Τα ζώδια της Τρίτης 1 Φεβρουαρίου 2022

Τα ζώδια της Τρίτης 1 Φεβρουαρίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Οι διαφωνίες που προηγήθηκαν στο παρελθόν στον εργασιακό σας χώρο, έδειξαν ότι κρίνεται απαραίτητο να κάνετε κάποιες αλλαγές που θα σας χαρίσουν την εξέλιξη. Η αυτοκυριαρχία είναι στοιχείο που θα βοηθήσει να ενεργοποιήσετε τα όνειρά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Άτομα που εμπιστεύεστε θα βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε θέματα που σας απασχολούν και να αλλάξετε την οπτική γύρω σας. Αδράξτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν και αφιερώστε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας. Βρείτε χρόνο να διασκεδάσετε, η χαρούμενη διάθεση φέρει θετικά αποτελέσματα.

Δίδυμοι

Σήμερα, η ενίσχυση των οικονομικών σας θα είναι σε μεγάλο βαθμό στις σκέψεις σας και θα προσπαθήσετε να βάλετε τα όριά σας όπου  αυτό χρειάζεται. Οι επαφές σας με το κοινωνικό περιβάλλον μπορεί να παρουσιάσουν αλλαγές στις οποίες δεν θέλετε να συμβάλλετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οργανώστε μια συνάντηση ή μια έξοδο που θα σας αναζωογονήσει και θα σας απαλλάξει από μία πιεστική καθημερινότητα. Βελτιώστε τις επικοινωνίες με το συγγενικό σας περιβάλλον, αποφεύγοντας ξεκαθαρίσματα τα οποία μπορεί να σας απογοητεύσουν στην συνέχεια.

ΛΕΩΝ

Δώστε έμφαση στα θέματα καριέρας και επικεντρωθείτε σε προτάσεις που έχουν γίνει και δεν τις έχετε επεξεργαστεί. Η εύνοια της ημέρας θα σας βοηθήσει να εξισορροπηθούν οικονομικά και γενικότερα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την υλική σας ασφάλεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φροντίστε να μην αποθαρρυνθείτε από προκλήσεις στα οικονομικά σας, αντιθέτως προσπαθήστε με επιμονή και υπομονή να τα επαναφέρετε στην αρχική τους μορφή. Ο προγραμματισμός για μακρινούς προορισμούς, θα ευνοήσει το πλάνο που έχετε στα χέρια σας.

ΖΥΓΟΣ

Δείξτε προσοχή σε πρόσωπα που σχετίζονται με τον εργασιακό σας χώρο και αποφύγετε εντάσεις και καυγάδες που θα δημιουργήσουν ένα αρνητικό κλίμα. Προσπαθήστε να κάνετε ενέργειες που θα σας αποτρέψουν από αρνητικές σκέψεις και θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Παρασκήνια που θα έρθουν στην επιφάνεια θα στιγματίσουν την ημέρα σας και θα σας αποπροσανατολίσουν από τους στόχους σας και τα όνειρά σας. Εντάξτε την άθληση και την υγιεινή διατροφή στην ζωή σας και προβείτε σε εξετάσεις, αν αυτό κρίνεται απαραίτητο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, η μέρα θα είναι ευνοϊκή για να κλείσετε συμφωνίες και να ολοκληρώσετε συμβόλαια, που στο παρελθόν έχετε καταβάλει πολλές προσπάθειες. Δώστε περισσότερη βάση στα ερωτικά σας και βρείτε τρόπους να αναζωογονήσετε την σχέση σας. Αποφύγετε εμμονές και προκαταλήψεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 Η στροφή προς την ανώτερη εκπαίδευση και την διεύρυνση του πνευματικού σας ορίζοντα, θα αποτελέσει το βάθρο προς την εξέλιξή σας. Ένας νέος έρωτας μπορεί να κάνει την εμφάνιση του και να σας εκπλήξει. Ζήστε τις στιγμές που σας χαρίζονται χωρίς ενοχές και τύψεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θέματα που έχουν να κάνουν με κληρονομικά ζητήματα, δάνεια και νομικές υποθέσεις θα ευνοηθούν, με αποτέλεσμα να υπάρξουν ευνοϊκές ρυθμίσεις. Συζητήσεις που μπορεί να γίνουν με κοντινά ή συγγενικά πρόσωπα, θα εξασθενίσουν την ενέργειά σας και μπορεί να σας δημιουργήσουν ένταση.

ΙΧΘΥΕΣ Μικρές αποδράσεις στην φύση θα βελτιώσουν την ψυχολογία σας και θα απελευθερωθείτε από αρνητικές σκέψεις. Συνεργασίες και θέματα σχέσεων, θα μπορέσετε να τα βάλετε σε τάξη και να δημιουργηθούν νέες υποδομές για το μέλλον. Εμπιστευτείτε το ένστικτο και την διαίσθησή σας.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση