Τα ζώδια της Κυριακής 6 Φεβρουαρίου 2022

Τα ζώδια της Κυριακής 6 Φεβρουαρίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Μία ένταση μπορεί να υπάρξει, σήμερα, στο κοντινό σας περιβάλλον, καθώς μπορεί να εκλάβετε ένα εχθρικό συναίσθημα από τους άλλους γύρω σας και θα νιώσετε ότι δεν μπορείτε να προστατέψετε τον εαυτό σας. Διατηρείστε την αυτοκυριαρχία σας και αγνοήστε αρνητικά σχόλια που δεν τα χρειάζεστε.

ΤΑΥΡΟΣ

Ευχάριστες συναντήσεις θα υπάρξουν στον εργασιακό σας τομέα και θα βοηθήσουν να αποσυρθείτε από περιττές ενέργειες που δεν φέρουν κανένα αποτέλεσμα. Συνεργασίες που μπορεί να προκύψουν, θα υπάρξει η διάθεση να τις επεξεργαστείτε σφαιρικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επαγγελματικές υποθέσεις δεν ευνοούνται στο επίπεδο που εσείς έχετε προγραμματίσει. Μην γίνετε πιεστικοί, απλά δώστε χρόνο στα πράγματα και οργανώστε τα ζητήματα σας με περισσότερη πειθαρχία. Η στάση αυτή, θα αποδώσει στο μέλλον και θα σας χαρίσει την ικανοποίηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η κατανόηση των πραγματικών συναισθημάτων των ατόμων που σας ενδιαφέρουν, θα βελτιώσει την σχέση μεταξύ σας. Η αλληλοκατανόηση που θα υπάρξει στην  ερωτική σας ζωή θα χαλαρώσει το κλίμα μεταξύ σας και θα εμβαθύνετε σε ζητήματα του παρελθόντος που έχουν σταθεί, ως εμπόδιο.

ΛΕΩΝ

Τα συναισθήματα σας, ίσως, δεν έχουν την ισορροπία που απαιτείται για να δείτε πιο ξεκάθαρα τις καταστάσεις γύρω σας. Αυτό, μπορεί να σας κουράσει και να αποτελέσει την παραίτησή σας από προσδοκίες και σχέδια που έχετε στο μυαλό σας. Μια βόλτα στην φύση θα βοηθήσει να ανακτηθεί η ισορροπία σας.

ΛΕΩΝ

Η διάθεση να επικοινωνήσετε με τον σύντροφό σας ή να δεχτείτε κάποια πρόταση για μία έξοδο από φιλικά πρόσωπα, θα σας απαλλάξει από το βαρύ φορτίο της καθημερινότητας. Αποφύγετε συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις σε ζητήματα που έχουν μείνει ανολοκλήρωτα και απλώς συζητήστε με ειλικρίνεια σε χαμηλούς τόνους.

ΖΥΓΟΣ

Μία έντονη αίσθηση αισιοδοξίας θα παροτρύνει τις δράσεις σας και θα προσπαθήσετε να δείτε με άλλη ματιά το μέλλον σας. Σταθείτε στα εχέγγυα που έχετε στα χέρια σας και κάντε τις ανάλογες ενέργειες. Παράλληλα, βολιδοσκοπήστε γύρω σας νέες δεξιοτεχνίες που σας εμπνέουν και διευρύνουν τους ορίζοντες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένας μικρός εκνευρισμός θα κάνει την εμφάνιση του και θα αλλάξει την διάθεση στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Μπορεί να μείνετε μόνοι και να σκεφτείτε θέματα που σας απασχολούν ή τρόπους που θα κατακτήσετε τα όνειρα και τις προσδοκίες σας, θα βελτιώσει την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στην καθημερινότητα σας μπορεί να εμφανίζονται θέματα που επηρεάζουν αρνητικά την ψυχολογία σας και χτίζουν ένα τοίχος προς την εξέλιξή σας. Συζητήστε με άτομα που εμπιστεύεστε και ζητήστε την συμβουλή τους, βάζοντας νέους στόχους στην ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ενέργειες ελευθερίας, όταν δεν εντάσσονται σε επιτρεπόμενα όρια, μπορούν να φέρουν αρνητικά αποτελέσματα, ιδίως αν αυτές σχετίζονται με τις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Δείξτε προσοχή στην διάθεσή σας και αφήστε την μέρα να περάσει χωρίς πολλές πιέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για τα επαγγελματικά σας ζητήματα απαιτούν οργάνωση και σταθερή σκέψη. Οι αποφάσεις που είναι να λάβετε θα κρίνουν το μέλλον σας, στηριχτείτε στις προϋποθέσεις που θα εξελίξουν την σταδιοδρομία σας. Φροντίστε θέματα υγείας που χρειάζονται την προσοχή σας.

ΙΧΘΥΕΣ Μία αναδρομή στο παρελθόν, θα σας κάνει να συνειδητοποιήσετε τα λάθη που έχουν συμβεί και να επανεξετάσετε τον τρόπο που θα πρέπει να κινηθείτε. Ένας νέος έρωτας μπορεί να κάνει την εμφάνιση του και να ενθουσιαστείτε. Ζήστε τις στιγμές που σας χαρίζονται.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση