την μέρα σας να πάρει ένα ξεχωριστό χρώμα και νιώστε την ελευθερία που βρίσκεται μέσα σας. Σε απρόοπτα που μπορεί να υπάρξουν, μην εκπλαγείτε απλά μείνετε ενθουσιασμένοι.

ΙΧΘΥΕΣ Η υπομονή και η επιμονή προς τον στόχο σας, θα φέρει θετικό αποτέλεσμα. Η αρνητική ψυχολογία μπορεί να σταθεί εμπόδιο και να υπάρξουν αναστολές. Αποφύγετε επικοινωνίες με άτομα που ενδεχομένως θα υπάρξει ένταση και αντιπαραθέσεις. Αφήστε τις συζητήσεις για άλλη μέρα.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση