Τα ζώδια της Δευτέρας 14 Φεβρουαρίου 2022

Τα ζώδια της Δευτέρας 14 Φεβρουαρίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Οι συναντήσεις και οι παρουσιάσεις που έχετε στο πλάνο να ολοκληρωθούν, θα πρέπει να εξελιχθούν σε ήπιους τόνους και να μην βιαστείτε σε κινήσεις που, ίσως στο μέλλον μετανιώσετε. Η εστίαση στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία θα φέρει θετικά αποτελέσματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι προκλήσεις που δέχεστε και είναι ίσως έντονες αυτή την περίοδο, απαιτούν να διατηρήσετε αργά και σταθερά βήματα. Η σταθερή στάση και η ωριμότητα, θα απομακρύνουν απρόοπτες εξελίξεις, καθώς θα μπορέσετε να έχετε τον έλεγχο στα χέρια σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στα επαγγελματικά σας θέματα, καλό θα ήταν να βολιδοσκοπήσετε τις αντιδράσεις των άλλων και να μην συμπεριφέρεστε αυθόρμητα, σε περιπτώσεις που θα παρατηρήσετε επιθετική συμπεριφορά. Η σχέση με τον σύντροφό σας θα κυλήσει ευχάριστα, εκμεταλλευτείτε τις στιγμές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μία παθητική στάση απέναντι στις εξελίξεις, μπορεί να εμποδίσει τα όνειρα και τις προσδοκίες σας. Προσπαθήστε να συνεχίσετε τις προσπάθειες σας και να εξετάσετε τα ενδεχόμενα που μπορεί να φέρουν επιπόλαιες πράξεις. Θυμηθείτε εχθρότητες και επιθέσεις, μπορούν να φέρουν αρνητικά αποτελέσματα.

ΛΕΩΝ

Στις επαγγελματικές σας εκδηλώσεις μπορεί να υπάρξουν ενδεχόμενες συναντήσεις που θα σας εκπλήξουν και θα σας διασκεδάσουν. Οι συνεργασίες σας θα ευνοηθούν και ιδίως με άτομα του γυναικείου φύλου. Η συναισθηματική ανταπόκριση που θα βρείτε από φιλικά πρόσωπα, θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θέματα που αφορούν την υλική σας ασφάλεια θα έρθουν σε σύγκρουση με κοντινά σας πρόσωπα, αλλά τα οικονομικά σας θα ευνοηθούν, αφού αλλάξετε τον τρόπο διαχείρισης. Πιθανόν, σήμερα, να λάβετε αποφάσεις που θα χαράξουν ένα διαφορετικό μονοπάτι για το μέλλον σας.

ΖΥΓΟΣ

Η διάθεση να ξεκινήσετε και να βάλετε σε μία τάξη ό,τι σας ανησυχεί, θα σας κάνει πιο ενεργητικούς και δραστήριους. Προσέξτε τις υπερβολές και μην ασχολείστε με καταστάσεις που δεν έχουν να σας προσφέρουν κάτι περισσότερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αρνητική ψυχολογία, μπορεί να σταθεί εμπόδιο στα σχέδια σας και να γεννηθούν αμφιβολίες και αναβολές. Ίσως, η μέρα σας καλεί να μείνετε μόνοι και να εστιάσετε στις δυσκολίες που έχουν δημιουργηθεί, ενώ παράλληλα να ψάξετε τρόπους να τις διευθετήσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Συνεργαστείτε με άτομα που έχουν θετική ενέργεια και μπορούν να διευθύνουν τα επαγγελματικά σας σχέδια, με τον ίδιο ρυθμό που εσείς ορίζετε. Μην αφήσετε την μέρα να πάει χαμένη, εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Δείτε τα πράγματα με αισιοδοξία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δικαστικά θέματα που υπάρχουν σε εκκρεμότητα, θα χρειαστούν να τα επανεξετάσετε και να συλλέξετε τα απαραίτητα στοιχεία. Μην αφήνετε υπερβολές να κατακλύζουν τα συναισθήματα σας, με αποτέλεσμα να οδηγηθείτε σε λάθος αποφάσεις. Σε συμβόλαια ή συμφωνίες δείξτε μεγαλύτερη βαρύτητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αποφύγετε συζητήσεις ή συναντήσεις και παρατηρήσετε τις συμπεριφορές των άλλων και έπειτα αποφασίστε πως πρέπει να κινηθείτε. Θέματα που αφορούν δάνεια και οικονομικά, θα σας αλλάξουν την διάθεση, καθώς μία μικρή πίεση που θα δεχτείτε θα είναι αισθητή.   

ΙΧΘΥΕΣ Μία διαφορετική οπτική θα προκαλέσει αλλαγές στον προσωπικό σας τομέα και θα κληθείτε να λάβετε αποφάσεις. Ίσως, η υπερβολική ευαισθησία σας παρασύρει σε αυταπάτες που θα σταθούν ως εμπόδιο στα συμπεράσματα σας. Μείνετε λίγο μόνοι ή βρεθείτε με άτομα εμπιστοσύνης.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση