Τα ζώδια της Παρασκευής 11 Φεβρουαρίου 2022

Τα ζώδια της Παρασκευής 11 Φεβρουαρίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Σε ζητήματα που αφορούν την ερωτική σας σχέση, θα πρέπει να είστε πιο διαλλακτικοί και να ακούσετε τα συναισθήματα του συντρόφου σας. Μιλήστε με ειλικρίνεια και φέρτε αυτό που σας βαραίνει μπροστά, ώστε να επιλυθεί. Εργασία και καριέρα θα κινηθούν ομαλά.

ΤΑΥΡΟΣ

Μία υποσυνείδητη ένταση βγαίνει προς την επιφάνεια και νιώθετε μία ανησυχία και ένα αόριστο άγχος. Εστιάστε στο τι ακριβώς σας συμβαίνει και αποφύγετε αρνητικές σκέψεις, που δεν σας επιτρέπουν να δείτε την πραγματική εικόνα μέσα σας. Βρεθείτε σε επαφή με την φύση και αποφορτιστείτε από αρνητικές σκέψεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Διατηρείστε την αυτοκυριαρχία σας και ελέγξτε τις αντιδράσεις σας, απέναντι σε συζητήσεις που αφορούν θέματα κοντινών σας πρόσωπων. Μείνετε για λίγο μόνοι και βάλτε σε τάξη ό,τι σας έχει μπερδέψει και αφήστε τον χρόνο να ενεργήσει για σας. Μπορεί να λάβετε χρήματα από εκεί που δεν περιμένετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάποιες ευχάριστες συναντήσεις μπορεί να υπάρξουν στον εργασιακό σας χώρο και να σας απομακρύνουν από την ρουτίνα. Σε συνεργασίες, θα υπάρξουν προτάσεις που θα σας ενθουσιάσουν και θα στοχεύσουν στις επιθυμίες σας. Μείνετε επιφυλακτικοί σε λόγια που δεν δείχνουν την απαραίτητη σιγουριά.

ΛΕΩΝ

Στα επαγγελματικά σας, θα λάβετε μία απάντηση που θα συνάδει με τις προσπάθειες που έχετε καταβάλλει στο παρελθόν. Η επανεξέταση της υλικής σας ασφάλειας, θα βάλει σε τάξη σκέψεις που ίσως μέχρι τώρα ήταν μπερδεμένες. Η στάση αυτή, θα φέρει την σιγουριά και θετικά αποτελέσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η διάθεση το να ζήσετε το σήμερα και να διασκεδάσετε, θα βελτιώσει την ψυχολογία σας και θα σας χαρίσει ευχάριστες στιγμές. Απαγκιστρωθείτε λιγάκι από ευθύνες που δεν σας αναλογούν και οραματιστείτε το μέλλον σας. Σχέδια που θα οργανώσετε θα έχουν θετικό αποτέλεσμα.

ΖΥΓΟΣ

Οι διαφωνίες και οι εντάσεις που υπήρξαν στο παρελθόν στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, δημιούργησαν ανασφάλειες και φοβίες για το μέλλον. Σταματήστε να σκέφτεστε αρνητικά και δείτε με περισσότερη αισιοδοξία τα πράγματα. Η ωριμότητα και η λογική, θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την αυτοπεποίθησή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Συμβόλαια και νέες συνεργασίες θα απασχολήσουν τις σκέψεις σας και θα κάνουν την μέρα σας δημιουργική. Η ευστροφία και η διπλωματική σας στάση, είναι στοιχεία που δίνουν τον έλεγχο στα χέρια σας και μπορείτε να κινηθείτε δυναμικά απέναντι σε οποιαδήποτε πρόκληση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι συναντήσεις και οι συνεργασίες με νέα πρόσωπα, θα αλλάξουν την διάθεσή σας και θα νιώσετε έτοιμοι απέναντι σε αυτές. Η αισιοδοξία σας θα δημιουργήσει μία ευχάριστη ατμόσφαιρα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον και θα ευνοηθούν οι επικοινωνίες σας.  

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μακρινά ταξίδια ή προορισμοί που έχετε οργανώσει θα επιτευχθούν, αν είστε αποφασισμένοι και έχετε κάνει τις ανάλογες ενέργειες. Μπορεί ένας μικρός εκνευρισμός να φέρει εντάσεις σε συζητήσεις ή συναντήσεις που πρόκειται να κάνετε. Κάντε λίγη άσκηση ή βγείτε για μια βόλτα.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα μπορεί να νιώσετε μία μικρή πίεση και αυτό, θα σας οδηγήσει σε αυταπάτες. Φανείτε προσεκτικοί σε άτομα που θα προσπαθήσουν να σας επηρεάσουν, εξαιτίας της ευαισθησίας σας. Κρυφές υποθέσεις θα έρθουν στην επιφάνεια και μπορεί να σας αναστατώσουν, διατηρηθείτε ψύχραιμοι.

ΙΧΘΥΕΣ Βάλτε ένα φρένο σε θέματα που σχετίζονται με την επαγγελματική σας σταδιοδρομία και πειθαρχήστε απέναντι στις ευθύνες που έχετε. Φίλοι και κοινωνικές ομάδες θα βελτιώσουν τα συναισθήματά σας και η πρόταση να διασκεδάσετε θα στιγματίσει ευχάριστα την ημέρα σας.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση