Τα ζώδια της Παρασκευής 21 Ιανουαρίου 2022

Τα ζώδια της Παρασκευής 21 Ιανουαρίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Ένα συναίσθημα απαισιοδοξίας θα είναι έντονο σήμερα και μπορεί να βρεθείτε σε μεγάλη ένταση. Αποφύγετε να συμμετάσχετε σε υποθέσεις που κρίνουν την εξέλιξή σας, εξαιτίας της αρνητικής σας ψυχολογίας. Βρεθείτε μόνοι και εστιάστε στο κέντρο σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η θετική ενέργεια και η αυτοπεποίθηση, είναι στοιχεία που σας διακατέχουν έντονα, δίνοντας σας την δύναμη να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε πρόκληση ή ανταγωνισμό. Η διασκέδαση και το φλερτ, θα χαρίσουν έναν ευχάριστο τόνο στην ημέρα σας και θα πλησιάσετε άτομα που σας ενδιαφέρουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ξεπεράστε αρνητικά συναισθήματα ή προκαταλήψεις που επιδρούν αρνητικά στα επαγγελματικά σας θέματα. Ίσως, νιώσετε ότι δεν έχετε τον έλεγχο σε συζητήσεις που πρέπει να ξεκαθαρίσετε την θέση σας, γι’ αυτό μείνετε σε απόσταση. Οικονομικά, δάνεια, κληρονομιές, ευνοούνται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ενδεχόμενες αρνητικές εμπειρίες θα έρθουν στις σκέψεις σας και θα εμποδίσουν να δείτε τα πράγματα ρεαλιστικά. Εστιάστε σε συνεργασίες, φίλους, ή κοινωνικές ομάδες, που μέσω απρόοπτων καταστάσεων θα διασκεδάσετε. Κρυφές υποθέσεις του παρελθόντος θα κάνουν την εμφάνισή τους.

ΛΕΩΝ

Ασχοληθείτε με δυσκολίες που αντιμετωπίζουν κοντινά σας πρόσωπα και δώστε τους τις συμβουλές σας. Χρήματα που θα περάσουν από τα χέρια σας, θα ξοδευτούν, ενώ παράλληλα θα περάσετε ευχάριστα. Μην αφήνετε εμμονές να πάρουν θέση στην ερωτική σας ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία έντονη συναισθηματική φόρτιση μπορεί να μετατραπεί σε ενέργεια, που θα βελτιώσει την ψυχολογία σας. Η ζωτικότητα και τα αρμονικά συναισθήματα αντανακλούν προς τα έξω, αλλάζοντας το κλίμα που επικρατεί γύρω σας. Η τύχη είναι με το μέρος σας, αδράξτε τις ευκαιρίες.

ΖΥΓΟΣ

Η συναισθηματική σας κατάσταση μπορεί να είναι ευάλωτη, γι’ αυτό μείνετε μακριά από συζητήσεις που απαιτούν να γίνουν εις βάθος. Προορισμοί σε μακρινές αποστάσεις, θα φέρουν δυσκολίες, ιδίως στον οικονομικό σας παράγοντα. Διατηρήστε τον έλεγχο στα χέρια σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σκέψη να επιδοθείτε στα επαγγελματικά σας και να συλλέξετε τα απαραίτητα στοιχεία που χρειάζονται, θα σας βοηθήσει να έρθετε σε κατάλληλα συμπεράσματα. Οι οικονομικές δυσκολίες θα φέρουν μία μικρή απογοήτευση, αλλά θυμηθείτε ότι θα είναι προσωρινές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όλα εξαρτώνται από την δική σας διάθεση, γι’ αυτό εξετάστε τα πράγματα πιο σφαιρικά. Μπορεί να προκύψει μία απρόοπτη σύγκρουση με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος, που θα φέρει τα πράγματα εκτός ελέγχου. Συγκρατηθείτε λοιπόν και μην αφήσετε αδυναμίες να λάβουν θέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μία τάση να φιλοσοφήσετε και να σταθείτε μακριά από την καθημερινότητα, θα φέρει θετικά αποτελέσματα στα αισθήματά σας. Σήμερα, μπορείτε να ασχοληθείτε με τις διαγνώσεις και τις προβλέψεις και να επανεξετάσετε πλάνα με αποφασιστικότητα και δυναμική.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αρνητική διάθεση θα φέρει αδιέξοδο σε θέματα που σας απασχολούν και κρίνονται αναγκαία να επιλυθούν. Συμβουλευτείτε άτομα που εμπιστεύεστε και αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν ελευθέρα. Μην επιτρέψετε σε τοξικά άτομα να επηρεάσουν αρνητικά την ψυχολογία σας.  

ΙΧΘΥΕΣ Σήμερα, δεν είναι εύκολο να ασχοληθείτε με σοβαρά επαγγελματικά ζητήματα, καθώς ο αυθορμητισμός και η εναλλασσόμενη διάθεση, δεν βοηθούν στην επεξεργασία και την επίλυσή τους. Ασχοληθείτε με δράσεις που θα σας χαροποιήσουν και θα σας κάνουν να δείτε αισιόδοξα τα πράγματα.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση