Τα ζώδια της Πέμπτης 3 Φεβρουαρίου 2022

Τα ζώδια της Πέμπτης 3 Φεβρουαρίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα σας σπρώχνει σε ανοίγματα και νέες ενάρξεις που έχετε στο μυαλό σας να υλοποιηθούν. Δώστε τα δυνατά σας και επεξεργαστείτε τα στοιχεία που θα σας δοθούν. Πιθανόν να δεχτείτε βοήθεια από το κοντινό περιβάλλον και να νιώσετε ηθική ικανοποίηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα, είναι ευνοϊκή για σας και οι προσπάθειες που θα καταβάλλετε θα έχουν θετικό αποτέλεσμα. Η συμπεριφορά σας θα πρέπει να είναι ανάλογη με αυτή των άλλων, ώστε να κρατηθούν οι ισορροπίες ανάμεσά σας. Βρεθείτε σε χώρους που σας κάνουν να νιώθετε ευχάριστα και δραστηριοποιηθείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οικονομικές δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσετε και να σας επηρεάσουν ψυχολογικά, θα βρείτε την λύση τους και θα αποδεσμευτείτε από ένα αρνητικό παρελθόν. Ερωτικά θέματα θα τα βάλετε σε τάξη, ακόμα και ένας νέος έρωτας μπορεί να σας απομακρύνει από την καθημερινότητα και να σας γοητεύσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κρυφές καταστάσεις θα έρθουν στο φως και θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε ανασφάλειες και τοξικές ενοχές. Στηριχτείτε στις δυνάμεις σας και  πάρτε τις ανάλογες αποφάσεις υποκινούμενοι από τις εμπειρίες που έχετε αποκτήσει. Η διαδικασία να κάνετε μία νέα αρχή θα σας οδηγήσει στην ευημερία.

ΛΕΩΝ

Η καριέρα και γενικότερα τα επαγγελματικά σας θέματα θα απεμπλακούν από υπερβολικούς συναισθηματισμούς και θα οριοθετήσετε νέους στόχους. Με τους ειλικρινείς η συνεργασία σας θα είναι ξεκάθαρη και θα μπορέσετε να στοιχειοθετήσετε νέους κανόνες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα ζητήματα της καθημερινότητας θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα και θα επηρεάσουν αρνητικά τα επαγγελματικά σας. Προγραμματίστε ζητήματα του παρελθόντος που δεν έχουν ολοκληρωθεί και επανεξετάστε τα με λεπτομέρεια. Αφουγκραστείτε τα μηνύματα που λαμβάνετε από τους άλλους.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, η διάθεση να φλερτάρετε και να διασκεδάσετε, θα σας χαρίσει ευχάριστες και χαρούμενες στιγμές. Δικαστικά θέματα και ζητήματα ανώτερης εκπαίδευσης θα ευνοηθούν και θα συλλέξετε στοιχεία που θα σας βοηθήσουν. Η απαιτούμενη καθαρότητα σκέψης θα είναι αυτή που θα σας οδηγήσει σε σωστά συμπεράσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η έντονη στροφή προς το σπίτι θα βελτιώσει τους συναισθηματισμούς και θα σας κάνει να σκεφτείτε πιο ρεαλιστικά. Αποφύγετε λοιπόν εντάσεις και αντιπαραθέσεις που σας κάνουν να νιώθετε ενοχικοί σε προσωπικά ζητήματα. Δυσκολίες θα παρουσιαστούν σε θέματα σχέσεων και σε συνεργασίες.

 ΤΟΞΟΤΗΣ

Νέες  συνεργασίες θα προκύψουν στη διάρκεια της ημέρας  και θα δώσουν το περιθώριο να δώσετε σε δημοσιότητα τα σχέδια σας. Εντάξτε στην ζωή σας νέες αθλητικές δραστηριότητες και την υγιεινή διατροφή, δίνοντας μεγαλύτερη προσοχή στην υγεία σας.                     

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένα ζεστό κλίμα θα αναπτυχθεί ανάμεσα στις σχέσεις σας και θα μπορέσετε να κινηθείτε ανάλογα. Η απόφαση να βρεθείτε με φίλους ή να οργανώσετε μία μικρή απόδραση με τον σύντροφό σας, θα σας χαλαρώσει. Οι διαφωνίες για την διαπαιδαγώγηση των παιδιών σας θα δημιουργήσουν μία μικρή ένταση, απλά προσπαθήστε να τις αποφύγετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ζητήματα που έχουν να κάνουν με την καριέρα και τον εργασιακό σας τομέα, καλό θα ήταν να τα αποφύγετε και να βαδίσετε με αργούς ρυθμούς. Η διασκέδαση με άτομα που έχετε τα ίδια ενδιαφέροντα, είναι το κλειδί για να αποσυμφορηθείτε από εντάσεις που σας έχουν προκαλέσει παρελθοντικά θέματα.

ΙΧΘΥΕΣ Δάνεια και κληρονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα σήμερα, και θα μιλήσετε με τα αρμόδια άτομα. Οι συμβουλές τους θα σας βγάλουν από το αδιέξοδο και θα βάλετε τα πράγματα σε μία τάξη. Φροντίστε περισσότερο τον εαυτό σας και δώστε του την ανάλογη προσοχή, εξάλλου το αξίζετε.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση