Τα ζώδια της Παρασκευής 4 Φεβρουαρίου 2022

Τα ζώδια της Παρασκευής 4 Φεβρουαρίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Στο πλαίσιο των επαγγελματικών σας συναντήσεων, θα υπάρξουν νέα πρόσωπα που θα σας κινήσουν το ενδιαφέρον και θα βοηθήσουν να ενισχύσετε τα σχέδιά σας. Οι πρωτοβουλίες που θα πάρετε θα έχουν την τάση να σας αποσυμφορήσουν από ευθύνες και υποχρεώσεις, που δεν είναι δικές σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάποια ευχάριστη συνάντηση θα χαλαρώσει την ένταση που μπορεί να υπάρχει και θα προβάλει τα ταλέντα σας. Η αποδοχή σε λάθος κινήσεις ή συμπεριφορές του παρελθόντος, σας βοηθάει να εξελιχθείτε. Αφήστε πίσω σας αρνητικές σκέψεις και εστιάστε αισιόδοξα στο μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η τύχη είναι με το μέρος σας και θα μπορέσετε να ασχοληθείτε με νέα δεδομένα που θα φέρουν αλλαγές στην ζωή σας. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν και δώστε τον καλύτερο σας εαυτό. Το φιλικό περιβάλλον θα σας χαρίσει ευχάριστες στιγμές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ψυχολογική σας κατάσταση μπορεί να μην είναι η κατάλληλη για νέες ενάρξεις και ανοίγματα, που απαιτούν την υποστήριξή σας. Μπορεί να ξυπνήσουν μνήμες του παρελθόντος που θα φέρουν μπροστά, λάθη και αρνητικές συμπεριφορές. Απλά αποδεχτείτε τα και αποκομίστε τις εμπειρίες που σας χάρισαν. 

ΛΕΩΝ

Οι επαγγελματικές συμφωνίες ή συμβόλαια που βρίσκονται σε εξέλιξη θα χρειαστούν να πάτε με αργούς ρυθμούς και να μην πιέζετε καταστάσεις. Κρατήστε τον έλεγχο στα χέρια σας και πάρτε τις ανάλογες πρωτοβουλίες. Διατηρείτε τις επιφυλάξεις σας σε προκλήσεις που μπορεί να σας εμφανιστούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία αισιόδοξη διάθεση θα κεντρίσει το ενδιαφέρον των άλλων και θα ασχοληθείτε δράσεις που θα αναδείξουν τα ταλέντα σας. Η υλική σας ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, θα είναι στο πλάνο της ημέρας, κάνοντας τις ανάλογες δράσεις για να τα υποστηρίξετε. Υπερασπιστείτε τον εαυτό σας και μην νιώθετε ενοχές γι’ αυτό.  

ΖΥΓΟΣ

Μία ευαισθησία στην συμπεριφορά σας μπορεί να εμφανιστεί σήμερα και να δημιουργήσει ένα αρνητικό κλίμα. Δείξτε προσοχή σε θέματα που κεντρίζουν τις αδυναμίες σας και φροντίστε να τα δείτε πιο ρεαλιστικά. Χρήματα που θα περάσουν από τα χέρια σας, ίσως να ξοδευτούν γρήγορα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στην καθημερινότητα σας, θα δείξετε μεγαλύτερη ευαισθησία και ίσως δεν μπορέσετε να διαχειριστείτε υπεύθυνα καταστάσεις που σας ανησυχούν. Φανείτε προσεχτικοί σε κάθε περίσταση που μπορεί να φανεί επικίνδυνη για την ακεραιότητα των συναισθημάτων σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι φιλελεύθερες ιδέες σας θα οδηγήσουν τα πράγματα σε εκπλήξεις που ίσως, δεν είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε. Βάλτε φρένο στις αρνητικές ενέργειες που θα φέρουν λάθος αποτελέσματα. Συμβουλευτείτε έναν ειδικό ή άτομα που εμπιστεύεστε και δείτε την ζωή σας πιο σφαιρικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πρακτικότητα και η σταθερή στάση απέναντι στα επαγγελματικά σας ζητήματα, βοηθάει να υποστηρίξετε την θέση σας. Η πρόθεση να βελτιώσετε θέματα καριέρας, θα σας κάνει πιο διαλλακτικούς και διπλωμάτες απέναντι σε προκλήσεις. Μην επιμείνετε σε ξεκαθαρίσματα με τον σύντροφό σας, αν δεν είστε έτοιμοι συναισθηματικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Λάθη που έχουν υπάρξει στο παρελθόν και σας έχουν δεσμεύσει, είναι ο καιρός να αποσυμφορηθείτε από αυτά. Γίνετε πιο δημιουργικοί και εστιάστε σε ότι σας κάνει χαρούμενους. Δικαστικές υποθέσεις θα έχουν εύνοια και θα μπορέσετε να συλλέξετε τα απαραίτητα στοιχεία.

ΙΧΘΥΕΣ Μία υπερβολική ευαισθησία θα εμφανίσετε κατά την διάρκεια της ημέρας και θα ενισχύσει το άγχος και το στρες. Φροντίστε τον εαυτό σας και μην τον αφήνετε εκτεθειμένο σε τρίτους, που ίσως έχουν αρνητικές προθέσεις. Βάλτε σε τάξη ό,τι σας μπερδεύει και αφήστε τον χρόνο να κυλήσει υπέρ σας.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση