Τα ζώδια του Σαββάτου 12 Φεβρουαρίου 2022

Τα ζώδια του Σαββάτου 12 Φεβρουαρίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Σε θέματα που μπορεί να σας προκαλέσουν έντονη κινητικότητα, χρειάζεται ψυχραιμία και να αποφύγετε την λήψη σημαντικών αποφάσεων. Μπορεί τίποτα να μην δείχνει σταθερότητα στην τήρησή τους. Επαγγελματικά θέματα, απαιτούν την προσήλωση και την δυναμικότητά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μία ηρεμία και γαλήνη θα επικρατήσει στα συναισθήματά σας και αυτό, θα βοηθήσει να αναλάβετε με δύναμη τις νέες σας ενάρξεις. Επιτυχίες που πηγάζουν από παρελθοντικές ενέργειες, θα βελτιώσουν την αυτοπεποίθησή σας και θα ενισχύσουν τα ενδιαφέροντά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κρίσιμα ζητήματα εντός της ημέρας, ίσως σας προκαλέσουν μία μικρή αναστάτωση για την επίτευξή τους. Η ψυχολογία σας, δεν είναι κατάλληλη για να ξεκαθαρίσετε μπερδεμένες καταστάσεις, μην επιμείνετε σε θέματα που σας αποσπούν την προσοχή. Διασκεδάστε με τον σύντροφό σας και χαρείτε τις ευχάριστες στιγμές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Υποθέσεις παρασκηνίου θα σας απασχολήσουν έντονα και θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον σας. Προσπαθήστε να είστε συγκρατημένοι και να μην ξεφύγετε από τα όρια σας, με σκέψεις που έχουν αρνητικό υπόβαθρο. Κληρονομιές και δάνεια, θα διαμορφωθούν με τον καλύτερο τρόπο.

ΛΕΩΝ

Μιλήστε με φίλους και διοχετεύστε την ενέργειά σας σε εποικοδομητικούς σκοπούς. Μπορεί να φέρετε σε δημοσιότητα σχέδια που σας έχουν απασχολήσει όλο αυτό το διάστημα. Παροτρύνετε άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα να ξεκινήσετε νέα σχέδια στο άμεσο μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αισιοδοξία, είναι το στοιχείο που θα επηρεάσει θετικά τις σκέψεις σας και θα μπορέσει να ανατρέψει την κατάσταση των επαγγελματικών σας. Δείξτε ωριμότητα στις εκδηλώσεις των συναισθημάτων σας, όπου μπορεί να φέρουν τον σύντροφό σας σε μία δύσκολη θέση.  

ΖΥΓΟΣ

Η επιθυμία να έρθετε σε επαφή με νέα πρόσωπα και να φέρετε σε δημοσιότητα σχέδια του παρελθόντος, θα δείτε ότι θα αλλάξει το κλίμα γύρω σας. Δημιουργείστε νέες υποδομές που απαιτούνται για να ξεκινήσουν με εύκολο τρόπο οι ενάρξεις που έχετε στο μυαλό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα οικονομικά θέματα που θα σας απασχολήσουν αυτή την περίοδο, ίσως, δυσκολέψουν τις αποφάσεις που είστε σε θέση να λάβετε. Αφήστε περισσότερο χρόνο και ακολουθείστε το ένστικτό σας. Παρασκήνια ή μυστικά του παρελθόντος θα χαρίσουν ένα ενδιαφέρον στίγμα στην ημέρα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Διαγνώστε τα συναισθήματα που σας δημιουργούν μία ένταση και αποφύγετε συμφωνίες που δεν είστε σε θέση να παρακολουθήσετε και να υποστηρίξετε. Η συγκρότηση των σκέψεών σας θα βελτιώσει την επικοινωνία σας με τους άλλους γύρω σας, καθώς θα επιχειρηματολογείτε σωστά στις συζητήσεις που θα κάνετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην επιτρέψετε στην ένταση της καθημερινότητας να σας βλάψει συναισθηματικά και να δημιουργήσει αμφιβολίες για τα σχέδιά σας. Εκμεταλλευτείτε τον ελεύθερο χρόνο σας και διοχετεύστε την ενέργειά σας, σε ό,τι σας κάνει ευτυχισμένους. Η μουσική, η άσκηση, μια έξοδος, είναι στοιχεία που βοηθούν στην εξισορρόπησή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε επαγγελματικά σας σχέδια που θέλετε να γίνει έναρξη, βάλτε στόχο την εξέλιξη σας. Μην σταματάτε τις προσπάθειες και μην σπαταλάτε άσκοπα την ενέργειά σας. Η απαιτούμενη καθαρότητα σκέψης, είναι αυτή που θα σας ωθήσει με σιγουριά στα επόμενα σας βήματα.

ΙΧΘΥΕΣ Μία υπερβολική ευαισθησία θα σας κρατήσει στο σπίτι και ίσως, εμφανίσει μία μικρή μελαγχολία στις σκέψεις σας. Βρείτε χρόνο με τον εαυτό σας και αφιερώστε του, την προσοχή σας. Η απενοχοποίηση από αρνητικές σκέψεις θα βελτιώσει την αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθησή σας.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση