Τα ζώδια της Κυριακής 30 Ιανουαρίου 2022

Τα ζώδια της Κυριακής 30 Ιανουαρίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Άτομα που είναι σε υψηλόβαθμες θέσεις θα έχουν τον έλεγχο σε θέματα της εργασίας σας και μπορεί να βρεθείτε απέναντι σε προκλήσεις που θα σας τεθούν. Η αγάπη σας για το ρίσκο, θα εμφανίσει γρήγορες αντιδράσεις από μέρους σας. Άτομα μεγαλύτερης ηλικίας μπορεί να υπερασπιστούν τις ιδέες σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα, είναι αφιερωμένη σε νέες δράσεις και δημιουργίες, αφήνοντας πίσω σας υποχρεώσεις και ευθύνες που βρίσκονται σε υπερβολικό βαθμό. Η αποφασιστικότητα και η αυτοκυριαρχία, ενισχύουν την προσωπικότητά σας και σας κάνουν να απέχετε από λήψεις αρνητικών αποφάσεων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποιες απρόοπτες καταστάσεις ή γεγονότα θα φέρουν δυσκολίες σε ό,τι έχετε προγραμματίσει να κάνετε. Μην αποθαρρύνεστε και αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν ελεύθερα χωρίς πιέσεις. Οι μικρές εξορμήσεις στην φύση ή οι περίπατοι, θα βελτιώσουν την καθαρότητα της σκέψης σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φρεσκάρετε την μνήμη σας σε επαγγελματικές υποθέσεις που έχει γίνει έναρξη και έχετε αφήσει ημιτελείς. Η διευθέτηση προσωπικών ζητημάτων και με άτομα που σχετίζονται με το συγγενικό σας περιβάλλον, θα βελτιώσουν την αυτοπεποίθησή σας. Ευνοούνται οι επικοινωνίες και οι συζητήσεις.

ΛΕΩΝ

Μία αρνητική διάθεση θα επηρεάσει σημαντικά ζητήματα που αφορούν την καριέρα σας, γι’ αυτό ασχοληθείτε με υπομονή και σύνεση. Μία μικρή δυσκολία θα εμφανιστεί στα οικονομικά σας και θα πρέπει να αποφύγετε βιαστικές αποφάσεις, καθώς είστε υπερβολικά φορτισμένοι συναισθηματικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η τύχη, θα είναι με το μέρος σας και μπορείτε να διαχειριστείτε με έξυπνο τρόπο τα οικονομικά σας και να τα βάλετε σε τάξη. Αποφύγετε βιαστικές κινήσεις που δεν εξασφαλίζουν την ασφάλειά σας και μπορούν να σας οδηγήσουν σε αδιέξοδο. Έξυπνες λύσεις θα βρεθούν σε θέματα ανώτερης εκπαίδευσης.

ΖΥΓΟΣ

Μην επιτρέψετε σε τρίτους να εισχωρήσουν αρνητικά στην σχέση σας και να δημιουργήσουν θέματα που θα σας δυσκολέψουν στην πορεία. Παρασκήνια και κρυφές υποθέσεις, έρχονται στην επιφάνεια, μείνετε ψύχραιμοι στην αντιμετώπισή τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο προγραμματισμός των καταναλωτικών σας σχεδίων, βοηθά να μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Η ευχάριστη διάθεση διευκολύνει την διοργάνωση μιας εξόδου ή ενδεχομένως ενός δείπνου με τον σύντροφό σας. Συνεργασίες και θέματα σχέσεων, θα μπορέσετε να τα διευθετήσετε και να ξεκινήσετε μία νέα αρχή με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι επαγγελματικές συμφωνίες που επιζητάτε όλο αυτό το διάστημα, θα μπορέσετε να τις υλοποιήσετε και να προβείτε σε νέες προτάσεις. Η κοινωνική καταξίωση θα είναι στα ενδιαφέροντά σας και θα έρθετε σε επαφή με νέα άτομα, τα οποία θα αναπτύξουν τον κύκλο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πρόσωπα και γεγονότα που σχετίζονται με το παρελθόν, θα τα εξετάσετε με λεπτομέρεια και θα φτάσετε σε συμπεράσματα που θα εξισορροπήσουν τα συναισθήματά σας. Διασκεδάστε με φίλους και άτομα που αγαπάτε, δίνοντας ένα πολύχρωμο χρώμα στην ημέρα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι ανασφάλειες και οι φοβίες που συνοδεύουν τις σκέψεις σας, δεν αφήνουν να δείτε ξεκάθαρα τα γεγονότα που εξελίσσονται γύρω σας. Μιλήστε με άτομα που εμπιστεύεστε και ζητήστε την συμβουλή τους. Ένας περίπατος στην φύση ή μικρές εξορμήσεις θα βελτιώσουν την ψυχολογία σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι απαιτήσεις που έχουν οι επαγγελματικές σας υποθέσεις μπορεί να σας αγχώσουν λιγάκι. Μην παρασυρθείτε από λεπτολογίες και υπερβολές, απλά εξετάστε τα στοιχεία που σας έχουν δοθεί. Οι οικονομικές δυσκολίες θα σας αναγκάσουν να δείτε από μία νέα οπτική τον τρόπο που χειρίζεστε τα χρήματά σας.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση