Τα ζώδια της Τετάρτης 2 Φεβρουαρίου 2022

Τα ζώδια της Τετάρτης 2 Φεβρουαρίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Οι συναντήσεις που μπορεί να προκύψουν στο επαγγελματικό σας περιβάλλον θα δώσουν την ευκαιρία να ενισχύσετε τα εχέγγυά σας. Μείνετε δυνατοί απέναντι στις προκλήσεις και βάλτε το στίγμα σας σε νέες ενάρξεις. Απομακρυνθείτε από συζητήσεις εις βάθους με τον σύντροφο σας, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Παρασκήνια που μπορεί να προκύψουν στον εργασιακό σας τομέα, θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία και ρεαλισμό. Αποφύγετε υπερβολικές αντιδράσεις και συναισθηματισμούς, που δεν θα σας επιτρέψουν να μείνετε συγκεντρωμένοι. Ευνοούνται προσωπικά και ερωτικά θέματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι αρνητικές σκέψεις θα σας κρατήσουν δέσμιους στο παρελθόν και θα εμποδίσουν να βελτιώσετε συναισθήματα και να προβείτε σε ξεκαθαρίσματα που κρίνονται απαραίτητα για την ευτυχία σας. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας και δείτε τα πράγματα γύρω σας με αισιοδοξία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην αφήσετε την μέρα να πάει χαμένη και εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Οι επικοινωνίες σας με το κοντινό ή συγγενικό περιβάλλον, θα φέρουν θετικά αποτελέσματα, καθώς οι συζητήσεις θα φέρουν συμφιλίωση και  ειλικρίνεια.

ΛΕΩΝ

Αισθήματα αισιοδοξίας θα γεμίσουν με ζεστασιά το επαγγελματικό σας περιβάλλον και θα λάβετε την ανταμοιβή που επιθυμείτε. Μπορεί όλοι να μην έχουν τις δικές σας προθέσεις και γι’ αυτό θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί. Οικονομικά θέματα θα μπουν σε τάξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, μπορεί να παρατηρήσετε τον εαυτό σας να βρίσκεται σε μεγαλύτερη ένταση και να είστε ευέξαπτοι σε συζητήσεις. Διοχετεύστε την ενέργειά σας σε εποικοδομητικές δράσεις και ακολουθήστε τα όνειρά σας πιο συγκεντρωμένα. Κάντε λίγη άθληση ή ένα περίπατο στην φύση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αντισυμβατικότητα και το πνεύμα ελευθερίας, απαιτούν όρια, ώστε να μην οδηγηθείτε σε πράξεις που αργότερα θα μετανιώσετε. Σε συνεργασίες, θα αναδειχθεί η επιχειρηματικότητά σας, μέσα από επιχειρήματα και προσπάθειες που έχετε καταβάλλει όλο αυτό το διάστημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το κλίμα στο φιλικό σας περιβάλλον θα διαμορφωθεί ανάλογα με την ψυχολογία σας. Η συμβουλή σας προς τρίτους θα είναι αρωγός για να εξισορροπήσουν τα αισθήματά τους και να δουν με αντικειμενικότητα τις εξελίξεις. Παρ’ όλα αυτά μην επιμένετε σε συναντήσεις που δεν υπάρχει επιθυμία από την άλλη πλευρά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πριν προβείτε σε οριστικές λύσεις ή αποφάσεις, ελέγξτε τις αντιδράσεις των άλλων γύρω σας. Ξεκάθαρα συναισθήματα θα βρουν ανταπόκριση και αυτό, θα σας εμψυχώσει και θα νιώσετε ικανοποίηση. Αποφύγετε τις εμμονές που δημιουργούν αρνητικό κλίμα ανάμεσα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η υπερβολική ευαισθησία απέναντι σε δυσκολίες των άλλων, δεν σας επιτρέπει να δείτε με ξεκάθαρη ματιά τα πράγματα. Επικεντρωθείτε στον εαυτό σας χωρίς ενοχές και απλά δώστε την συμβουλή σας. Βάλτε σε τάξη θέματα που σας μπερδεύουν και δώστε έμφαση στους στόχους και τις προσδοκίες σας.

ΙΧΘΥΕΣ Συνεργασίες που μπορεί να προκύψουν στον εργασιακό σας χώρο, δεν χρειάζεται να τις πιέζετε αν δεν έχουν την κατάλληλη υποδομή. Μία συναισθηματική αστάθεια μπορεί να σας κατακλίσει σήμερα και να φέρει αντίθετο αποτέλεσμα στην σχέση σας, από αυτό που έχετε στο πλάνο σας.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση