Τα ζώδια του Σαββάτου 5 Φεβρουαρίου 2022

Τα ζώδια του Σαββάτου 5 Φεβρουαρίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Φροντίστε να μελετήσετε τα γεγονότα που εξελίσσονται γύρω σας, και προετοιμάστε ένα κατάλληλο έδαφος για τα επόμενα σας σχέδια. Αποστασιοποιηθείτε σε θέματα που δεν είστε σε θέση να βγάλετε συμπεράσματα και αποκτήστε υπομονή για την διευθέτηση των οικονομικών σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Υποστηρίξτε τις φιλοδοξίες και τα όνειρά σας και δώστε έμφαση σε συνεργασίες που σας υπόσχονται μακροχρόνια διάρκεια. Εξετάστε τα στοιχεία που σας δίνονται με λεπτομέρεια. Η ειλικρίνεια είναι το κλειδί για να υπάρξουν ομαλές επικοινωνίες με τους άλλους και να κάνετε μία νέα αρχή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα επαγγελματικά σας, θα παρατηρήσετε ότι μπορεί να βρίσκονται σε έναν καλό δρόμο και οι προσπάθειές σας θα είναι ανάλογες. Οι συναντήσεις με πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν, μπορεί να έχουν μία μορφή έντασης, αλλά θα πρέπει να μείνετε σταθεροί στις απόψεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μία ευχάριστη διάθεση θα σας κατακλύσει στην διάρκεια της ημέρας και θα υπάρξει αισιοδοξία στα σχέδιά σας. Η μέρα, είναι κατάλληλη για ξεκαθαρίσματα. Η συμμετοχή σας σε κάποια κοινωνική εκδήλωση ή  μια έξοδος στην φύση, θα ενισχύσει θετικά την διάθεσή σας.  

ΛΕΩΝ

Τα οικονομικά θέματα που σας απασχολούν αυτή την περίοδο, δημιουργούν μία μικρή ένταση στην συμπεριφορά σας. Προσπαθήστε να τα σχεδιάσετε με τρόπο που θα σας ευνοήσει στο μέλλον και θα απαλλαγείτε από αγχωτικές σκέψεις. Μπορεί να έρθουν στο φως παρασκήνια και κρυφές καταστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι αλλαγές που έχουν κάνει έντονα την εμφάνισή τους, ίσως έχουν στρέψει την οπτική σας σε λάθος πλευρά. Η μέρα, είναι κατάλληλη να επαναφέρετε τα πράγματα στην σκέψη σας και να πάρετε πρωτοβουλίες που θα σας οδηγήσουν σε θετικά αποτελέσματα. Το συγγενικό και κοινωνικό περιβάλλον, θα σας ευνοήσουν.

ΖΥΓΟΣ

Οι προοπτικές που έχετε για την ανάπτυξη των οικονομικών σας είναι θετικές και αυτό, βελτιώνει την αυτοπεποίθησή σας. Προγραμματίστε θέματα ανώτερης εκπαίδευσης ή ταξίδια σε μακρινούς προορισμούς, χωρίς να ξεπερνάτε τα επιτρεπτά σας όρια. Ευνοούνται θέματα καριέρας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η διάθεση να διασκεδάσετε ή να φλερτάρετε θα ενισχύσει την ζωντάνια σας και θα ζήσετε ευχάριστες στιγμές. Διώξτε το άγχος που επηρεάζει αρνητικά τις σκέψεις σας και δραστηριοποιηθείτε σε δράσεις που ενισχύουν την αυτοεκτίμησή σας. Δυσκολίες θα υπάρξουν σε θέματα δανείων και κληρονομικών.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Συνεργασίες και προτάσεις που μπορεί να δεχθείτε στην διάρκεια της ημέρας θα φέρουν προκλήσεις, που μπορεί να σας μεγεθύνουν το άγχος. Η λήψη σημαντικών αποφάσεων μπορεί να μην είναι ευνοϊκή, γι’ αυτό αφήστε τον χρόνο να σας δείξει. Συζητήστε τις ανησυχίες σας με πρόσωπα που εμπιστεύεστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μία κινητικότητα και δράση θα υπάρξει γύρω σας, όμως τίποτα δεν θα δείχνει σταθερό. Ελέγξτε την υπερευαισθησία σας και μείνετε μόνοι για να εστιάσετε σε αδυναμίες που ίσως υπάρχουν και δεν σας επιτρέπουν να δείτε τις καταστάσεις με ρεαλισμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ζεστασιά που θα εκδηλώσετε στον σύντροφό σας θα είναι αυτή, που θα ευνοήσει την ερωτική σας ζωή. Προτιμήστε την θαλπωρή ενός σπιτιού και βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας, εάν αυτό έχετε ανάγκη. Οι λύσεις που θα βρείτε επάνω στα επαγγελματικά σας, θα φέρουν ένα θετικό μέλλον.

ΙΧΘΥΕΣ Αποφύγετε κρίσιμα ζητήματα, καθώς θα παρουσιάσετε έναν εκνευρισμό και μία ένταση στην συμπεριφορά σας. Προσπαθήστε να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας και μην προβαίνετε σε εις βάθος συζητήσεις, που δεν είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε και να υπερασπιστείτε.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση