Τα ζώδια της Τρίτης 15 Φεβρουαρίου 2022

Τα ζώδια της Τρίτης 15 Φεβρουαρίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Η προσπάθεια να ξεφύγετε από εμμονές και προκαταλήψεις του παρελθόντος, θα βελτιώσει την εξέλιξη σας. Τα επαγγελματικά σας, ίσως εξελιχθούν σε ένα κλίμα έντασης με τους συνεργάτες σας, η ψυχραιμία είναι το κλειδί της ημέρας.

ΤΑΥΡΟΣ

Στον εργασιακό σας χώρο μικρές ανατροπές θα φέρουν εντάσεις και μπορεί να σας αποπροσανατολίσουν από τον στόχο σας. Το θάρρος και η τόλμη που θα δείξετε απέναντι στις προκλήσεις, θα φέρουν τα πράγματα με το μέρος σας. Η ειλικρίνεια, είναι το στοιχείο που θα εξισορροπήσει συνεργασίες που πρόκειται να υπάρξουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η επιθυμία να βελτιώσετε την καριέρα σας και να αναγνωριστούν πτυχές του εαυτού σας, θα οδηγήσουν τις καταστάσεις σε θετικά αποτελέσματα. Μην επιμένετε σε λεπτολογίες που δεν σας προσφέρουν εποικοδομητικά αποτελέσματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η συναισθηματική σας φόρτιση μπορεί να μετατρέψει τα πράγματα σε δράση και να ενεργοποιηθείτε ξαφνικά απέναντι στους στόχους σας. Ακόμα και αν δυσκολίες εμφανίζονται στα επαγγελματικά σας, γνωρίζετε ότι η αποφασιστικότητα και η καθαρότητα σκέψης, δεν αφήνουν να χάσετε τον έλεγχο.

ΛΕΩΝ

Νομικές υποθέσεις ή δάνεια που έχετε σε εκκρεμότητα, θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε και να τα βάλετε σε μία τάξη. Σκεφτείτε με λογική και απομακρυνθείτε από συναισθηματισμούς, που δεν σας αφήνουν να δείτε με ρεαλιστική ματιά τις εξελίξεις. Πιστέψτε στις δυνάμεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εξετάστε με κάθε λεπτομέρεια τα στοιχεία που σας δίνονται και βγάλτε τα απαραίτητα συμπεράσματα, αν αυτό επιβάλλεται. Μία συμβουλή από άτομα μεγαλύτερης ηλικίας ή άτομα που εμπιστεύεστε, θα σας βγάλουν από το αδιέξοδο. Ξεκαθαρίσματα με το ταίρι σας θα αναζωπυρώσουν την ερωτική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ

Η εναλλασσόμενη διάθεση και η ανασφάλεια για το μέλλον, δεν αφήνουν τα πράγματα να κυλήσουν ελεύθερα. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να εξετάσετε τα θέματα όταν νιώθετε ικανοί και χωρίς πιέσεις. Στις συνεργασίες σας, μείνετε επιφυλακτικοί σε προτάσεις που δεν έχουν υπόβαθρο για να στηριχτούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πρόθεση να επανεξετάσετε πλάνα και μελλοντικά σχέδια, απαιτούν αποφασιστικότητα, την οποία έχετε σε έντονο βαθμό. Η αισιοδοξία και η θετική ενέργεια, οδηγεί τις καταστάσεις γύρω σας προς το καλύτερο. Διασκεδάστε και φλερτάρετε, εξάλλου το αξίζετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην προβείτε σε υπερβολικές αναλύσεις και σκεφτείτε απλά και λογικά, σε θέματα που σας απασχολούν. Θυμηθείτε ότι, η υπερβολή θα σας οδηγήσει σε αρνητικά αποτελέσματα. Η μέρα, δεν ευνοεί να ξεκαθαρίσετε ζητήματα της ερωτικής σας ζωής, απλά θέστε τα ως ερωτήματα και αφήστε τα για άλλη μέρα.

ΑΙΓΙΚΕΡΩΣ

Η βιασύνη και η επιπολαιότητα δεν ευνοούν τις συνεργασίες και την εξέλιξη της καριέρας σας. Παρατηρήστε τα πράγματα που εξελίσσονται γύρω σας και εμπιστευτείτε το ένστικτο και την διαίσθησή σας. Ίσως, δεν είναι η κατάλληλη μέρα για σας, ώστε να ενεργήσετε και να μπείτε δυναμικά στον χώρο που θέλετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένα αίσθημα μοναξιάς θα κατακλύσει τα συναισθήματα σας και η ανάγκη να απομακρυνθείτε από εντάσεις της καθημερινότητας, θα σας φέρει πιο κοντά με το κέντρο σας. Δείξτε λίγη υπομονή απέναντι στις εξελίξεις και αποφύγετε τα δύσκολα που σας δημιουργούν άγχος και στρες.

ΙΧΘΥΕΣ Αντιμετωπίστε συνεργάτες ή ανταγωνιστές με δυναμισμό και θάρρος, χωρίς να νιώθετε αδύναμοι. Σκεφτείτε θετικά και διασκεδάστε με πρόσωπα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Η ανώτερη εκπαίδευση θα σας απασχολήσει και θα βρείτε νέους στόχους.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση