Τα ζώδια της Πέμπτης 20 Ιανουαρίου 2022

Τα ζώδια της Πέμπτης 20 Ιανουαρίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Αν παρατηρήσετε να εμφανιστεί ένας εκνευρισμός στην συμπεριφορά σας και όλα μοιάζουν δύσκολα, μείνετε μόνοι και σκεφτείτε θετικά πράγματα. Ασχοληθείτε με ό,τι σας δίνει χαρά και διοχετεύστε την ενέργειά σας με δημιουργικό τρόπο. Δικαστικά θέματα και μόρφωση, ευνοούνται.

ΤΑΥΡΟΣ

Μία υπερβολική ευαισθησία μπορεί να συνοδεύσει τις σκέψεις σας και να νιώσετε ενοχές ή τύψεις. Προσπαθήστε να δείτε με ρεαλισμό, ό,τι σας αφορά και αποφύγετε σπατάλες και περιττά έξοδα. Η μέρα, ευνοεί να βρείτε λύσεις στον οικονομικό σας τομέα και γενικά ότι αφορά την υλική σας ασφάλεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η κυριαρχία ενός ανήσυχου πνεύματος θα είναι έντονη και θα οδηγηθείτε σε πρωτότυπες ιδέες. Η πρωτοβουλία και η αποφασιστικότητα που θα δείξετε σε θέματα σχέσεων ή συνεργασιών, θα αλλάξει την οπτική σας απέναντι στις καταστάσεις και στις εξελίξεις που θα υπάρξουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η διάθεση να διασκεδάσετε ή να ζήσετε τον έρωτα θα πρέπει να είναι ελεγχόμενη, ώστε να αποφύγετε συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Βάλτε τάξη στα οικονομικά σας και οι καταναλωτικές σας ενέργειες πρέπει να είναι μετρημένες, για να μην σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΛΕΩΝ

Στα επαγγελματικά σας ζητήματα, φροντίστε να μείνετε σταθεροί και να αφυπνιστείτε με απρόοπτες αντιδράσεις που μπορεί να προκύψουν. Συνειδητοποιήσετε λάθη του παρελθόντος και μιλήστε με ειλικρίνεια σε συζητήσεις που αφορούν την ερωτική σας ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα πράγματα γύρω σας θα φανούν ότι συμβαίνουν με μεγάλες ταχύτητες, χωρίς να σας αφήνουν το περιθώριο να αντιδράσετε. Η αυτοκυριαρχία και η συγκέντρωση σε πρωτεύοντα θέματα, θα βοηθήσουν να τα βάλετε σε μία τάξη. Οι προσπάθειες που θα καταβάλετε, μην είναι κάτω από πιέσεις που δεν αντέχετε.

ΖΥΓΟΣ

Οι συνεργασίες που έχετε στο πλάνο να ολοκληρωθούν, μπορεί να σας δυσκολέψουν λιγάκι και να νιώσετε αδύναμοι σε ζητήματα που θα πρέπει να υπερασπιστείτε. Στηριχτείτε στις προσπάθειες που έχετε καταβάλει στο παρελθόν και καταθέστε σε ήπιους τόνους τα νέα σας σχέδια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μία απρόοπτη πρόσκληση στον εργασιακό τομέα, θα σας ενθουσιάσει και θα οδηγήσει να σκεφτείτε με περισσότερη αισιοδοξία. Η μέρα, είναι κατάλληλη για να ξεκαθαρίσετε θέματα σχέσεων ή συνεργασιών, που έχετε αφήσει πίσω όλο αυτό το διάστημα. Η άθληση ή ένας περίπατος , θα βελτιώσει την ψυχολογία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μέρα, είναι κατάλληλη για νέα ανοίγματα ή ρίσκα που στο παρελθόν έχετε επεξεργαστεί.  Μπορεί να εμφανιστεί η διάθεση να μείνετε μακριά από σοβαρά ζητήματα και να διασκεδάσετε με φίλους. Αφεθείτε ελεύθερα σε συναισθήματα που θα σας γεμίσουν με αισιόδοξες σκέψεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σκεφτείτε αισιόδοξα και αφήστε πίσω σας σκέψεις που σας εγκλωβίζουν και σας γεμίζουν ενοχές. Μπορεί να ξυπνήσουν μνήμες του παρελθόντος και να νιώσετε ερωτική έλξη σε παλιές ιστορίες που έχετε αφήσει ημιτελείς. Πριν από οποιαδήποτε κίνηση σκεφτείτε πιο ξεκάθαρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι επαγγελματικές συμφωνίες που έχετε στο πλάνο θα εξεταστούν και θα ολοκληρωθούν, όπως έχετε προβλέψει. Μείνετε σταθεροί στις προτάσεις σας και επιχειρηματολογήστε, στηριζόμενοι σε λογικές σκέψεις. Μπορεί να δεχθείτε κάποια πρόταση για έξοδο με τον σύντροφό σας, με αποτέλεσμα να υπάρξουν θετικά αποτελέσματα.  

ΙΧΘΥΕΣ Αισθήματα αισιοδοξίας θα δημιουργήσουν μία ευχάριστη ατμόσφαιρα και θα μπορέσετε να βελτιώσετε τις συνεργασίες στον εργασιακό σας χώρο. Συμβόλαια και συμφωνίες, θα ευνοηθούν και θα μπορέσετε να απαιτήσετε πράγματα που ευνοούν την μελλοντική σας εξέλιξη.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση