Τα ζώδια της Πέμπτης 10 Φεβρουαρίου 2022

Τα ζώδια της Πέμπτης 10 Φεβρουαρίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Χρήματα που περνούν από τα χέρια σας θα ξοδευτούν και η αγορά προσωπικών ειδών θα βελτιώσουν την ψυχολογία σας, όμως θα πρέπει να θυμάστε να μην κάνετε υπερβολές. Η εργασία σας και θέματα καριέρας θα ευνοηθούν και οι σχέσεις σας θα αλλάξουν προς το καλύτερο.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην επιτρέψετε στην συναισθηματική φόρτιση που μπορεί να εμφανιστεί από ξαφνικό γεγονός,  να εντείνει το άγχος και το στρες. Αφήστε τις δυσκολίες να επιλυθούν όταν είστε έτοιμοι. Βρεθείτε με άτομα που μπορούν να σας διασκεδάσουν και χαλαρώστε μαζί τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η συναισθηματική σας κατάσταση μπορεί να είναι πιο εύθραυστη, γι΄ αυτό μην βάζετε τον εαυτό σας σε κίνδυνο. Βελτιώστε την ψυχολογία σας και απαλλαγείτε από υπέρμετρες υποχρεώσεις και ευθύνες που έχετε επωμισθεί. Βρεθείτε σε μέρη που σας προσφέρουν ασφάλεια και ασχοληθείτε με πράγματα που σας ενεργοποιούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, μπορείτε να συλλέξετε στοιχεία και να τα επανεξετάσετε με λεπτομέρεια και να συζητήσετε με άτομα που σας ενδιαφέρουν, για υποθέσεις που εκκρεμούν. Επιδιώξτε να επικοινωνήσετε με άτομα που έχουν κοινά πιστεύω ή οργανώστε μικρές αποδράσεις στην φύση.

ΛΕΩΝ

Η εναλλαγή των συναισθημάτων σας μπορεί να επηρεάσει την επικοινωνία με τους άλλους γύρω σας και ίσως, εμφανίσει μία αστάθεια σε συζητήσεις που θέλετε να κάνετε. Εστιάστε στα οικονομικά σας, τα οποία μπορούν να ενισχυθούν από νέες προτάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επανεξετάστε τα πλάνα που θέλουν αποφασιστικότητα και ασχοληθείτε με διαγνώσεις και προβλέψεις για το μέλλον. Περιορίστε την ορμητικότητα των συναισθημάτων σας, τα οποία εάν είναι ανεξέλεγκτα μπορεί να δημιουργήσουν ρήξεις και εντάσεις με πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν.

ΖΥΓΟΣ

Μία αρνητική διάθεση θα προσδιορίσει μία κουραστική ημέρα, γι’ αυτό ελέγξτε τα συναισθήματά σας. Συγκρατήστε την φαντασία και τις ουτοπικές σκέψεις, αφήνοντας να περάσει η μέρα, όσο το δυνατόν ευκολότερα. Η λογική και ο ρεαλισμός είναι το βάθρο να βγείτε από το αδιέξοδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ενασχόλησή σας με σοβαρά επαγγελματικά θέματα θα ενισχύσει την ενεργητικότητά σας και την επιχειρηματικότητά σας. Η βιασύνη και η έλλειψη διάθεσης να ασχοληθείτε με θέματα ρουτίνας, μπορούν να παρουσιάσουν εναλλαγές στα συναισθήματά σας. Απλά βάλτε τα πράγματα σε μία σειρά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένα συναίσθημα μοναξιάς και η ανάγκη να απομακρυνθείτε από υπέρμετρες ευθύνες και υποχρεώσεις, θα βοηθήσουν να βρείτε τον εαυτό σας. Η ανάγκη να βρείτε γαλήνη και ισορροπία, θα σας οδηγήσει σε αναστολές ή λάθη του παρελθόντος, τα οποία μέσω αποδοχής θα έχετε θετικό αποτέλεσμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Χειριστείτε τις επαγγελματικές σας υποθέσεις με έναν τρόπο πιο δυναμικό και μην αφήνετε περιθώριο σε τρίτους να σας εκμεταλλευτούν. Οι προκλήσεις και οι ανταγωνισμοί, θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας και θα αλλάξετε την οπτική σας απέναντι στην σταδιοδρομία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προκαταλήψεις και εμμονές θα δημιουργήσουν αμφιβολίες για τα μελλοντικά σας σχέδια, τις οποίες θα πρέπει να αποβάλλετε. Η στάση αυτή μπορεί να δημιουργήσει ένταση στο επαγγελματικό σας περιβάλλον και να μετανιώσετε για το αποτέλεσμα.

ΙΧΘΥΕΣ Μία αναδρομή στο παρελθόν θα φέρει μπροστά σας τον τρόπο που μέχρι τώρα λειτουργούσατε και θα βελτιώσει την αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθησή σας. Μιλήστε με άτομα που εμπιστεύεστε και καταθέστε τις ανησυχίες σας. Θέματα σχέσεων και συνεργασίες θα εξελιχθούν σε ήπιο κλίμα.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση