Τα ζώδια της Τετάρτης 16 Φεβρουαρίου 2022

Τα ζώδια της Τετάρτης 16 Φεβρουαρίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Οι πιέσεις που υπάρχουν από το εξωτερικό περιβάλλον μπορεί να ενταθούν και να βρεθείτε σε μία μετέωρη κατάσταση. Η μέρα, δεν είναι κατάλληλη για να πάρετε αποφάσεις σχετικά με τον γάμο σας, ή με άτομα που συνεργάζεστε. Διαχειριστείτε τα οικονομικά σε με τον καλύτερο τρόπο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αντίσταση που θα φέρετε σε προκλήσεις που μπορεί να παρουσιαστούν, θα δημιουργήσει μικρές εντάσεις με τους άλλους γύρω σας. Προσπαθήστε να επαναφέρετε τα πράγματα στην βέλτιστη κατάσταση και να δομήσετε τα νέα στοιχεία που λαμβάνετε. Ίσως, νιώσετε μία μικρή κόπωση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σταθερότητα απέναντι σε προκλήσεις και η συλλογική σκέψη, φέρουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Τα θέματα εργασίας θα καταμεριστούν με βάση την σοβαρότητα τους και θα βάλετε σε προτεραιότητα ό,τι εσείς κρίνετε απαραίτητο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στις επαγγελματικές υποθέσεις σας, καλό θα ήταν να μένετε σε επαγρύπνηση ιδίως όταν παρουσιάζονται αρνητικές συμπεριφορές από τους γύρω σας. Συνειδητοποιείστε τα λάθη του παρελθόντος και κάντε μία νέα αρχή στην ζωή σας. Στηριχτείτε στο ένστικτο και τις δυνάμεις σας.

ΛΕΩΝ

Η επικοινωνία σας με τα γύρω πρόσωπα μπορεί να παρουσιάσει μία δυσμενής κατάσταση και να σας αποπροσανατολίσει από μελλοντικούς στόχους. Ακολουθήστε τα βήματα που ορίζει η καρδιά σας και γεμίστε με αισιοδοξία. Βρείτε ελεύθερο χρόνο να χαλαρώσετε και ασχοληθείτε με ό,τι σας ευχαριστεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μέρα, είναι κατάλληλη για να οργανώσετε μικρά ταξίδια ή αποδράσεις στην φύση. Είστε σε θέση να γεμίσετε την ημέρα σας με ευχάριστες συναντήσεις και να αποσυρθείτε από την ένταση της καθημερινότητα. Συνεργασίες και θέματα σχέσεων, θα επιλυθούν και θα επαναπροσδιορίσετε την θέση σας.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, μπορεί να λάβετε απαντήσεις που θα σας εμψυχώσουν και θα ανοίξουν νέους ορίζοντες στην ζωή σας. Οι επισκέψεις που θα δεχθείτε στον επαγγελματικό τομέα, θα έχουν ένα ενδιαφέρον και μέσα από αυτές θα βρείτε νέους στόχους και δραστηριότητες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ασχοληθείτε με ευχάριστα πράγματα που θα εκδηλώνουν τα ταλέντα και τις δεξιότητες σας. Η διασκέδαση και η ψυχαγωγία θα είναι σε πρώτο πλάνο και η επαφή σας με φίλους ή άτομα που έχετε τα ίδια ενδιαφέροντα, θα χαρίσει χαρούμενες στιγμές. Η ερωτική σας διάθεση, θα αλλάξει το κλίμα μέσα στην σχέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μία συναισθηματική έλλειψη θα σας απωθήσει από φίλους και κοινωνικές ομάδες. Ίσως, η διάθεση σας δεν είναι κατάλληλη για να συζητήσετε ή να έρθετε σε επαφή με πρόσωπα που έχουν δημιουργηθεί εντάσεις στο παρελθόν. Εστιάστε στο κέντρο σας και αναγνωρίστε τα συναισθήματα που σας κρατούν δέσμιους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η διάθεση να βρεθείτε με το φιλικό σας περιβάλλον και να διασκεδάσετε, φαίνεται από την έντονη ζωτικότητα και την ενεργητικότητά σας. Μείνετε επιφυλακτικοί σε τρίτα άτομα που στοχεύουν να σας χρησιμοποιήσουν οικονομικά. Ακούστε το ένστικτό σας και εμπιστευτείτε το.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η επιθυμία να κάνετε αγορές σε προσωπικά είδη ή να αλλάξετε την εξωτερική σας εμφάνιση, θα βελτίωση την ψυχοσύνθεση σας. Ένας περίπατος στην φύση ή μία αθλητική ή σωματική δραστηριότητα, θα αποβάλλει την αρνητική ενέργεια που έχει δημιουργηθεί από υποχρεώσεις και ευθύνες.

ΙΧΘΥΕΣ Μία μικρή ένταση θα παρουσιαστεί στην συμπεριφορά σας, γι’ αυτό μείνετε μακριά από συζητήσεις και ξεκαθαρίσματα. Βρεθείτε λίγο μόνοι και κάντε διαλογισμό ή χαλαρώστε με τρόπους που εσείς νιώθετε άνετα. Μην πιέζετε καταστάσεις, και αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν ελεύθερα.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση