Τα ζώδια της Δευτέρας 7 Φεβρουαρίου 2022

Τα ζώδια της Δευτέρας 7 Φεβρουαρίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Αποφύγετε συζητήσεις που θα σας φέρουν εκτός απροόπτων και στραφείτε σε σχέδια που απαιτούν οργάνωση. Η διάθεση να δημιουργήσετε και να ενταχθείτε σε νέες κοινωνικές ομάδες, θα βελτιώσει την ψυχολογία σας και θα αναδείξει ταλέντα που έχετε θαμμένα.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, μπορεί να σας απασχολήσουν υποθέσεις παρασκηνιακές και η τάση να ανακαλύψετε κρυφούς εχθρούς μπορεί να σας οδηγήσει σε υπερβολές. Διατηρείστε την ψυχραιμία σας και μην αφήνετε προκαταλήψεις και εμμονές να καθοδηγούν τις σκέψεις σας και να σας οδηγούν σε λάθος συμπεράσματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία ενεργητικότητα και μία διάθεση να αλλάξετε τις καταστάσεις γύρω σας, θα ωθήσει τα πράγματα προς το καλύτερο. Μην βιάζεστε να τα καταφέρετε εν ριπή οφθαλμού, αλλά δώστε τον χρόνο και την ευκαιρία στον εαυτό σας να ωριμάσει και να δεχθεί το μέλλον με αισιοδοξία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δείξτε την ανάλογη σοβαρότητα σε συζητήσεις ή σε επικοινωνίες με τα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν. Προσέξτε την εκδήλωση των συναισθημάτων σας και μην είστε βιαστικοί σε προτάσεις ή προκλήσεις που μπορεί να υπάρξουν. Δυσκολίες θα εμφανιστούν σε συνεργασίες και σε θέματα σχέσεων.

ΛΕΩΝ

Η γενναιόδωρη διάθεση ή η αισιοδοξία βοηθούν σε μεγάλο βαθμό τις σχέσεις σας, καθώς η διάθεση να προτείνετε αλλαγές βρίσκουν το ανάλογο αντίκτυπο. Διασκεδάστε ή φλερτάρετε με νέα πρόσωπα, απελευθερώνοντας τον ερωτισμό που κρύβετε μέσα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η διάθεση να συζητήσετε με τον σύντροφό σας θέματα που στέκονται εμπόδιο στην επικοινωνία σας, θα βάλει τα πράγματα σε μία τάξη. Προσπαθήστε να εξηγήσετε τις σκέψεις σας και να καταθέσετε με ειλικρίνεια τα συναισθήματα που σας κατακλύζουν.

ΖΥΓΟΣ

Η επικοινωνία σας με κοντινά ή συγγενικά πρόσωπα, θα βοηθήσει να επιλύσετε θέματα που σας απασχολούν. Κρατήστε σε χαμηλούς τόνους τις συζητήσεις και μην παρασύρεστε από υπερβολικά συναισθήματα που θα φέρουν εντάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι ευθύνες που σας συνοδεύουν όλο αυτό το διάστημα έχουν επηρεάσει αρνητικά την ψυχολογία και παράλληλα σας έχει κουράσει σωματικά. Βγείτε στην φύση ή οργανώστε μικρές αποδράσεις που θα σας χαλαρώσουν και θα σας δώσουν χρόνο να σκεφτείτε για την επίλυσή τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, μπορείτε να ασχοληθείτε με επαγγελματικά σχέδια που θα σας απασχολήσουν στο άμεσο διάστημα. Οι συνεργασίες που θα προκύψουν θα σας ικανοποιήσουν και θα εξετάσετε νέα στοιχεία. Έχετε την απαιτούμενη καθαρότητα σκέψης να στοχεύσετε στα επόμενα βήματά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο έντονος συναισθηματισμός θα στρέψει τις σκέψεις σας προς την αναβολή κάποιων καταστάσεων. Προσπαθήστε να βελτιώσετε την ψυχολογία σας και ασχοληθείτε περισσότερο με πράγματα που σας δίνουν κίνητρα και αισιοδοξία. Κληρονομικά και οικονομικά θέματα ευνοούνται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η κινητικότητα και η δράση απέναντι σε νέα σχέδια, θα ευνοήσει την αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμησή σας. Μην το βάζετε κάτω σε εμπόδια που μπορεί να εμφανιστούν, απλά δώστε τους χρόνο να εξομαλυνθούν. Ευνοούνται οι συναντήσεις με φίλους ή έξοδοι.

ΙΧΘΥΕΣ

Μία ηρεμία θα υπάρξει στο περιβάλλον σας και αυτό, θα ευνοήσει την διατήρηση της ρεαλιστικής σας εικόνας απέναντι στα πράγματα. Μπορεί να προτιμήσετε την θαλπωρή και την ζεστασιά του σπιτιού σας ή να οργανώσετε μικρές αποδράσεις στην φύση, με αποτέλεσμα να χαλαρώσετε.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση