Τα ζώδια της Τετάρτης 9 Φεβρουαρίου 2022

Τα ζώδια της Τετάρτης 9 Φεβρουαρίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Οι επαγγελματικές υποθέσεις που έχετε στο πλάνο, θα βρεθούν απέναντι σε νέα γεγονότα και καλό θα ήταν να παρατηρήσετε τις αντιδράσεις των άλλων. Συνειδητοποιήστε τα λάθη σας, αποφεύγοντας υπέρμετρες συμπεριφορές και εκδηλώσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ευαισθησία που δείχνετε για τις ανησυχίες των ατόμων που σας ενδιαφέρουν, θα πρέπει να είναι σε ισορροπία, για να αποφύγετε το ενδεχόμενο εκμετάλλευσης. Ελέγξτε τα συναισθήματά σας και συγκεντρωθείτε στις δυνάμεις και τις ικανότητές σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εκμεταλλευτείτε τις ευχάριστες συναντήσεις που θα εμφανιστούν στο πλαίσιο των επαγγελματικών σας εκδηλώσεων και αδράξτε τις ευκαιρίες. Μπορεί να υπάρξουν προτάσεις για νέες συνεργασίες ή ενάρξεις, ιδίως με άτομα του γυναικείου φύλου, δημιουργώντας νέα δεδομένα στην σταδιοδρομία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επαγγελματικές υποθέσεις που απαιτούν την προσοχή σας, θα οδηγηθούν στο αποτέλεσμα που εσείς καθορίζετε. Επανεξετάστε τα στοιχεία που έχετε και αποφύγετε τις βιαστικές κινήσεις. Η μέρα, είναι κατάλληλη για να ξεκαθαρίσετε παρεξηγήσεις και εντάσεις του παρελθόντος.

ΛΕΩΝ

Η διάθεση να ξεκινήσουν τα πράγματα γύρω σας επάνω σε νέες βάσεις θα σας κάνουν να ασχοληθείτε με νέες προκλήσεις. Επικοινωνίες με άτομα από το κοινωνικό σας περιβάλλον, θα ξυπνήσουν ταλέντα και ικανότητες που έχετε μέχρι τώρα παραγκωνίσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ικανότητά σας να διακρίνετε τα αληθινά συναισθήματα των άλλων, βοηθάει να κινηθείτε αναλόγως και να μην προβείτε σε υπερβολές. Μία ματαιόδοξη σκέψη για το μέλλον μπορεί να σας κρατήσει δέσμιους στο παρελθόν και να εμποδίσει την εξέλιξή σας.

ΖΥΓΟΣ

Η μέρα, είναι κατάλληλη για τον έλεγχο συμφωνιών ή συμβολαίων που απαιτούνται στον χώρο εργασίας σας, μην ξεχνάτε να διατηρείτε τις επιφυλάξεις σας. Μία έξοδο με τους φίλους ή με πρόσωπα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα, θα αναζωογονήσει τις ενέργειες και τις σκέψεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δείξτε λίγη προσοχή σε συμπεριφορές των άλλων γύρω σας, που μπορεί να μην έχουν όλοι τις αγνές σας προθέσεις. Συγκεντρωθείτε σε πράγματα που πρωτεύουν και αποφύγετε επιπόλαιες κινήσεις, που ίσως αργότερα μετανιώσετε. Μία μικρή βελτίωση θα υπάρξει στα οικονομικά σας και γενικότερα σε ζητήματα υλικής ασφάλειας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, οι διαφωνίες και αντιπαραθέσεις με οικονομικές συναλλαγές ή γενικότερα δοσοληψίες χρημάτων, θα φέρουν εντάσεις στις σχέσεις σας. Η σωματική άσκηση ή ένας περίπατος στην φύση, θα φροντίσουν να εξασθενίσουν εντάσεις που σας απομακρύνουν  από την εξέλιξή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι αυταπάτες σε περιστάσεις που θα εξελιχθούν στην διάρκεια της ημέρας, θα σας αποτρέψουν να βρείτε λύσεις που είναι ευνοϊκές για το μέλλον σας. Φανείτε προσεκτικοί και εμπιστευτείτε το ένστικτό σας σε παρασκήνια που θα έρθουν στην επιφάνεια και μπορεί να φέρουν εντάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλοι και κοινωνικές ομάδες θα βελτιώσουν την ψυχολογία σας, καθώς θα ενεργήσετε με πρωτότυπο τρόπο σε καθημερινά ζητήματα και θα απελευθερωθείτε από την δέσμευση που νιώθετε. Θέματα σχέσεων θα ξεκαθαριστούν και θα μπορέσετε να επαναπροσδιορίσετε την θέση σας.

ΙΧΘΥΕΣ Η σταθερή στάση απέναντι στις προκλήσεις και στις αλλαγές που μπορεί να υπάρξουν στην διάρκεια της ημέρας, σας δίνει την ικανότητα να σκεφτείτε και να μην ενεργήσετε με επιπολαιότητα. Η ευαισθησία σας, δεν θα πρέπει να είναι σε υπέρμετρο βαθμό, έτσι ώστε να σας μειώνει την δυνατότητα να προστατευτείτε, αν αυτό κριθεί απαραίτητο.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση