Τα ζώδια της Δευτέρας 31 Ιανουαρίου 2022

Τα ζώδια της Δευτέρας 31 Ιανουαρίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Η συμφιλίωση και η διπλωματική τάση σας, θα διευκολύνει τις συνεργασίες και θέματα σχέσεων. Οργανώστε συναντήσεις και φροντίστε να μείνετε στα πλάνα που έχετε κάνει. Μπορεί να δεχθείτε βοήθεια από άτομα που δεν περιμένετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα επαγγελματικά σας σχέδια μπορούν να πάρουν την τροπή που έχετε προγραμματίσει και αυτό, θα βελτιώσει την ψυχολογία και την αυτοπεποίθησή σας. Οργανώστε κάποιο δείπνο ή δεξίωση, προς τα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Οι εντυπώσεις που θα λάβετε από τους άλλους γύρω σας, μπορεί να σας εκπλήξουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Χαρούμενη διάθεση θα σας συνοδεύσει στην διάρκεια της ημέρα και θα δείτε τα πράγματα γύρω σας πιο αισιόδοξα. Σε οικονομικές υποθέσεις και θέματα που σχετίζονται με την παιδεία, θα μπορέσετε να δώσετε την λύση που επιθυμείτε. Οργανώστε ταξίδια και ζήστε την περιπέτεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Παρασκήνια και μυστικά του παρελθόντος θα σας απασχολήσουν και θα δώσουν ένα ενδιαφέρον στίγμα στην ημέρα σας. Μην  βιαστείτε στο να βγάλετε συμπεράσματα και εξετάστε τα θέματα πιο σφαιρικά. Τα ερωτικά σας, χρειάζονται μεγαλύτερη προσοχή, ιδίως όταν εμφανίζονται αρνητικές συμπεριφορές.

ΛΕΩΝ

Η εξέταση συναισθημάτων των άλλων, βοηθά να δείτε με ρεαλισμό τα πράγματα και τις καταστάσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη. Με τους ειλικρινείς μπορείτε να αναπτύξετε καλές συνεργασίες και να σχεδιάσετε πλάνα για το μέλλον. Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, θα σας χαλαρώσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η καθημερινότητα και οι υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει, μπορεί να σας κουράσουν ψυχολογικά και σωματικά. Προσπαθήστε να τις μοιραστείτε με τα άτομα που έχετε κοινές ευθύνες και να φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας. Ευνοούνται η καριέρα σας και θέματα υλικής ασφάλειας.

ΖΥΓΟΣ

Μπορείτε να χαράξετε νέα σχέδια και να ασχοληθείτε με μακροχρόνια πλάνα που θα σας χαρίσουν ευχάριστη διάθεση. Διώξτε το άγχος και την ένταση και ασχοληθείτε με σωματικές ή αθλητικές δραστηριότητες. Βόλτες στην φύση με τους φίλους, θα σας χαλαρώσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μία υπερβολική ευαισθησία δεν θα επιτρέψει να μείνετε ψύχραιμοι σε αλλαγές που μπορεί να προκύψουν. Τα ξεκαθαρίσματα θα πρέπει να συμβούν σε ένα ήπιο κλίμα και να αποφύγετε εντάσεις και καυγάδες. Μιλήστε σε άτομα που νιώθετε μεγαλύτερη ασφάλεια και τους έχετε εμπιστοσύνη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μία έντονη κινητικότητα, ιδίως στον εργασιακό σας χώρο, θα βελτιώσει την επικοινωνία σας και θα βοηθήσει στην λήψη σοβαρών αποφάσεων. Συνεργασίες και θέματα σχέσεων, θα μπορέσετε να τα φέρετε σε ισορροπία και μία νέα αρχή θα στηρίξει τα μελλοντικά σας σχέδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Χρήματα που θα περάσουν από τα χέρια σας, απαιτούν να έχετε καλή διαχείριση και να μην προβείτε σε έξοδα και δαπάνες που θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Μία ευθυμία και έντονη κοινωνικότητα, θα αναπτύξει τον κοινωνικό σας κύκλο ή θα φέρει στον δρόμο σας έναν νέο έρωτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μέρα, δεν ευνοεί να επικοινωνήσετε σε ένα ήπιο κλίμα, εξαιτίας μιας οξύθυμης συμπεριφοράς που μπορεί να σας διακατέχει. Προσπαθήστε να παρατηρείτε τις αντιδράσεις των άλλων γύρω σας, πριν πάρετε αποφάσεις. Η μέρα, δεν βοηθά στα ξεκαθαρίσματα, απλά αφήστε την να περάσει ήρεμα.

ΙΧΘΥΕΣ Σήμερα, η μέρα, δεν βοηθάει να εξετάσετε παρασκήνια και κρυφές υποθέσεις που έχουν να κάνουν με το παρελθόν. Απλά, συγκεντρωθείτε στα μηνύματα που θα λάβετε και συλλέξτε στοιχεία,  με τα οποία θα μπορέσετε να εξετάσετε λεπτομερώς τις αποφάσεις που πρέπει να πάρετε. 

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση