Τα ζώδια της Τρίτης 8 Φεβρουαρίου 2022

Τα ζώδια της Τρίτης 8 Φεβρουαρίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Πιθανά γεγονότα ή καταστάσεις που σχετίζονται με άτομα που βρίσκονται στο κοντινό σας περιβάλλον, θα σας αναγκάσουν να εξετάσετε καλύτερα επαγγελματικά θέματα που εκκρεμούν αυτή την περίοδο. Δείτε με αισιοδοξία την σταδιοδρομία σας και κάντε τις απαραίτητες ενέργειες.

ΤΑΥΡΟΣ

Η συναισθηματική σας κατάσταση δεν βρίσκεται σε ισορροπία, αυτό μπορεί να δημιουργήσει ανασφάλειες και φοβίες, για τα μελλοντικά σας σχέδια. Δάνεια, κληρονομιές, οικονομικά θέματα θα ευνοηθούν και θα μπορέσετε να τα βάλετε σε τάξη. Συζητήστε τα, με άτομα που εμπιστεύεστε ή με αρμόδια πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η λεπτομερής εξέταση των επαγγελματικών σας υποθέσεων, βοηθά να ανταλλάξετε μηνύματα ή τηλεφωνήματα με άτομα που σχετίζονται με αυτές. Μικρά ταξίδια που θα σας χαρίσουν ένα κλίμα ευχάριστο, μπορείτε να τα οργανώσετε και να ξανά δραστηριοποιηθείτε μέσα από αυτά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορεί να νιώσετε μία δυσφορία στον επαγγελματικό σας χώρο, εξαιτίας κάποιων απροόπτων που μπορεί να συμβούν. Επαγγελματικές συναντήσεις με άτομα που υποστηρίζουν τα σχέδιά σας, θα είναι ευνοϊκές, ώστε να βαδίσετε με σιγουριά στα επόμενα βήματά σας.

ΛΕΩΝ

Η σιγουριά στα βήματά σας, προέρχεται από την δύναμη των κινήσεων και των σκέψεων σας, δίνοντας την ώθηση να βελτιωθούν οι συνεργασίες σας. Η μέρα, είναι αφιερωμένη στις μεγάλες αποστάσεις και θερμά συναισθήματα θα βελτιώσουν τις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μέρα, σήμερα, ίσως δεν είναι από τις καλύτερες και αυτό, σας δημιουργεί ένα επιπρόσθετο άγχος. Μην μεγαλοποιείτε τα πράγματα και προσπαθήστε να ξεπεράσετε ζητήματα που έχουν έρθει στο φως με χαμηλούς τόνους και ώριμες σκέψεις.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, η ενασχόληση σας με κάτι πρωτοποριακό και ασυνήθιστο θα είναι το βάθρο για να ξεφύγετε από την ρουτίνα και την καθημερινότητα. Ξαφνικά θέματα θα έρθουν στο προσκήνιο και θα απαιτήσουν να τα διαχειριστείτε με σύνεση. Θυμηθείτε ότι, όλα θα τελειώσουν όπως άρχισαν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένα αίσθημα απομόνωσης θα σας κρατήσει πίσω από νέα σχέδια και θα σας αναγκάσει να κάνετε μία αναδρομή στο παρελθόν. Αποφύγετε επικοινωνίες ή διαταράξεις από μία σχέση που είναι ενδιαφέρουσα στην ζωή σας και ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αυτοπεποίθηση και τύχη που είναι με το μέρος σας, θα γίνουν τα όπλα για να αντιμετωπίσετε προκλήσεις και δυσκολίες που θα εμφανιστούν στον επαγγελματικό σας τομέα. Θέματα που έχουν να κάνουν με την ανώτερη μόρφωση και την πνευματική σας αναζήτηση, θα ευνοηθούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Περιορίστε τα αρνητικά συναισθήματα και την άσχημη ψυχολογική κατάσταση που θα επικρατήσει στην διάρκεια της ημέρας. Η συμμετοχή σας σε συζητήσεις, θα ανοίξει νέους δρόμους επαγγελματικά ή θα υπάρξουν νέες συνεργασίες, θα πρέπει όμως να είστε επιφυλακτικοί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δείξτε περισσότερη πειθαρχία απέναντι στις υλικές σας ανάγκες και στα καταναλωτικά σας σχέδια, έχοντας έτσι τον έλεγχο στα χέρια σας. Δεν χρειάζεται να διστάζετε σε πράγματα που έχετε την δύναμη να αντιμετωπίσετε και να προστατεύσετε τον εαυτό σας, αν αυτό κριθεί απαραίτητο.

ΙΧΘΥΕΣ Συνεργάτες και νέες επαγγελματικές ενάρξεις θα δώσουν ένα αισιόδοξο στίγμα στην ημέρα σας και οι προσπάθειές σας θα αυξηθούν προς το καλύτερο. Η συνειδητοποίηση της αξίας και των ταλέντων σας, θα χαρίσει σιγουριά στα βήματα που έχετε στοχεύσει να γίνουν στο μέλλον.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση