Τα ζώδια της Κυριακής 13 Φεβρουαρίου 2022

Τα ζώδια της Κυριακής 13 Φεβρουαρίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Τα καταναλωτικά σχέδια που έχετε προγραμματίσει θα ανανεώσουν την διάθεση και την εξωτερική σας εμφάνιση. Χαρίστε ένα δώρο στον εαυτό σας και στα άτομα που αγαπάτε. Θέματα σχέσεων και συνεργασίες, θα ευνοηθούν και έτσι θα μπορέσετε να εξομαλύνετε καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, θα στραφείτε σε θέματα καριέρας και κοινωνικής καταξίωσης, κάνοντας ενέργειες που θα φέρουν θετικά αποτελέσματα. Η διάθεση να επικοινωνήσετε με νέα πρόσωπα θα βελτιώσει τις συναναστροφές σας. Αποφύγετε εντάσεις σε προσωπικό επίπεδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καταστάσεις με άτομα που συναναστρέφεστε, θα φέρουν ανατροπή στις σκέψεις και στις κινήσεις σας. Μπορεί να σας αναγκάσουν να δείτε με διαφορετική οπτική τα σχέδιά σας. Αποβάλλετε το άγχος και μην νιώθετε ενοχικοί σε ευθύνες που δεν είναι δικές σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ονειρευτείτε και μείνετε μόνοι να σκεφτείτε τα μελλοντικά σας σχέδια. Απομακρυνθείτε από ό,τι σας φοβίζει και επανεξετάστε τα θέματα που σας απασχολούν. Δάνεια και οικονομικά θέματα θα μπουν σε τάξη και θα απομακρύνουν το άγχος που σας έχει επιβαρύνει.

ΛΕΩΝ

Η νοσταλγική διάθεση και η διάθεση να μοιραστείτε ευχάριστες στιγμές με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα ή πιστεύω, θα σας φέρει κοντά. Μικρά ταξίδια ή αποδράσεις στην φύση θα σας γεμίσουν με θετική ενέργεια. Συζητήστε για νέα σχέδια, χωρίς να λάβετε οριστικές αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οποιαδήποτε πρόταση που θα δεχθείτε απόψε, χρειάζεται να την επανεξετάσετε και να αποφύγετε βιαστικές κινήσεις. Μπορεί τα πράγματα γύρω σας να ανατραπούν σε απρόοπτο χρόνο, όμως θα επανέρθουν στην αρχική τους μορφή.

ΖΥΓΟΣ

Οι δουλειές που σχετίζονται με μακρινούς προορισμούς ή το εξωτερικό, υπάρχει πιθανότητα να σας αγχώσουν. Μπορεί να μην είστε έτοιμοι να τις υποστηρίξετε, γι’ αυτό μην πιέζεται τον εαυτό σας. Θερμά συναισθήματα θα αναζωπυρώσουν την ερωτική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ψυχραιμία είναι το κλειδί για σήμερα, αποφύγετε συγκρούσεις και εντάσεις. Εάν δείτε τα πράγματα να χειροτερεύουν, βάλτε τα όριά σας και αφήστε τις καταστάσεις να ξεθυμάνουν. Μην μεγαλοποιείτε τα πράγματα και με δυναμισμό, αντιμετωπίστε τα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, η πρόθεση να ξεφύγετε από την καθημερινότητα και να εστιάσετε σε πρωτοποριακά θέματα, θα σας ανανεώσει. Η δοτικότητα σας και η υποστήριξη ατόμων που αγαπάτε, θα βοηθήσει να οργανωθούν πλάνα, που ίσως είναι σε αναμονή για να ολοκληρωθούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η μη πληρότητα των συναισθημάτων σας, δεν θα βοηθήσει να διατηρήσετε μία κυριαρχική θέση, σε επαγγελματικά ζητήματα. Η μέρα για σας, ίσως δεν βρίσκεται στο καλύτερο της, ώστε να σας αποφέρει την απόδοση των προσπαθειών σας. Κάντε υπομονή και δώστε χρόνο στα πράγματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αισιοδοξία, αλλά και κάποια τύχη θα είναι σήμερα με το μέρος σας. Οι προσπάθειες σας να κατακτήσετε «θέλω» και επιθυμίες θα καρποφορήσουν και θα νιώσετε αρκετά ικανοποιημένοι. Μία επαγγελματική έξοδο, θα τροφοδοτήσει την θετική σκέψη.

ΙΧΘΥΕΣ Μην επιτρέψετε σε προκλήσεις που λογχεύει ο κίνδυνος να επηρεάσουν αρνητικά την ψυχολογία και τα σχέδια σας, να αναπτύξουν δυναμική. Προτιμήστε συναντήσεις με άτομα που εμπιστεύεστε και έχετε κοινά πιστεύω. Τα οικονομικά σας θα πάρουν μία ανάσα.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση