Τα ζώδια της Πέμπτης 17 Φεβρουαρίου 2022

Τα ζώδια της Πέμπτης 17 Φεβρουαρίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Οι ανησυχίες απέναντι στην εκπαίδευσή θα σας προτρέψουν να οδηγηθείτε σε νέα σεμινάρια που θα σας ενισχύσουν τα εχέγγυα σας. Η συλλογική σκέψη και η ψυχραιμία, θα σας αποδεσμεύσουν από το άγχος και θα γίνετε πιο αποφασιστικοί απέναντι σε νέες προκλήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Μία έντονη συναισθηματική φόρτιση θα εμποδίσει να δείτε με ρεαλισμό τα πράγματα γύρω σας. Ίσως, να μην βρίσκεστε στην κατάλληλη θέση για να διευθετήσετε ή να ξεκαθαρίσετε γεγονότα του παρελθόντος, που σας δημιούργησαν μία έντονη ανησυχία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ζωτικότητα και η ενεργητικότητα που θα δείξετε απέναντι σε νέες συνεργασίες, θα χαρίσουν σιγουριά στους άλλους. Παρασκήνια ή κρυφές καταστάσεις που μπορεί να αποκαλυφθούν, απαιτούν να είστε συγκεντρωμένοι και να κρατήσετε την αυτοκυριαρχία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μία ηρεμία και μία γαλήνη θα επικρατήσει στον εργασιακό σας χώρο, δίνοντας σας το περιθώριο να επανεξετάσετε ζητήματα που εκκρεμούν. Η συμπεριφορά σας, θα είναι αυτή που θα καθορίσει το αποτέλεσμα ανάμεσα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Αδράξτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.

ΛΕΩΝ

Οι εντάσεις που μπορεί να υπάρξουν στην προσωπική ζωή, θα σας αποπροσανατολίσουν από συνεργασίες ή νέα σχέδια που έχετε στο πλάνο σας. Συμπεριφερθείτε με τον κατάλληλο τρόπο και αποφύγετε να κάνετε αναλύσεις και ξεκαθαρίσματα, που δεν είστε σε θέση να υποστηρίξετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, θα απασχοληθείτε με τα οικονομικά σας και θα ψάξετε νέες διόδους για να αυξηθούν τα έσοδά σας. Συζητήστε με άτομα που εμπιστεύεστε και ζητήστε την βοήθεια τους. Η ένταση στον ψυχικό σας κόσμο, δεν αφήνει να δείτε με ρεαλισμό τον τρόπο που θα πρέπει να ακολουθήσετε.

ΖΥΓΟΣ

Μιλήστε με φίλους ή άτομα που εμπιστεύεστε και καταθέστε τους τις ανησυχίες και τα σχέδια σας. Η επικοινωνία σας θα βελτιωθεί με το συγγενικό σας περιβάλλον και τα θέματα που έχουν εξαντλήσει την υπομονή σας, θα μπορέσουν να λάβουν τέλος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι συναντήσεις που θα υπάρξουν με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα βελτιώσουν την ψυχολογία σας και θα χαλαρώσετε. Η μέρα, ευνοεί να λάβετε αποφάσεις για την υλική σας ασφάλεια και να κάνετε τον προϋπολογισμό σας γύρω από τα οικονομικά σας. Αποφύγετε βιαστικές αποφάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μία ευχάριστη διάθεση θα σας αλλάξει την οπτική και θα νιώσετε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας. Η αισιοδοξία και η ενεργητικότητα σας, θα αναδείξει τον ευχάριστο χαρακτήρα σας. Διασκεδάστε, φλερτάρετε, ζήστε τον έρωτα και αναζωπυρώστε συναισθήματα που τα είχατε θαμμένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κρυφές καταστάσεις του παρελθόντος θα λάβουν χώρα στην μέρα σας και θα στρέψετε την προσοχή σας στην επίλυση τους. Απομακρυνθείτε από σκέψεις που δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα και είναι πλασματικές. Δείτε με ψυχραιμία τις εξελίξεις και πάρτε τις ανάλογες αποφάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η διάθεση να βελτιώσετε θέματα καριέρας, χρειάζεται προσοχή, ώστε να αποφύγετε υπερβολές και υπέρμετρες ενέργειες. Συγκρατηθείτε σε προκλήσεις που ελέγχουν την αντοχή σας και βαδίστε με σταθερότητα. Ένας περίπατος στην φύση και ο διαλογισμός θα σας χαλαρώσει.

ΙΧΘΥΕΣ Η καθημερινότητα σας μπορεί να βρίσκεται σε μία ένταση, εξαιτίας των εξελίξεων που συμβαίνουν γύρω σας. Αυτό που θα πρέπει να εστιάσετε καλύτερα, είναι τα οικονομικά σας θέματα και γενικότερα η υλική σας ασφάλεια, που ίσως είναι σε μία ασταθής κατάσταση.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση